Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Northlift Garn-/Teine-/Linehaler

Med marinehalere fra Northlift blir jobben med haling av teiner, fiskeliner og garn svært enkelt og trygt. Northlift-serien består av tre typer halere. Elektrisk, hydraulisk og manuell. For hobbyfiskeren er elektriske halere det mest brukte. Elektriske halere er stille i drift og trenger svært lite vedlikehold. Den elektriske serien inneholder to 12V linehalere(LH200 og LH300) og en 24V linehaler(LH300) og to garnhalere(NH200 og NLH200). Alle for hobbyfiskeren! Innovative løsninger og et brukervennlig design resulterer i halere som er kraftfulle, enkle å montere, foldbare og enkle og lagre. Alt for å gjøre haling av teiner, fiskeliner og garn til en uanstrengt og hyggelig opplevelse for fritidsfiskeren.

Den hydrauliske serien inneholder to linehalere for den semi-profesjonelle fiskeren. Robust design kombinert med slitesterke materialer og smarte funksjoner gjør halingen svært enkel. NorthLift balanserer hvert eneste aspekt av langvarige marineprodukter ved å kun bruke marine materialer med høy standard og kvalitet. Anodisert aluminium kombinert med 316L rustfritt stål og industriell sterk nylon gjør at NorthLifts halere blir til rene arbeidshester som tåler alt av belastning som man kan møte på til sjøs. Utviklingen av maskinene er en pågående prosess, og NorthLift leter alltid etter nye løsninger og bedre design som gjør halingen enda mer enkel og trygg.

Ved kjøp av Northlift Line-/teine- og garnhaler kan du være trygg på at du får en haler av kvalitet som hjelper deg til å få fine fiskeopplevelser på sjøen. I tillegg har du en superseriøs leverandør i ryggen. Svenske Carapax. De gjør sitt ytterste for å få fornøye kunder!

Sorter etter
Vis per side

NorthLift LH200 teinehaler

LH200- bestselgeren fra North Lift er konstruert for å dra teiner og ruser. Er primært tenkt brukt på små til middels store båter. LH200 er utstyrt med den karakteristiske sammenleggbare halearmen som tar lite plass og er enkel å oppbevare.
kr 6 990,00

NorthLift LH300 TEINEHALER

LH300 fra North Lift er konstruert for å dra teiner og ruser. Passer for middels store båter. LH300 er utstyrt med den karakteristiske sammenleggbare halearmen, fritt roterende nedre aksel og automatisk pressarm. Haleren kan enkelt låses i ønsket stilling med låseskrueknotten som er enkel å få tak i. Tautaljen trykkes enkelt fast på halearmen, noe som gjør at den kan festes når armen er lagt sammen. LH300 trekker rundt 35A ved haling av normal belastning og veier kun 19 kg. Monteres på den største doble monteringsbraketten. Line-/teinehaleren trekker 140KG.
kr 8 990,00

NorthLift NH200 Garnhaler

NorthLift Garndrager NH200, en helautomatisk 12V garndrager med en trekkraft på 90 kg og trekkhastighet på 35 m/min som ikke reduseres ved normal belastning. - Sammenleggbar og demonterbar.
kr 8 990,00

NORTHLIFT NLH200 GARN-/TEINEHALER

NLH 200 er en kombinert garn-/teinehaler. Denne er beregnet på små til middels store båter. NLH leveres med garnrulle, i tillegg til den karakteristiske sammenleggbare halearmen, fritt roterende nedre aksel og manuelt presshjul, hvilket eliminerer behovet for å ha et lett drag på tauet. DETTE PRODUKTET KAN IKKE KJØPES I VÅR NETTBUTIKK, MEN KONTAKT OSS GJERNE FOR GUNSTIG PRISTILBUD PÅ FRAKT.
kr 10 990,00

Northlift universalt forlengerfeste

Forlengerfeste til din Northlift line/garnhaler. Lengde: 83 cm. Røret kan enkelt kappes til ønsket lengde.
kr 2 295,00

NorthLift Linehjul

Her kan man enkelt bytte ut det originale linehjulet med en bredere utgave! Diameter: 317mm. Bredde innvendig: 43mm. Bredde utvendig: 56mm.
kr 1 295,00

NorthLift Blokk

Originalblokk til alle NorthLift line- og teinehalere. Blokken er laget av glassfiberforsterket nylon som gjør at den tåler mye slitasje.
kr 649,00

NorthLift Bryter

Bryter som passer til alle NorthLift Line- og garnhalere.
kr 275,00