Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Elektronikk

Sorter etter

Garmin ECHOMAP Plus 42cv

Garmin Echomap Plus 42CV er en 4,3-tommers kombinasjonsplotter med både kart og ekkolodd. Skjermen er vanntett ned til 1 meter i 30 minutter og tåler sjøsprøyt, regn og snø. Lysstyrken på skjermen kan enkelt justeres slik at det kan leses i sterkt sollys. Med Quickdraw-funksjonen kan du opprette dine egne kart som for eksempel dekker fiskeplassene dine. Da får du nøyaktige konturer av bunn. Med Garmins G3-kart kan du raskt lage en autoveiledningsrute som lager den raskeste og tryggeste ruten. Man kan enkelt justere ruten underveis. Når man er ferdig med båtturen kan man enkelt koble skjermen av braketten og ta den med seg hjem.
kr 2 999,00

Garmin ECHOMAP Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv er en 7-tommers kombinasjonsplotter med både kart og ekkolodd. Skjermen er vanntett ned til 1 meter i 30 minutter og tåler sjøsprøyt, regn og snø. Lysstyrken på skjermen kan enkelt justeres slik at det kan leses i sterkt sollys. Med Quickdraw-funksjonen kan du opprette dine egne kart som for eksempel dekker fiskeplassene dine. Da får du nøyaktige konturer av bunn. På Echomap Plus 72sv kan man velge mellom BlueChart g3 og g3-Vision. Begge har Garmins flotte Auto Guidance der du enkelt kan lage og justere ruten slik du vil. På g3-Vision får man blant annet 3D-visninger av bunn fra forskjellige vinkler. Super funksjon til fiskeren. Når man er ferdig med båtturen kan man enkelt koble skjermen av braketten og ta den med seg hjem.
kr 7 799,00

Garmin Echomap UHD 62cv

Nyhet! Garmin Echomap Plus 62CV er oppgradert. Nå kan du se krystallklare bilder av det som skjer under båten med UHD-programmet. For dette trenger man en UHD-svinger. Kartplotteren har en 6-tommers sollysvennlig skjerm, som er vanntett ned til 1 meter. Tåler sjøsprøyt, regn og snø. Med BlueChart g3/g3-Vision får man navigasjon og sjøkart som er svært enkelt å bruke. Med Echomap UHD 62CV kan man blant annet tegne egne kart med Quickdraw og bruke en egen Garmin-app med flere flotte funksjoner. For å finne fisk har man Garmins bransjeledene ekkoloddteknologi som gir nøyaktige bilder av det som befinner seg mellom båt og bunn.
kr 6 399,00 kr 6 099,00

Garmin Echomap UHD 92sv

Nyhet! Garmin Echomap Plus 92SV er oppgradert. Nå kan du se krystallklare bilder av det som skjer under båten med UHD-programmet. For dette trenger man en UHD-svinger. Kartplotteren har en 9-tommers sollysvennlig skjerm, som er vanntett ned til 1 meter. Tåler sjøsprøyt, regn og snø. Med BlueChart g3/g3-Vision får man navigasjon og sjøkart som er svært enkelt å bruke. Med Echomap UHD 92SV kan man blant annet tegne egne kart med Quickdraw og bruke en egen Garmin-app med flere flotte funksjoner. For å finne fisk har man Garmins bransjeledene ekkoloddteknologi som gir nøyaktige bilder av det som befinner seg mellom båt og bunn.
kr 10 999,00 kr 10 499,00

Garmin GPSMAP 722XS

Opplev en avansert navigasjonsløsning med denne kompakte 7 tommers GPSMAP 722xs berøringsskjermen. Trådløse tilkoblingsfunksjoner for Garmin-mobilapper, NMEA 2000-støtte og Garmin Marine Network-funksjonalitet for radar og Panoptix-altseende ekkolodd, inkludert FrontVü-ekkolodd for å unngå kollisjoner. Den har også innebygd Garmin CHIRP- og CHIRP ClearVü-ekkolodd.
kr 9 999,00 kr 8 999,00

BESKYTTENDE DEKSEL STRIKER 4

Beskyttende deksel til Garmin Striker 4. Enkelt å ta av og på. Hendig sak å sette på skjermen når den ikke er i bruk for å beskytte mot tøffe forhold til sjøs.
kr 169,00

BLUECHART G3 KART TRONDHEIMSFJORDEN-TROMSØ

Garmin Bluechart G3-kart har bransjeledende dekning, klarhet og detaljer med oppdaterte sjøkart som har integrerte Garmin- og Navionics data. Med G3-kart kan du bruke auto-guidance (autoveiledning) der kartplotteren planlegger hele ruten. Du kan enkelt justere ruten selv underveis. Kartet har også skyggelagte dybdeområder for opptil 10 områder slik at du enkelt kan vise din ønskede dybde. Kartet har konturer på 30 cm som gir en mer nøyaktig beskrivelse av bunnstrukturen. Man kan også skyggelegge grunt vann slik at man ser områder man skal holde seg unna. Kartet dekker Trondheimsfjorden - Tromsø.
kr 1 399,00

