Beskrivelse
Røykovn i rustfritt stål med to brennere. Det følger med lokk med justerbar ventil, bunn- og topprist, dryppebrett og et stativ med to brennere. Røykovnen er svært enkel å sette sammen klar til bruk og tar liten plass i sekken. Hva er vel bedre enn et selvfisket og nyrøkt fiskemåltid på tur?
HVORDAN Å RØYKE FISK
Du trenger rødsprit som brensel, og røykspon for å skape røyk. Temperaturen på innsiden av røykovnen vil nå 60-100 grader Celsius.
- Strø et tynt lag med røykspon over bunnen på røykboksen.
- Plasser dryppebrettet over røyksponet.
- Sett ristene i posisjon, og legg så fisken på risten.
- Sett så på lokket med ventilen lukket.
- Fyll brennerne halvfull med rødsprit.
- Sett brennerne i stativet og tenn på rødspriten.
Mål ovn uten stativ
Lengde: 42,5cm
Bredde: 27cm
Høyde: 10,5cm