Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Bytte & retur

Vi er trygge på at produktene vi selger er så gode at du blir fornøyd. Skulle du allikevel ha gjort et feilkjøp, gjelder følgende retningslinjer for retur og bytte av varer:

  • Ordrer som blir lagt inn før 24. desember kan byttes etter jul med frist 15. januar.
  • Angreretten betinger at kunde bærer kostnadene selv (jf. Angrerettloven § 8, punkt i). Dersom varene ikke kan returneres med normal post anbefaler vi Posten.no for mer info og gjennomføring av retur av større pakker. Dersom forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type levering enn er dette en kostnad som bæres av kunde(jf. Angrerettloven § 24).
  • Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf. Ang Angreretten § 25)
  • Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).
  • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet
  • Metervare slik som tau, wire, seilduk etc tas ikke i retur.

Slik går du fram

Dersom du vil returnere en vare, har du enten mulighet til å snakke med oss i våre lokaler i Trondheim, eller ringe oss for å avtale retur. Vi har forståelse for at produktet ikke alltid er som forventet, og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du ikke er fornøyd.

Fjordgata 37, 7010
Trondheim

Tlf. 73 51 21 55