X
Du har ingen varer i handlekurven.

Det meste innen fiske og båtliv

Siden 1917

Søk
Filter
Logg inn

ECHOMAP CHIRP 72CV HOBBY

Pakken inkluderer følgende: *EchoMAP CHIRP 72DV *Hekkmontert svinger 200/50KHZ*G2-Vision kart regular (oppgi ønsket område v/bestilling)
Antall
11 873,-
kr 10 000,00

Dra på fisketur med kraften til CHIRP

 • 7-tommers fargeskjerm med tastaturbetjening
 • Tilgjengelig med eller uten svinger med høy/bred CHIRP, 250 W og Garmin CHIRP DownVü™, 500 W
 • Panoptix™ altseende ekkoloddstøtte (svinger ikke inkludert)
 • Inkluderer verdensomfattende basiskart for generell referanse
 • Programvaren Quickdraw Contours for opprettelse av egendefinerte HD-kart er forhåndsinstallert

Det er på tide å begynne å fiske ved hjelp av kraften til CHIRP-ekkoloddet. echoMAP CHIRP 72cv er enkel å installere og enkel å bruke, og er tilgjengelig med eller uten svinger for høyt/bredt CHIRP-ekkolodd og Garmin CHIRP DownVü, det tydeligste søkeekkoloddet på markedet. Den støtter Panoptix og inkluderer den forhåndsinstallerte programvaren Quickdraw Contours som du kan bruke til å raskt lage dine egne HD-kart med konturer på 30 cm mens du fisker. Intern 5 Hz GPS som oppdaterer posisjon og retning 5 ganger i sekundet. Det gir NMEA 2000® støtte for motordata, sensorer, autopiloter og mer. Ledningene kobles direkte til braketten, slik at du raskt kan montere og fjerne enheten fra braketten og strømtilførselen. Hekkmontering og dorgemotorfester følger med.

Forskjellen med Garmin CHIRP

De innebygde ekkoloddfunksjonene til echoMAP 72cv inkluderer CHIRP-ekkolodd, den mest avanserte ekkoloddteknologien som er tilgjengelig for fisking og båtkjøring. CHIRP-ekkoloddet gir utrolig tydelig målseparasjon og definisjon fordi det tilfører målet enda mer energi enn tradisjonelle ekkolodd. Det har også en funksjon for ekkoloddregistrering som koordinerer retursignalet for ekkoloddet med båtens posisjon og lagrer digital informasjon som kan spilles av på en datamaskin ved hjelp av planleggingsprogramvarenHomePort™. Bruk kabelen for deling av brukerdata for å dele veipunkter og ruter mellom flere enheter.

Sjøens klareste ekkolodd

Garmin CHIRP DownVü-søkeekkoloddet gir deg et nesten fotografisk bilde av det som passerer under båten, ned til 225 meter. Du ser strukturer, objekter under vann og fisk tydelig. Tradisjonelt Garmin HD-ID™-ekkolodd og DownVü-søkeekkolodd er kombinert i én svinger. Gir også HD-ID-støtte for dorgemotorer med integrerte svingere fra Minn Kota® og MotorGuide®.

Lag dine egne HD-kart på skjermen

 • Brukervennlig, gratis programvare som på et øyeblikk lager personlig tilpassede HD-kart med koter på 0,3 meter (1 fot)
 • Det er ditt kart – hold dataene dine for deg selv, eller del dem med Garmin eller vennene dine
 • Kjør videre mens Quickdraw Contours lager kart for deg
 • Viser hvor dataene er registrert, for å maksimere tiden på vannet
 • Merker interessepunkter (POI), for eksempel navigasjonshjelpemidler, brygger, ramper, tømmer eller fiskeplasser som er lagret sammen med kartet (ikke veipunkter)
Quickdraw Contours Quickdraw Contours


 

Nå kan du på et øyeblikk lage HD-kart på skjermen med koter på 0,3 meter (1 fot) for nesten alle vannmasser. Du trenger ikke sende noe inn og vente – resultatet vises umiddelbart på skjermen til den kompatible Garmin-kartplotteren din. Og enda viktigere – dette er dine kart. Del dem om du ønsker, eller behold dem selv. Du eier dem.

