Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Garmin Ekkolodd/Kartplotter Utstillingsmodeller

Striker Plus - Ekkoloddet med GPS som gir deg mulighet til å lage dine egne fiskekart!

Den bransjeledende ekkoloddserien med innebygd GPS, tradisjonelt CHIRP-ekkolodd og CHIRP-skanningsekkolodd tilbyr nå karttegning med Quickdraw Contours og innebygd Wi-Fi på 7- og 9-tommers modeller for tilgang til den gratis mobilappen ActiveCaptain.

Den robuste STRIKER PLUS-serien er ikke bare laget for å se fisk og strukturer under båten, men også for å markere favorittstedene dine og enkelt navigere tilbake til dem. Med GPS om bord har du også tilgang til nøyaktig SOG-data (hastighet over grunn).

Velg mellom 4-, 5-, 7- eller 9- tommers fiskeekkolodd med GPS, sollysvennlig skjerm, bransjeledende ekkolodd og kartprogramvaren Garmin Quikdraw Contours.

Sorter etter
Vis per side

Garmin Echomap UHD 62cv - Utstillingsmodell

Nyhet! Garmin Echomap Plus 62CV er oppgradert. Nå kan du se krystallklare bilder av det som skjer under båten med UHD-programmet. For dette trenger man en UHD-svinger. Kartplotteren har en 6-tommers sollysvennlig skjerm, som er vanntett ned til 1 meter. Tåler sjøsprøyt, regn og snø. Med BlueChart g3/g3-Vision får man navigasjon og sjøkart som er svært enkelt å bruke. Med Echomap UHD 62CV kan man blant annet tegne egne kart med Quickdraw og bruke en egen Garmin-app med flere flotte funksjoner. For å finne fisk har man Garmins bransjeledene ekkoloddteknologi som gir nøyaktige bilder av det som befinner seg mellom båt og bunn.
kr 6 399,00 kr 5 439,00

Garmin Echomap UHD 92sv - Ustillingsmodell

Nyhet! Garmin Echomap Plus 92SV er oppgradert. Nå kan du se krystallklare bilder av det som skjer under båten med UHD-programmet. For dette trenger man en UHD-svinger. Kartplotteren har en 9-tommers sollysvennlig skjerm, som er vanntett ned til 1 meter. Tåler sjøsprøyt, regn og snø. Med BlueChart g3/g3-Vision får man navigasjon og sjøkart som er svært enkelt å bruke. Med Echomap UHD 92SV kan man blant annet tegne egne kart med Quickdraw og bruke en egen Garmin-app med flere flotte funksjoner. For å finne fisk har man Garmins bransjeledene ekkoloddteknologi som gir nøyaktige bilder av det som befinner seg mellom båt og bunn.
kr 10 999,00 kr 9 349,00