Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Havfiskeutstyr

Havfiskeutstyr vår spesialitet og lidenskap. Skibs- & Fiskeriutstyr tilbyr alt i fiskeutstyr for havfiske for fritidsfiskere så vel som yrkesfiskere. Se det store utvalget av havfiskeutstyr her i vår nettbutikk

 

Alt av havfiskeutstyr du trenger 

Her i vår nettbutikk finner du havfiskesett, fiskesneller, stangholdere, garn, teiner og mye mer. 

Skibs- & Fiskeriutstyr fører havfiskeutstyr av høy kvalitet – alltid med det mål for øye å gi deg en fin fiskeopplevelse. Produktene er nøye utvalgt fra våre leverandører gjennom mange år. 

Erfaren leverandør av havfiskeutstyr 

Fiskestang eller teine, sluk eller spinner, flue eller meitemark? Summen av alle de små valgene av fiskeutstyr kan avgjøre om du har fiskelykken med deg. Vi vet heldigvis råd. 

Skibs- & Fiskeriutstyr har vært en pålitelig leverandør av utstyr til fiske og båtliv siden 1917. Vi er en erfaren og tradisjonsrik bedrift, og veileder deg gjerne frem til å velge det fiskeutstyret som passer for akkurat deg.  

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Skibs- & Fiskeriutstyr. Om du har spørsmål til produktene i nettbutikken, eller ønsker anbefalinger på hvilket havfiskeutstyr som passer best til ditt bruk, ta kontakt med oss. 

Sorter etter
Vis per side

Bomber Certfied Depth Wobbler Cotton Candy

Bomber Certified Depth Wobbler er perfekt til blant annet stor torsk og kveite. Ved 4-5 knop går den 30 fot eller dypere, avhenge av fart og hvilket snøre du bruker. Den er ca. 28cm lang og veier ca. 130gr. Med dens solide materiale og kraftige treble kroker tåler den stor påkjenning av fisk.
kr 349,00

Bomber Certfied Depth Wobbler Goggle eye

Bomber Certified Depth Wobbler er perfekt til blant annet stor torsk og kveite. Ved 4-5 knop går den 30 fot eller dypere, avhenge av fart og hvilket snøre du bruker. Den er ca. 28cm lang og veier ca. 130gr. Med dens solide materiale og kraftige treble kroker tåler den stor påkjenning av fisk.
kr 349,00

Bærbar Giverstang 84-144cm

Bærbar giverstang! Nå slipper du å montere fast giveren/svingeren. Med denne kan du enkelt gjenge av og på ripa/akterspeilet på båten din uten å skru hull i den. Stangen er teleskopisk. Den er 89-140cm lang. Ripa/akterspeilet kan maks være 10cm. Perfekt for deg som bytter mellom båter.
kr 695,00

Chain pilk

Årets pilkenyhet! Sølvkroken Chain er en pilk med unik konstruksjon! Rustfrie Sølvkroken Chain har spennende lokkebrikker. Når pilken faller mot bunnen, reflekterer disse skjeene lyset, samtidig som det også skapes lydbølger under vann. Kommer i 250, 350 og 450gr.
kr 219,00

Daiwa kjølebag

Daiwa kjølebag er perfekt for å kjøle ned både agn, mat og drikke på varme dager. Den har en skulderrem som enkelt kan justeres. Baggen er 30 cm bred, 50 cm lang og 35 cm høy. Når den ikke er i bruk kan den enkelt brettes sammen. Svært lett i vekt.
kr 450,00

Hurricane fiskebag

I Hurricanes fiskebag har man plass til det meste man trenger av utstyr når man skal på fisketur. Denne fiskebagen har 6 lommer/rom på yttersiden og et stort rom på innsiden. Her har man plass til slukesker, kniver, tenger, hansker, lommebok og lommebok. Fiskevesken er utstyrt med bærehåndtak og skulderreim. Fiskevesken er 35cm lang, 19cm høy og 25cm dyp.
kr 499,00

Hurricane fiskeveske

I Hurricanes fiskeveske har man plass til det meste man trenger av utstyr når man skal på fisketur. Det er to ytterrom i front til mindre redskaper som tang, kniv og fiskesnøre. Man har også tom store rom i vesken med flere innerlommer. På siden av vesken har man en praktisk flaskeholder. Fiskevesken er utstyrt med bærehåndtak og skulderreim. Fiskevesken er 36cm lang, 28cm høy og 16cm dyp.
kr 499,00

Jensen Pirken 3pk

Jensen Pirken er sildeslukenes «Rolls-Royce». Jensen Pirken er den ultimate allroundsluken til sjøfiske! Slukens kropp er utformet med balansert vektfordeling, det gir både lange kast og en meget fin gange i vannet. Jensen Pirken er lakkert i populære farger og har 3D-øyne. Det skal mye til for at fisken ikke biter på denne! Denne pakken inneholder de tre mest populære fargene i Jensen Pirken-serien til en veldig god pris. S/M, P/M og B/M. Slukene veier 40g.
kr 209,00