Den gratis, brukervennlige Quickdraw Contours-programvaren krever ikke noen spesiell oppmålingsekspertise. Alt du gjør, er å kjøre mens programvaren lager kart. Kan brukes med alle Garmin Panoptix™-svingere, alle HD-ID™-ekkolodd, alle CHIRP-aktiverte Garmin DownVü™-svingere og alle NMEA 2000®-kompatible dybdesvingere. Hvis det er tilkoblet mer enn én ekkoloddenhet om bord, blir den mest egnede ekkoloddenheten valgt automatisk. Jo bedre kvalitet det er på svingeren som brukes, jo mer detaljert kan kartinnholdet være. Med Panoptix er det mulig å registrere rundt 1500 timer på et 2 GB-kort.  Forutsatt en kjøretøyhastighet på omtrent 15 km/t (10 mph) er det omtrent 400 000 dekar. Det er fantastisk hva du kan oppnå med en Panoptix-svinger.

Kartdata kan registreres på alle SD-kort, inkludert Garmin BlueChart® g2-kart eller BlueChart® g2 Vision®-kart.

Se raskt hvor du har vært

Quickdraw Contours-programvaren viser deg hvor du har vært på vannet. Du kan enkelt se hvor du har kartlagt brukbar dybdeinformasjon, og hvor du har hull å fylle.

Quickly See Where You Have Been

Legg til merkelapper for interessepunkter (POI)

Merk navigasjonshjelpemidler, tømmer, favorittfiskeplasser, elementer under vann, brygger, ramper og andre interessepunkter du vil huske, på kartet.

Add Labels to Points of Interest

Se bunnkoter

Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å lage dine egne HD-sjøkart med koter på 0,3 meter (1 fot). Vi anbefaler å bruke en Panoptix-svinger for å få de beste resultatene. Tenk deg å kunne se bunnkotene i favorittdammen din, en elv, en liten innsjø eller en annen ukartlagt vannmasse der du liker å fiske eller navigere.

Easily See Bottom Contours

Forbedre saltvannskartene dine

Mange havner og marinaer har ingen kartdetaljer. Med Quickdraw Contours kan du lage kart som viser deg dybdekoter tydelig merket på skjermen. Du kan også forbedre eksisterende kart som viser plasseringen av undervannsfjell, bratte skråninger, kløfter eller vrak.

Improve Your Saltwater Maps

Begynn å lage dine egne kart

Quickdraw Contours-programvaren er inkludert for kombinasjoner av echoMAP™- og CHIRP-serien. Den er også tilgjengelig som en gratis programvarenedlasting for echoMAP-serien, GPSMAP® 7400-kartplottererien og GPSMAP 8000/5x7/7x1/8x0/10x0-serien.

Skjermdump som viser bakgrunnskartet til BlueChart og kotene som vises i en havn der det ikke har fantes data tidligere.

Skjermdump som vises undervannsfjell i Taiwan. Opptak gjort med Quickdraw Contours.

Posisjon og retning oppdateres 5 ganger i sekundet

Rask og følsom 5 Hz GPS/GLONASS oppdaterer posisjon og retning 5 ganger i sekundet for å gi en mer flytende bevegelse på skjermen. Du kan nå raskt og enkelt slippe opptil 5000 nøyaktige veipunkter, slik at du finner tilbake til den hemmelige fiskeplassen din.

Legg til Panoptix LiveVü Forward-ekkoloddet

Med LiveVü Forward kan båten både stå i ro og være i bevegelse. Uansett hvilken retning dorgemotoren peker i, ser du direkteoverførte bilder av det som skjer under vannet. Se agnet ditt mens det synker, og se dybden og bevegelsene når du sveiver inn agnet. Se agnets bevegelse i forhold til vannstrukturen. Se fiskene svømme og reagere på agnet, og når de angriper, kan du både se og føle det. Når fisken først sitter på kroken, kan du se kampen på skjermen mens det skjer. Med Panoptix LiveVü Forward kan du se verden under vann komme til liv på opptil 30 meters avstand.

Oppgrader med de beste kartene på sjøen

Et enkelt microSD™-kortspor gir utvidbart minne for ekstra kartkjøp, for eksempell BlueChart® g2, BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision omfatter eksklusiv Garmin-autoveiledning – en teknologi som fører deg til de beste fiskeplassene. Autoveiledningen oppretter umiddelbart en visuell bane basert på båtens spesifikasjoner. Du kan følge banen for å unngå grunt vann og andre kartlagte hindringer.

