Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Meguiar's Båtpleiepakke

1 249 ,-
Tilgjengelighet: Få på lager
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: tirsdag 23.04 - onsdag 24.04 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Komplett båtpleiepakke til båtpussen! Meguiars Båtpleiepakke inneholder alt du trenger for å få en skinnende blank båt. Både voks, rens, pads og kluter i én pakke.

  Meguiars Båtpleiepakke består av One Step Compound dyprensende gelcoatrens, Pure Wax toppvoks, 4 stk påføringspads og poleringsklut. Med disse produktene kan du på en enkel måte få en skinnende blank båt, som er godt beskyttet mot UV-stråling. I tillegg preller det meste av skitt av, slik at båten blir enkel å holde ren.

  Innhold:

  Meguiars Marine One Step Compund 946 ml

  One Step Compound fra Meguiar's både rengjør og gir en high gloss finish. Gjenskaper farge og etterlater en kraftig glans på det behandlede området.

  Dette avanserte og effektive produktet vil rense og gjenskape glansen i gelcoaten i en operasjon. Fjerner moderat til kraftig oksidasjon, riper, misfarging på glassfiber, og malte flater.

  Gir et flott resultat både for hånd og ved bruk av maskin.

  Meguiar's Boat/RV Pure Wax 473ml

  Meguiar's Pure Wax gir glans og beskyttelse til glassfiber og malte overflater. En av de beste på markedet til båt og beskytter mot sol.

  Skaper en holdbar høyglans-beskyttelse for glassfiber og alle malte overflater.

  Produktet inneholder en blanding av ren brasiliansk carnaubavoks med polymer og harpiks, for å opprettholde en ekstraordinær glans. Beskytter mot UV-stråling.

  Meguiar's Foam Applicator 4 stk

  Spesialutviklet Foam Applicator Pad av høy kvalitet fra Meguiar's. Laget for enklere påføring av polish, voks og rensemidler.

  Supergode pads for påføring av polish, voks, rens med mer. Ha alltid et par av disse i garasjen og i båten, det gjør jobben mye lettere.

  Utviklet i et slitesterkt materiale som er laget for aktiv bruk.  Meguiar's Supreme Shine mikrofiberklut

  Supreme Shine Wipe mikrofiberklut fra Meguiar's kan vaskes og brukes igjen og igjen. En av de beste poleringsklutene på markedet.

  Poleringsklut i vaskbar microfiber av meget høy kvalitet. Absorberingsevne uten sidestykke. Egner seg til skånsom fjerning av alle typer rubbing, polish og voksprodukter.

  Kan vaskes i maskinen (ikke bruk tøymykner).

  Kontakt oss