Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Det meste innen fiske og båtliv

Siden 1917

Regatta/IMAX flyteklær

Sorter etter
Vis per side

Regatta Coastline 953 flytedress

Flytedrakten har vindtett og vannavvisende ytterstoff. Gummierte mansjetter med borrelåsinnstramming. Innvendig snor for stramming i livet. Glidelås for lufting under ermene. Funksjonelle lommer. Refleks. D-ring for feste til nødstopp. Hette i fluoriserende gul som kan brettes inn i kragen.
kr 1 850,00 kr 1 495,00

Regatta Sportline 954 flytedress

Regatta Sportline - en komfortabel, lett og funksjonell flytedrakt med innebygde flyteegenskaper og god ventilasjon. Sportline 954 er designet med fluoriserende gult yttermateriale som gir optimal synbarhet. Flytedrakten har vindtett og vannavvisende ytterstoff. Fås nå også i størrelser til barn fra 128-164cm.
kr 2 150,00 kr 1 950,00

Regatta Active 911 flytedress

Regattas toppmodell innen flytedrakter, nå med innvendige seler og Cordura forsterkninger på slitasjeflatene! Flytedrakt i vindtett og vannavvisende ytterstoff. Refleks på hette, ermer og skuldre. Mansjetter i neopren, glidelås for lufting under ermene. Praktiske lommer med fleece. Belte med klikkspenne. Fløyte og D-ring for feste til nødstopp.
kr 2 650,00 kr 2 385,00

Regatta Fisherman

Regatta Fisherman er en arbeidsdrakt som har egenskapene til det klassiske oljehyret, men med innebygde flyteelement i buksen som ivaretar sikkerheten.
kr 2 600,00 kr 2 350,00

IMAX ATLANTIC RACE TODELT FLYTEDRESS

FISKERENS FØRSTEVALG! BESTSELGER! *Komfortabel 2-delt flytedress* Lett i vekt* 100% vanntett* Innebygd membran gjør at du ikke blir klam* Stor og god fleecekrage på jakke* Avtagbar justerbar hette* Rikelig med praktiske lommer* Kraftige beslag på albu, kne og bak
kr 3 299,00 kr 2 500,00

REGATTA HORIZON CORAL 861 FLYTEJAKKE

Flytejakken Coral kombinerer sikkerhet og komfort med full bevegelsesfrihet. Coral gir trygghet i form av innebygget flytemateriale og beskyttelse mot nedkjøling i en nødsituasjon. En utrolig tøff jakke i flott design! Bestselger!
kr 1 950,00 kr 1 750,00

REGATTA HORIZON CORAL 861 FLYTEJAKKE

Flytejakken Coral kombinerer sikkerhet og komfort med full bevegelsesfrihet. Coral gir trygghet i form av innebygget flytemateriale og beskyttelse mot nedkjøling i en nødsituasjon. En utrolig tøff jakke i flott design! Bestselger!
kr 1 950,00 kr 1 750,00

Regatta Mist Flytevest

Nyhet! Design: Yttermateriale i unik grå-melert farge. En rekke design-detaljer, bl.alogotrykkog «zipper-pullers» i kraftig silikon. Side-lommer med vannavvisende glidelås. Reflekskanter i front og bak. Brodert logo i nakke og chin-guard. Komfort og passform: Vesten har høy krage med fleece-fórsom beskytter mot vær og vind. Myk chin-guardover glidelås. Strikk bak i livet, samt innstramminger i siden gir god passform. Bruk av siste generasjons flyte-materiale gjør at vesten er ekstra tynn og myk å ha på. Strikk rundt armene bidrar til god fasong. Sikkerhet: Reflekskant langs sømmer foran og bak, samt hette i fluoriserende gul som kan gjemmes i kragen, sikrer god synlighet. Konstruksjon og heldekkende flyte-materiale gir vesten termiske egenskaper som kan være livreddende i en ulykkessituasjon. D-ring for dødmannsknapp og skrittstropp i egen lomme gjør vesten til en fullgod flytevest.
kr 1 500,00