Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Fiskesneller

Fiskesnellen har mye å si når du skal få den gode fiskeopplevelsen! Skibs- & Fiskeriutstyr har kraftige sneller beregnet på sjøfiske, kystfiske, havfiske så vel som trolling. I vår nettbutikk fører vi fiskesneller fra kjente merkevarer som Penn, Shimano og Daiwa. 

Velg riktig fiskesnelle hos Skibs- & Fiskeriutstyr 


Skibs
- & Fiskeriutstyr har et stort utvalg av fiskesnelle. Å velge riktig fiskesnelle til fiskestangen, betyr mye for både komforten og teknikken når du fisker. Se også vårt utvalg av fiskestenger 

Vi fører både manuelle og elektriske fiskesneller, og alt fra åpne haspelsneller til de kraftigste havfiskesnellene. Her er det nok å velge i for nybegynneren så vel som den mer erfarne fritidsfiskeren og havfiskeentusiasten. Fiskesnellene som vi fører, er nøye utvalgt fra leverandører som er kjent for sin høye kvalitet, og som vi har samarbeidet med i mange år. 

Skibs- & Fiskeriutstyr forhandler også komplette havfiskesett. 


Kjøp din nye fiskesnelle her 

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Skibs- & Fiskeriutstyr. Er du i tvil om hvilken fiskesnelle du bør velge til din fiskestang, eller har spørsmål til noen av produktene i nettbutikken, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss her. 

Sorter etter
Vis per side

Daiwa Tanacom 750 Elektrisk Havfiskesnelle

Daiwa Tanacom 750 er en elektrisk havfiskesnelle som går på 12 volt. Dette er en kraftig havfiskesnelle som er perfekt til dypt havfiske. Fisker du ned på noen hundre meter, er det utrolig kjekt å kunne sveive inn elektrisk med en maks fart på 130 meter pr. minutt. Daiwa er et verdensomspennende merke som oser kvalitet i hvert ledd. Dette gjelder selvfølgelig også Daiwa Tanacom!
kr 6 490,00

Daiwa Tanasensor 500

Daiwa Tanasensor 500 er en genial snelle for de som ønsker å vite hvor dypt de fisker til enhver tid! Tanasensor 500 er utstyr med en digital lineteller som er perfekt når man fisker på middels dyp eller over ujevn grunn. Det kraftige giret, og det runde og behagelige sveivhåndtaket gjør det til en drøm å sveive opp fangsten. Sveivhåndtaket er av hardt EVA. Daiwa Tanasensor 500 er snellen for de som er ute etter rå kraft og pålitelighet!
kr 2 995,00

PENN INTERNATIONAL 12VISX

Ny og forbedret utgave av Penn International. Nå også i sølv utførelse! Bla større og bedre sveivehåndtak. Den er også helt lydløs! Når det gjelder å bygge en snelle som står urokkelig når havets største, raskeste og mest sinte fisker hugger og tar hundretalls meter line i utraset, så gjelder bare to ting: Holdbarhet og prestasjon. Penn firer ikke på kvaliteten i noen detaljer. I international-serien er alt tilpasset for å fungere under enorme påkjenninger. Sidedeksler i solid aluminium, overdimensjonerte drev og den trinnløse spakkontrollerte Dura-Drag-bremsen er konstant jevn, til og med når du må sette hardt mot hardt mot en Marlins ville utras.
kr 8 999,00 kr 5 999,00

Penn International 80 VISW Reel Gold

Penn International 80 VISW er uten tvil det beste valget til diger makrellstørje! Snellen er proppfull av detaljer som gjør den til en høykvalitets snelle. Anodisert og maskinert aluminiumskropp og sideplater. Hoveddelene og tannhjulsgiret er av rustfritt stål. Quick-Shift II 2-speed system. Dura-Drag bremsesystem. Versa-Strike, justerbar strike-stopper. Kapasitetsringer som hjelper deg å se hvor mye snøre du har ute. Stor og kraftig sveiv som gir kontroll og kraft i hvert sveiv.
kr 9 999,00

Fin-Nor Lethal 16 Lever Drag 2-speed

Fin-Nor Lethal 16 Lever Drag 2-speed er en kompakt togirs havfiskesnelle som passer til både bunnfiske og trolling. Lethal 16 Lever Drag 2-speed er nok en snelle i Fin-Nor-familien med en rå utveksling på hele 6.3:1. På ett sveiv drar man inn opptil 114 cm! Kroppen er laget av råsterk aluminium, og har et flerlags MegaShield™ som beskytter mot rust.
kr 2 999,00

Fin-Nor Marquesa 2-speed 20 Lever Drag - MA20II

Fin-Nor Marquesa 2-speed 20 Lever Drag er en førsteklasses havfiskesnelle med ultimat presisjon og råsterk brems. Snellen er laget av 6061 aluminium for å gjøre den både lettere, sterkere, raskere og mer elegant enn andre premium havfiskesneller. Med en utveksling på 6.3:1 (3.0:1) og en bremsekraft på 20,4 kg er denne perfekt til dypt havfiske!
kr 4 999,00

Fin-Nor Marquesa 2-speed 40 Lever Drag - MAR40LD2

Fin-Nor Marquesa 2-speed 40 Lever Drag er en førsteklasses havfiskesnelle med ultimat presisjon og råsterk brems. Snellen er laget av 6061 aluminium for å gjøre den både lettere, sterkere, raskere og mer elegant enn andre premium havfiskesneller. Med en utveksling på 5.2:1 (2.8:1) og en bremsekraft på 24,9 kg er denne perfekt til dypt havfiske og de aller største fiskene!
kr 5 749,00

Fin-Nor Marquesa 2-speed 50 Lever Drag - MA50II

Fin-Nor Marquesa 2-speed 50 Lever Drag er en førsteklasses havfiskesnelle med ultimat presisjon og råsterk brems. Snellen er laget av 6061 aluminium for å gjøre den både lettere, sterkere, raskere og mer elegant enn andre premium havfiskesneller. Med en utveksling på 5.2:1 (2.8:1) og en bremsekraft på 24,9 kg er denne perfekt til dypt havfiske og de aller største fiskene!
kr 5 999,00