BLUECHART G3 Vision KART TRONDHEIMSFJORDEN-TROMSØ

Garmin Bluechart G3 Vision kart har bransjeledende dekning, klarhet og detaljer med oppdaterte sjøkart som har integrerte Garmin- og Navionics data. Med G3 Vision kart har man de samme funksjonene som G3-kart (auto guidance, skyggelagte dybdeområder, detaljerte konturer, skyggelegging av grunt vann).I tillegg har man satellittbilder med navigasjonsoverlay, flyfoto som viser krystallklare bilder av en rekke havner og småbåthavner, og ikke minst 3D-bilder av bunnforhold og omgivelser; FishEye og MarinerEye. Dette er ekstremt populært for fiskere.
kr 2 699,00

Brakett med strøm (GPSMAP 86s/i)

Brakett til GPSMAP 86s/i. Denne braketten med strøm er utformet for å kunne løsnes raskt med én hånd, noe som gjør det enkelt å ta med seg en kompatibel håndholdt GPSMAP® 86-enhet på farten. Bruker AMPS-monteringsmønsteret. Innebygd kabel med USB-kontakt medfølger. En 12 V strømkabel og en én tommes kuleadapter for montering i alle vinkler og ønsket posisjon følger også med.
kr 959,00

Garmin GPSMAP 86i

NYHET! Garmin GPSMAP 86i er en maritim håndholdt GPS. Den er vanntett, flyter og har en 3" skjerm som man kan lese på i sollys. Du kan også parkoble den med smarttelefonen din slik at du får smartvarsler på skjermen. Denne kan du bruke som en fjernkontroll til din Garmin autopilot og på utvalgte Fusion produkter. For å få sjøkart på skjermen trenger man BlueChart g3-kart (tilleggsutstyr). Genial liten sak som er utmerket til bruk på vannscooter og lignende. Med GPSMAP 86i kan du bruke inReach-satellittkommunikasjon. Med denne kan du sende og motta toveis tekstmeldinger, spor og del reisen din og sende om nødvendig et interaktivt SOS for å få nødhjelp.
kr 5 999,00

Garmin GPSMAP 86s

NYHET! Garmin GPSMAP 86s er en maritim håndholdt GPS. Den er vanntett, flyter og har en 3" skjerm som man kan lese på i sollys. Du kan også parkoble den med smarttelefonen din slik at du får smartvarsler på skjermen. Denne kan du bruke som en fjernkontroll til din Garmin autopilot og på utvalgte Fusion produkter. For å få sjøkart på skjermen trenger man BlueChart g3-kart (tilleggsutstyr). Genial liten sak som er utmerket til bruk på vannscooter og lignende.
kr 3 999,00

Garmin Striker 4

Striker 4 er enkel i bruk, har justerbar hurtig-brakett, god fargeskjerm, GPS-funksjon og ekkoloddhistorikk. Dette følger med i esken: Striker 4, svinger med dobbeltstråle, hekk- eller dorgemotorfeste, vippe-/dreiebrakett, strømkabel og dokumentasjon.
kr 1 399,00

Garmin Striker Cast

NYHET! Finn og fang mer fisk med den robuste STRIKER Cast ekkoloddenheten. Bare kast den ut, og sveiv den inn igjen for å vise ekkolodd med en rekkevidde på 60 meter via en app på smarttelefonen eller nettbrettet. Perfekt for deg som fisker i ferskvann eller på sjøen på mindre dyp. Enkelt å ta med - enkelt å sette opp - enkelt å bruke!
kr 1 699,00

Garmin Striker Cast GPS

NYHET! Finn og fang mer fisk med den robuste STRIKER Cast GPS-ekkoloddenheten. Bare kast den ut, og sveiv den inn igjen for å vise ekkolodd med en rekkevidde på 60 meter via en app på smarttelefonen eller nettbrettet. Perfekt for deg som fisker i ferskvann eller på sjøen på mindre dyp som ønsker å kartlegge bunnforhold. Enkelt å ta med - enkelt å sette opp - enkelt å bruke!
kr 2 299,00

Garmin STRIKER Plus 4

Garmin Striker Plus 4 er et 4,3 tommers ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi. Den har et veldig kjekt verktøy i Quickdraw for konturkarttegning. Striker Plus 4 leveres komplett med brakett, strømledning og hekksvinger med dobbeltstråle. Den er vanntett ned til 1 meter, og tåler sjøsprøyt, vann og snø meget godt. Striker-serien er selvfølgelig lik andre produkter fra Garmin i forhold til deres brukervennlighet. Utrolig lett å lære seg og lett å bruke med norske menyer.
kr 1 599,00

Garmin STRIKER Plus 4cv

Garmin Striker Plus 4 CV er et 4,3 tommers ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi. Den har to hendige verktøy i Quickdraw for konturkarttegning og Clear Vü som er et søkeekkolodd som gir et nesten fotografisk bilde. Striker Plus 4 CV leveres komplett med brakett, strømledning og GT20-TM hekksvinger med driftsfrekvens på 77/200KHz. GT20-TM´s driftsfrekvens gir et veldig klart resultat på det tradisjonelle ekkoloddet. Den er vanntett ned til 1 meter, og tåler sjøsprøyt, vann og snø meget godt. Striker-serien er selvfølgelig lik andre produkter fra Garmin i forhold til deres brukervennlighet. Utrolig lett å lære seg og lett å bruke med norske menyer.
kr 2 299,00