Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Esca lys med krok - Blue fading

149,-
75 ,-
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: tirsdag 30.07 - onsdag 31.07 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Anbefalt for klare og/eller dype vannforhold, både offshore og inshore. Esca® kan brukes alene som en liten pilk, eller rigge den til din favorittsluk eller naturlig agn. Rigg også til en Esca® i kombinasjon med spinnere, plugger, lette jigger eller til og med trollingskjørt. Om natten kan fisk se Esca®-lys som sine levende matkilder på lang avstand. De varierende lysimpulsene etterligner og trigger deres jakt- og biteinstinkter som resulterer i mer kraftige bitt.

  ESCA® ATTRACTOR

  Esca® veier ca. 7 gram, og den kommer med to delte kvalitetsringer (tåler ca. 20 kg). Lokkelyset bringer fisken inn og det unike elektromagnetiske feltet som skapes rundt Esca® får fisken til å føle at de spiser det levende byttet og biter det hardere. Esca® trenger ingen batterier og genererer sin egen energi i saltvann. Den tillater en rekke forskjellige riggekonfigurasjoner. Legg til en Esca® til favorittpakkene dine, eller i kombinasjon med Esca®-tilbehør som Esca® reker eller blekksprut og øk fangsten .... DAG eller NATT!

  Esca® blå er optimalisert for å avgi svært spesifikke bølgelengder som etterligner de dominerende lokkelysene som brukes av marine organismer. Blått lys er den fargen som oftest brukes av marine organismer i deres lysorganer. Blått lys er også den bølgelengden som trenger dypest og lengst i vann.

  I tillegg viser erfaringer at statisk lys ikke tiltrekker fisk like effektivt som dynamisk lys – det er derfor Esca® kommer i fading og multiblink. Effekten av frekvenser/farger kan variere fra årstid til årstid og fra sted til sted. Hvis resultatene ikke er optimale, prøv en annen farge eller frekvens.

  - Blått sakte blink som toner inn og ut (fading)

  - For dypt og klart vann

  Kontakt oss