Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Fiskesneller

Fiskesnellen har mye å si når du skal få den gode fiskeopplevelsen! Skibs- & Fiskeriutstyr har kraftige sneller beregnet på sjøfiske, kystfiske, havfiske så vel som trolling. I vår nettbutikk fører vi fiskesneller fra kjente merkevarer som Penn, Shimano og Daiwa. 

Velg riktig fiskesnelle hos Skibs- & Fiskeriutstyr 


Skibs
- & Fiskeriutstyr har et stort utvalg av fiskesnelle. Å velge riktig fiskesnelle til fiskestangen, betyr mye for både komforten og teknikken når du fisker. Se også vårt utvalg av fiskestenger 

Vi fører både manuelle og elektriske fiskesneller, og alt fra åpne haspelsneller til de kraftigste havfiskesnellene. Her er det nok å velge i for nybegynneren så vel som den mer erfarne fritidsfiskeren og havfiskeentusiasten. Fiskesnellene som vi fører, er nøye utvalgt fra leverandører som er kjent for sin høye kvalitet, og som vi har samarbeidet med i mange år. 

Skibs- & Fiskeriutstyr forhandler også komplette havfiskesett. 


Kjøp din nye fiskesnelle her 

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Skibs- & Fiskeriutstyr. Er du i tvil om hvilken fiskesnelle du bør velge til din fiskestang, eller har spørsmål til noen av produktene i nettbutikken, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss her. 

Sorter etter
Vis per side

Daiwa Tanacom 750 Elektrisk Havfiskesnelle

Daiwa Tanacom 750 er en elektrisk havfiskesnelle som går på 12 volt. Dette er en kraftig havfiskesnelle som er perfekt til dypt havfiske. Fisker du ned på noen hundre meter, er det utrolig kjekt å kunne sveive inn elektrisk med en maks fart på 130 meter pr. minutt. Daiwa er et verdensomspennende merke som oser kvalitet i hvert ledd. Dette gjelder selvfølgelig også Daiwa Tanacom!
kr 6 490,00

PENN INTERNATIONAL 12VISX

Ny og forbedret utgave av Penn International. Nå også i sølv utførelse! Bla større og bedre sveivehåndtak. Den er også helt lydløs! Når det gjelder å bygge en snelle som står urokkelig når havets største, raskeste og mest sinte fisker hugger og tar hundretalls meter line i utraset, så gjelder bare to ting: Holdbarhet og prestasjon. Penn firer ikke på kvaliteten i noen detaljer. I international-serien er alt tilpasset for å fungere under enorme påkjenninger. Sidedeksler i solid aluminium, overdimensjonerte drev og den trinnløse spakkontrollerte Dura-Drag-bremsen er konstant jevn, til og med når du må sette hardt mot hardt mot en Marlins ville utras.
kr 8 999,00 kr 5 999,00

Penn International 80 VISW Reel Gold

Penn International 80 VISW er uten tvil det beste valget til diger makrellstørje! Snellen er proppfull av detaljer som gjør den til en høykvalitets snelle. Anodisert og maskinert aluminiumskropp og sideplater. Hoveddelene og tannhjulsgiret er av rustfritt stål. Quick-Shift II 2-speed system. Dura-Drag bremsesystem. Versa-Strike, justerbar strike-stopper. Kapasitetsringer som hjelper deg å se hvor mye snøre du har ute. Stor og kraftig sveiv som gir kontroll og kraft i hvert sveiv.
kr 9 999,00

Penn Fathom 30 ld 2-speed Left Hand

Penn Fathom LD 2-speed left hand er en kompromissløs snelle for det moderne havfiske. Den kompakte snelleserien kommer med ramme og gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål som gir styrke og stabilitet og lang levetid. Er utstyrt med kraftig knarr-funksjon.
kr 3 499,00 kr 2 199,00

Penn Fathom 30 LD 2-speed m/600m Fireline

Penn Fathom LD2 er en kompromissløs snelle for det moderne havfiske. Den kompakte snelleserien kommer med ramme og gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål som gir styrke og stabilitet og lang levetid. Er utstyrt med kraftig knarr-funksjon. Snellen leveres med 600 m. Fireline 0,32mm ferdig påspolt!
kr 4 498,00 kr 2 599,00

Penn Fathom 40N LD 2-speed m/600m Fireline

Penn Fathom LD2 er en kompromissløs snelle for det moderne havfiske. Den kompakte snelleserien kommer med ramme og gavler i aluminium samt hoveddrev og pinjon i rustfritt stål som gir styrke og stabilitet og lang levetid. Er utstyrt med kraftig knarr-funksjon. Snellen leveres med 600 m. Fireline 0,39mm ferdig påspolt!
kr 4 698,00 kr 2 799,00

Daiwa Saltist LD40 2-Speed

Daiwa Saltist Lever Drag 40 2-Speed havfiskesnelle er en høyfarts snelle med 6.3 :1 i utveksling! Snellen med spakebrems og tre forhåndinnstilte bremseposisjoner; minimum, strike og maximum. Ved minimum kan snellen benyttes til å kaste pilken/agnet vekk fra båten uten å være redd for backlash, mens maximum gir selv den tøffeste fisk tøff motstand.
kr 3 995,00 kr 3 599,00

Daiwa Sealine Ishidai 40H

Daiwa Sealine Ishidai 40H - Havfiskesnelle med digital dybdeteller. Denne snellen er perfekt til kveitefiske, da viser snellen hvor kraftig og robust den er. Til seifiske er den også super, da den digitale dybdemåleren blir et viktig verktøy. For å få en nøyaktig dybdemåler, så kan man kalibrere snellen etter hvilket snøre man har. På grunn av snellens kraftige girkasse og lette vekt så går det raskt og enkelt når man skal sjekke agn, da snellen har en utveksling på 6.4 : 1 som er 120cm pr. sveiv!
kr 4 490,00