Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Northlift Garn-/Teine-/Linehaler

Northlift teinehalere og garnhalere er det naturlige førstevalget for fritidsfiskeren. Heretter blir haling av teiner, garn og fiskeliner en uanstrengende og trygg opplevelse. Vi Skibs- & Fiskeriutstyr er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av kvalitetsvarer innen Northlift-produktserien. Alle designet for at du skal få fine fiskeopplevelser. 

Teinehaler for trivsel og trygghet på sjøen 

Teine- og garnhalere i Northlift-serien kommer som elektriske, hydrauliske eller manuelle vinsjer, som er enkle å montere i båten. 

Blant fritidsfiskere er de elektriske halerne svært populære. De er innovative i løsningsvalget og brukervennlige i utformingen. De elektriske halerne er kraftfulle, foldbare og enkle å lagre. I drift er de er stillegående, og behovet for vedlikehold er lite. 

Til den semiprofesjonelle fiskeren vil vi gjerne anbefale de hydrauliske halerne. De er robust utformet og konstruert av anodisert aluminium, kombinert med rustfritt stål og industriell, sterk nylon. Utformingen og materialvalget gjør de hydrauliske teine- og garnhalerne svært slitesterke og motstandsdyktige for alle de belastningene du kan møte til sjøs. 

Kvalitetsleverandør av teinehalere 

Northlift teine- og garnhalere produseres av den velrenommerte, svenske fiskeutstyrsfabrikanten CarapaxVi i Skibs- & Fiskeriutstyr er svært fornøyde med å kunne tilby Northlift-serien og andre Carapax-produkter til våre kunder. 

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig og trygg handel. Om du har spørsmål, eller ønsker anbefalinger på hvilke teine- eller garnhalere som passer best til ditt bruk, ta kontakt med oss. 

Sorter etter
Vis per side

NorthLift LH200 teinehaler

LH200- bestselgeren fra North Lift er konstruert for å dra teiner og ruser. Er primært tenkt brukt på små til middels store båter. LH200 er utstyrt med den karakteristiske sammenleggbare halearmen som tar lite plass og er enkel å oppbevare.
kr 8 490,00

NorthLift LH300 TEINEHALER

LH300 fra North Lift er konstruert for å dra teiner og ruser. Passer for middels store båter. LH300 er utstyrt med den karakteristiske sammenleggbare halearmen, fritt roterende nedre aksel og automatisk pressarm. Haleren kan enkelt låses i ønsket stilling med låseskrueknotten som er enkel å få tak i. Tautaljen trykkes enkelt fast på halearmen, noe som gjør at den kan festes når armen er lagt sammen. LH300 trekker rundt 35A ved haling av normal belastning og veier kun 19 kg. Monteres på den største doble monteringsbraketten. Line-/teinehaleren trekker 140KG.
kr 10 990,00

NorthLift NH200 Garnhaler

NorthLift Garndrager NH200, en helautomatisk 12V garndrager med en trekkraft på 90 kg og trekkhastighet på 35 m/min som ikke reduseres ved normal belastning. - Sammenleggbar og demonterbar.
kr 10 490,00

NorthLift NH300 Garnhaler

NYHET! NorthLift Garndrager NH300, en helautomatisk 12V garndrager med en trekkraft på 140 kg og trekkhastighet på 35 m/min som ikke reduseres ved normal belastning. - Sammenleggbar og demonterbar.
kr 12 290,00

NORTHLIFT NLH200 GARN-/TEINEHALER

NLH 200 er en kombinert garn-/teinehaler. Denne er beregnet på små til middels store båter. NLH leveres med garnrulle, i tillegg til den karakteristiske sammenleggbare halearmen, fritt roterende nedre aksel og manuelt presshjul, hvilket eliminerer behovet for å ha et lett drag på tauet.
kr 12 490,00

Northlift universalt forlengerfeste

Forlengerfeste til din Northlift line/garnhaler. Lengde: 83 cm. Røret kan enkelt kappes til ønsket lengde.
kr 2 995,00

NorthLift Linehjul

Her kan man enkelt bytte ut det originale linehjulet med en bredere utgave! Diameter: 317mm. Bredde innvendig: 43mm. Bredde utvendig: 56mm.
kr 1 395,00

NorthLift Blokk

Originalblokk til alle NorthLift line- og teinehalere. Blokken er laget av glassfiberforsterket nylon som gjør at den tåler mye slitasje.
kr 649,00