Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Båtpleie

Sorter etter
Vis per side

Frostvæske 3,8L Giftfri

•Frostbeskytter toalett og ferskvannsystem mm. •Skader ikke gummipakninger •Giftfri, ferdigblandet og er klar til bruk
kr 199,00

Frostvæske Rød 5L

•OEM-godkjent •Long Life-glykol G12+ •Forhøyer kokepunktet •Frostbeskyttelse
kr 399,00

Grunt Båtvask og Rens 1L

BEST I TEST! Grunt er ett 2 i 1 vaske og rensemiddel. Produktet er gele basert til på føring på vertikale overflater. Løser opp smuss og skitt, samt fjerner misfarging av overflater. Påføres tørre overflater med pensel. La produktet virke i minst 20 minutter til over natten, vaskes bort med svamp og rent vann. Det anbefales å bruke det på hele områder for å unngå fargeforskjeller. For optimal beskyttelse bør overflatene behandles med protector etter behandling. Biologisk nedbrytbar og skader ikke miljøet.
kr 419,00

Grunt Voks og Polering 1L

Grunt! Voks og polering. Flytende voks til forsegling og beskyttelse av båten. Inneholder også UV hemmere for beskyttelse mot sollys. Voksen er lett og påføre og kan poleres opp til høy glans. Inneholder ingen fyllere slik at den ikke vil misfarge andre overflater som produktet kan komme i kontakt med. Produktet er biologisk nedbrytbart og skader ikke miljøet.
kr 419,00

Seajet Båtvask Med Voks 1L

Seajet Båtvask med voks er et kraftig, konsentrert rengjøringsmiddel for plastbåter. Seajet Båtvask med voks fjerner effektivt skitt, gummimerker og forurensning på plast, glassfiber, maling og metall. Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler. Ved gjentatt bruk av Seajet Båtvask med voks vil tidligere voksfilm bevares.
kr 129,00

Seajet Skjell Og Groefjerner Syrebasert 0,5 L

Fjerner skjell, groe og rur på bunnstoff og drev/ underhus. Fjerner også gul misfarging av gelcoat.
kr 149,00

HP7 – Universalt rengjøringsmiddel 1L

HP7 er en konsentrert, syrefri rengjører og avfetter som sikkert fjerner ubehagelig lukt og naturlig forurensning. HP7 er ikkebrennbar, har en mild duft og tilfredsstiller H.A.C.C.P-normen (se produktinformasjon). HP7 er trygg i bruk for mennesker, dyr og miljø. HP7 erstatter flekk-fjernere og rengjøringsmidler for naturstein, behandlet og ubehandlet materiale, bygg, baderom, gulv, tre, plast, tekstil, mm. HP7 er også velegnet til fugeglatting.
kr 179,00

ShipShape Jordslagfjerner 1L

For vask og fjerning av jordslag og grønnalger på båtkalesjer, båtseil, markiser, campingvogntilbehør, vinyl, skai og på alle fargeekte stoffer. Egner seg ypperlig til rengjøring av plastmøbler og fendere.
kr 269,00