Ta med deg echoMAP-enheten din

Det er enkelt å holde echoMAP-enheten trygg og sikker når du ikke er på vannet. Du trenger ikke å styre med å koble ledninger til og fra enheten fordi de kobles direkte til braketten. Slik kan du raskt montere og fjerne echoMAP-enheten fra braketten og strømtilførselene.

Forbedret autoveiledning

Angi hvor du vil dra, så søker Garmins patenterte autoveiledningsteknologi umiddelbart gjennom relevante kart for å lage en sikker virtuell rute på skjermen som hjelper deg med å unngå lave broer, grunt vann og andre registrerte hindringer underveis.

Med den forbedrede versjon 2.0 har du nå tilgang til enda flere funksjoner og muligheter. Du kan justere den beregnede autoveiledningsruten ved å sette inn viapunkter ved mellomstopp eller landemerker langs den ønskede ruten. Du kan enkelt se gjennom farepunkter langs den beregnede ruten. Du kan til og med koble til en kompatibel Garmin-autopilot for å følge autoveiledningsruten automatisk. Andre forbedringer i versjon 2.0 gir deg muligheten til å beregne ankomsttid på et punkt på ruten (gjør det mulig å få ankomstene til å stemme overens med broåpninger og andre tidsavhengige hendelser). Og enda bedre – nå kan du lagre plottede autoveiledningsruter for fremtidig navigasjon ved å sikkerhetskopiere dem til et SD™-kort ved hjelp av BlueChart g2 Vision eller  -kartografi¹.

Overføring av GPX-veipunkter

Hvis du har veipunkter, spor eller ofte brukte ruter som er lagret på et GPS-produkt fra en annen produsent eller på en håndholdt Garmin-enhet; kan du nå enklere enn noen gang overføre disse elementene til den nye Garmin-kartplotteren din via bransjestandardisert GPX-programvareformatering. GPX er et åpen standardformat for GPS-datautveksling på tvers av plattformer og programmer. Med denne brukervennlige grensesnitteknologien har Garmin tatt "ingen utelatte veipunkter" til et helt nytt bekvemmelighetsnivå.

¹BlueChart g2 Vision SD-kort kreves for denne teknologien.

Bestiller du før kl. 15:00, sendes pakken samme dag.
Sikker betaling. Ingen opplysninger lagres.

Dra på fisketur med kraften til CHIRP

 • 7-tommers fargeskjerm med tastaturbetjening
 • Tilgjengelig med eller uten svinger med høy/bred CHIRP, 250 W og Garmin CHIRP DownVü™, 500 W
 • Panoptix™ altseende ekkoloddstøtte (svinger ikke inkludert)
 • Inkluderer verdensomfattende basiskart for generell referanse
 • Programvaren Quickdraw Contours for opprettelse av egendefinerte HD-kart er forhåndsinstallert

Det er på tide å begynne å fiske ved hjelp av kraften til CHIRP-ekkoloddet. echoMAP CHIRP 72cv er enkel å installere og enkel å bruke, og er tilgjengelig med eller uten svinger for høyt/bredt CHIRP-ekkolodd og Garmin CHIRP DownVü, det tydeligste søkeekkoloddet på markedet. Den støtter Panoptix og inkluderer den forhåndsinstallerte programvaren Quickdraw Contours som du kan bruke til å raskt lage dine egne HD-kart med konturer på 30 cm mens du fisker. Intern 5 Hz GPS som oppdaterer posisjon og retning 5 ganger i sekundet. Det gir NMEA 2000® støtte for motordata, sensorer, autopiloter og mer. Ledningene kobles direkte til braketten, slik at du raskt kan montere og fjerne enheten fra braketten og strømtilførselen. Hekkmontering og dorgemotorfester følger med.

Forskjellen med Garmin CHIRP

De innebygde ekkoloddfunksjonene til echoMAP 72cv inkluderer CHIRP-ekkolodd, den mest avanserte ekkoloddteknologien som er tilgjengelig for fisking og båtkjøring. CHIRP-ekkoloddet gir utrolig tydelig målseparasjon og definisjon fordi det tilfører målet enda mer energi enn tradisjonelle ekkolodd. Det har også en funksjon for ekkoloddregistrering som koordinerer retursignalet for ekkoloddet med båtens posisjon og lagrer digital informasjon som kan spilles av på en datamaskin ved hjelp av planleggingsprogramvarenHomePort™. Bruk kabelen for deling av brukerdata for å dele veipunkter og ruter mellom flere enheter.

