Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

YAM 240 AIR gummibåt

10 900 ,-
Tilgjengelighet: Få på lager
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: tirsdag 25.06 - onsdag 26.06 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Hvorfor ikke komme ut på vannet med en YAM Air, der moroa kommer med ekstra komfort? Dette skyldes i hovedsak den oppblåsbare dobbeltveggsdørken som er ekstra fast og svært komfortabelt for føttene. Likevel er Air-modellene, som alle YAM-modeller, veldig enkle å blåse opp, bære, bruke og oppbevare.

  EN FLOTT MÅTE Å HA DET GØY PÅ VANNET

  Topp ytelse er sikret – selv med de minste Yamaha påhengsmotorer – og håndteringen er bemerkelsesverdig, med utmerket kontroll og stabilitet fra den spesielle oppblåsbare kjølen og V-skrogutformingen (kun for 310Air-V).

  Sterke D-ringer og livliner følger med, så vel som en sikker, integrert tankholder. Den PVC-belagte hekkbjelken er forsterket med en spesiell støttedel for en Yamaha påhengsmotor. Alt du trenger å gjøre, er å kose deg.

  SPESIFIKASJONER

  Lengde

  2,40 m

  Bredde

  1,34 m

  Maks. antall personer

  2 + 1 (voksne + barn)

  Maks motorkraft

  3,7 kW / 5 hk

  Antall luftkamre

  3 + 2 (dørk + kjøl)

  Størrelse på oppbevaringsrom

  106 x 58 x 32 cm

  Gulv-/materialtype

  Oppblåsbar

  Skrogvekt

  25,6 kg

  Maksimal lastekapasitet

  400 kg

  Maks rørdiameter

  36,5 cm

  Kardanlengde

  Kort

  KJEKT Å VITE 

  - Svært lett og enkel å bære

  - Dobbelveggs oppblåsbar dørk gir god komfort

  - Oppblåsbar kjøl bidrar til retningskontroll

  - Tar komfortabelt en familie på tre (to voksne og et barn)

  - Svært stabil håndtering, selv i krapp sjø

  - Svært stiv og tøff konstruksjon

  Lett å transportere

  Alle YAM kommer med alt som trengs for en umiddelbar båtglede. Den sterke bærevesken er praktisk for bortstuing av YAM, i bilens bagasjerom eller på et takstativ - og dørkene, setene og beslagene er alle svært enkle å montere. En kraftfull luftpumpe følger også med, slik at YAM kan bli klar for bruk i løpet av minutter.

  Bygd for å vare

  For å få best mulig styrke og et godt utseende, er alle YAM oppblåsbare båter bygd med siste generasjon PVC-materiale, med de fleste sømmer og skjøter varmlimt, noe som gir best mulig vanntetthet og sikkerhet. Resultatet blir en overflate som er smart og ren utvendig som er svært motstandsdyktig mot slitasje, saltvann og sollys.

  Komfortabel oppblåsbar dørk

  I hjertet av hver STI-modell finner du vår enestående og svært smarte oppblåsbare dørk og kjøl. Et komplekst nett av korssting i luftkammeret hindrer forvrengning og holder overflaten stiv - det lover deg den mest komfortable, myke og stabile tur du noen gang har opplevd i en oppblåsbar båt.

  BYGD FOR Å TA VARE PÅ DEG

  I tillegg til sikkerhetsfunksjoner som sterke og sikre gripehåndtak, setelapper, D-ringer, løfteøyne og andre beslag. Komfort er også topprioritert. Vår sinnrike luftventil av høy kvalitet er et godt eksempel - eksepsjonelt pålitelig og lufttett, og den er lett og betjene, og den er i flukt med overflaten av røret og forebygger oppriving og ubehag.

  Bygd for å tåle trykket

  Et smart utformet luftdempende system er innlemmet i skrogtubene til alle oppblåsbare YAM-båter. Dette bidrar ikke bare til å holde de enkelte kamrene helt forseglet av sikkerhetsgrunner, det bidrar også til å opprettholde og utjevne lufttrykket gjennom hele tuben. STI-seriens båter leveres med en trykkmåler som sikrer riktig oppblåst skrog og dørk.

  PERFEKTE PARTNERE

  Yamaha påhengsmotorer er kjent for sin nøkkelferdige pålitelighet, og oppblåsbare YAM er utformet for å være en perfekt match, fra undervannsprofilen til den optimale vinkelen og høyden på hekkbjelken. Med et stort utvalg av Yamaha påhengsmotorer å velge mellom, er det lett å finne den perfekte kombinasjonen av motor og oppblåsbar båt.

  Kontakt oss