Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Havfiskeutstyr

Havfiskeutstyr vår spesialitet og lidenskap. Skibs- & Fiskeriutstyr tilbyr alt i fiskeutstyr for havfiske for fritidsfiskere så vel som yrkesfiskere. Se det store utvalget av havfiskeutstyr her i vår nettbutikk

 

Alt av havfiskeutstyr du trenger 

Her i vår nettbutikk finner du havfiskesett, fiskesneller, stangholdere, garn, teiner og mye mer. 

Skibs- & Fiskeriutstyr fører havfiskeutstyr av høy kvalitet – alltid med det mål for øye å gi deg en fin fiskeopplevelse. Produktene er nøye utvalgt fra våre leverandører gjennom mange år. 

Erfaren leverandør av havfiskeutstyr 

Fiskestang eller teine, sluk eller spinner, flue eller meitemark? Summen av alle de små valgene av fiskeutstyr kan avgjøre om du har fiskelykken med deg. Vi vet heldigvis råd. 

Skibs- & Fiskeriutstyr har vært en pålitelig leverandør av utstyr til fiske og båtliv siden 1917. Vi er en erfaren og tradisjonsrik bedrift, og veileder deg gjerne frem til å velge det fiskeutstyret som passer for akkurat deg.  

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Skibs- & Fiskeriutstyr. Om du har spørsmål til produktene i nettbutikken, eller ønsker anbefalinger på hvilket havfiskeutstyr som passer best til ditt bruk, ta kontakt med oss.