Sjøens klareste ekkolodd

Garmin CHIRP DownVü-søkeekkoloddet gir deg et nesten fotografisk bilde av det som passerer under båten, ned til 225 meter. Du ser strukturer, objekter under vann og fisk tydelig. Tradisjonelt Garmin HD-ID™-ekkolodd og DownVü-søkeekkolodd er kombinert i én svinger. Gir også HD-ID-støtte for dorgemotorer med integrerte svingere fra Minn Kota® og MotorGuide®.

Lag dine egne HD-kart på skjermen

 • Brukervennlig, gratis programvare som på et øyeblikk lager personlig tilpassede HD-kart med koter på 0,3 meter (1 fot)
 • Det er ditt kart – hold dataene dine for deg selv, eller del dem med Garmin eller vennene dine
 • Kjør videre mens Quickdraw Contours lager kart for deg
 • Viser hvor dataene er registrert, for å maksimere tiden på vannet
 • Merker interessepunkter (POI), for eksempel navigasjonshjelpemidler, brygger, ramper, tømmer eller fiskeplasser som er lagret sammen med kartet (ikke veipunkter)
Quickdraw Contours Quickdraw Contours


 

Nå kan du på et øyeblikk lage HD-kart på skjermen med koter på 0,3 meter (1 fot) for nesten alle vannmasser. Du trenger ikke sende noe inn og vente – resultatet vises umiddelbart på skjermen til den kompatible Garmin-kartplotteren din. Og enda viktigere – dette er dine kart. Del dem om du ønsker, eller behold dem selv. Du eier dem.

Den gratis, brukervennlige Quickdraw Contours-programvaren krever ikke noen spesiell oppmålingsekspertise. Alt du gjør, er å kjøre mens programvaren lager kart. Kan brukes med alle Garmin Panoptix™-svingere, alle HD-ID™-ekkolodd, alle CHIRP-aktiverte Garmin DownVü™-svingere og alle NMEA 2000®-kompatible dybdesvingere. Hvis det er tilkoblet mer enn én ekkoloddenhet om bord, blir den mest egnede ekkoloddenheten valgt automatisk. Jo bedre kvalitet det er på svingeren som brukes, jo mer detaljert kan kartinnholdet være. Med Panoptix er det mulig å registrere rundt 1500 timer på et 2 GB-kort.  Forutsatt en kjøretøyhastighet på omtrent 15 km/t (10 mph) er det omtrent 400 000 dekar. Det er fantastisk hva du kan oppnå med en Panoptix-svinger.

Kartdata kan registreres på alle SD-kort, inkludert Garmin BlueChart® g2-kart eller BlueChart® g2 Vision®-kart.

Se raskt hvor du har vært

Quickdraw Contours-programvaren viser deg hvor du har vært på vannet. Du kan enkelt se hvor du har kartlagt brukbar dybdeinformasjon, og hvor du har hull å fylle.

Quickly See Where You Have Been

Legg til merkelapper for interessepunkter (POI)

Merk navigasjonshjelpemidler, tømmer, favorittfiskeplasser, elementer under vann, brygger, ramper og andre interessepunkter du vil huske, på kartet.

Add Labels to Points of Interest

Se bunnkoter

Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å lage dine egne HD-sjøkart med koter på 0,3 meter (1 fot). Vi anbefaler å bruke en Panoptix-svinger for å få de beste resultatene. Tenk deg å kunne se bunnkotene i favorittdammen din, en elv, en liten innsjø eller en annen ukartlagt vannmasse der du liker å fiske eller navigere.

Easily See Bottom Contours

Forbedre saltvannskartene dine

Mange havner og marinaer har ingen kartdetaljer. Med Quickdraw Contours kan du lage kart som viser deg dybdekoter tydelig merket på skjermen. Du kan også forbedre eksisterende kart som viser plasseringen av undervannsfjell, bratte skråninger, kløfter eller vrak.

Improve Your Saltwater Maps

Begynn å lage dine egne kart

Quickdraw Contours-programvaren er inkludert for kombinasjoner av echoMAP™- og CHIRP-serien. Den er også tilgjengelig som en gratis programvarenedlasting for echoMAP-serien, GPSMAP® 7400-kartplottererien og GPSMAP 8000/5x7/7x1/8x0/10x0-serien.

Skjermdump som viser bakgrunnskartet til BlueChart og kotene som vises i en havn der det ikke har fantes data tidligere.

Skjermdump som vises undervannsfjell i Taiwan. Opptak gjort med Quickdraw Contours.

Posisjon og retning oppdateres 5 ganger i sekundet

Rask og følsom 5 Hz GPS/GLONASS oppdaterer posisjon og retning 5 ganger i sekundet for å gi en mer flytende bevegelse på skjermen. Du kan nå raskt og enkelt slippe opptil 5000 nøyaktige veipunkter, slik at du finner tilbake til den hemmelige fiskeplassen din.

Legg til Panoptix LiveVü Forward-ekkoloddet

Med LiveVü Forward kan båten både stå i ro og være i bevegelse. Uansett hvilken retning dorgemotoren peker i, ser du direkteoverførte bilder av det som skjer under vannet. Se agnet ditt mens det synker, og se dybden og bevegelsene når du sveiver inn agnet. Se agnets bevegelse i forhold til vannstrukturen. Se fiskene svømme og reagere på agnet, og når de angriper, kan du både se og føle det. Når fisken først sitter på kroken, kan du se kampen på skjermen mens det skjer. Med Panoptix LiveVü Forward kan du se verden under vann komme til liv på opptil 30 meters avstand.

Oppgrader med de beste kartene på sjøen

Et enkelt microSD™-kortspor gir utvidbart minne for ekstra kartkjøp, for eksempell BlueChart® g2, BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision omfatter eksklusiv Garmin-autoveiledning – en teknologi som fører deg til de beste fiskeplassene. Autoveiledningen oppretter umiddelbart en visuell bane basert på båtens spesifikasjoner. Du kan følge banen for å unngå grunt vann og andre kartlagte hindringer.

Ta med deg echoMAP-enheten din

Det er enkelt å holde echoMAP-enheten trygg og sikker når du ikke er på vannet. Du trenger ikke å styre med å koble ledninger til og fra enheten fordi de kobles direkte til braketten. Slik kan du raskt montere og fjerne echoMAP-enheten fra braketten og strømtilførselene.

Forbedret autoveiledning

Angi hvor du vil dra, så søker Garmins patenterte autoveiledningsteknologi umiddelbart gjennom relevante kart for å lage en sikker virtuell rute på skjermen som hjelper deg med å unngå lave broer, grunt vann og andre registrerte hindringer underveis.

Med den forbedrede versjon 2.0 har du nå tilgang til enda flere funksjoner og muligheter. Du kan justere den beregnede autoveiledningsruten ved å sette inn viapunkter ved mellomstopp eller landemerker langs den ønskede ruten. Du kan enkelt se gjennom farepunkter langs den beregnede ruten. Du kan til og med koble til en kompatibel Garmin-autopilot for å følge autoveiledningsruten automatisk. Andre forbedringer i versjon 2.0 gir deg muligheten til å beregne ankomsttid på et punkt på ruten (gjør det mulig å få ankomstene til å stemme overens med broåpninger og andre tidsavhengige hendelser). Og enda bedre – nå kan du lagre plottede autoveiledningsruter for fremtidig navigasjon ved å sikkerhetskopiere dem til et SD™-kort ved hjelp av BlueChart g2 Vision eller  -kartografi¹.

Overføring av GPX-veipunkter

Hvis du har veipunkter, spor eller ofte brukte ruter som er lagret på et GPS-produkt fra en annen produsent eller på en håndholdt Garmin-enhet; kan du nå enklere enn noen gang overføre disse elementene til den nye Garmin-kartplotteren din via bransjestandardisert GPX-programvareformatering. GPX er et åpen standardformat for GPS-datautveksling på tvers av plattformer og programmer. Med denne brukervennlige grensesnitteknologien har Garmin tatt "ingen utelatte veipunkter" til et helt nytt bekvemmelighetsnivå.

¹BlueChart g2 Vision SD-kort kreves for denne teknologien.

Skriv din egen anmeldelse
 • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
 • Dårlig
 • Perfekt

Noe du lurer på?

Bare ring oss på telefon 73 51 21 55 eller send oss en epost hvis du har spørsmål om dette produktet.