Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Garmin Maritim Håndholdt GPS

Sorter etter
Vis per side

Brakett med strøm (GPSMAP 86s/i)

Brakett til GPSMAP 86s/i. Denne braketten med strøm er utformet for å kunne løsnes raskt med én hånd, noe som gjør det enkelt å ta med seg en kompatibel håndholdt GPSMAP® 86-enhet på farten. Bruker AMPS-monteringsmønsteret. Innebygd kabel med USB-kontakt medfølger. En 12 V strømkabel og en én tommes kuleadapter for montering i alle vinkler og ønsket posisjon følger også med.
kr 959,00

Garmin GPSMAP 86i

NYHET! Garmin GPSMAP 86i er en maritim håndholdt GPS. Den er vanntett, flyter og har en 3" skjerm som man kan lese på i sollys. Du kan også parkoble den med smarttelefonen din slik at du får smartvarsler på skjermen. Denne kan du bruke som en fjernkontroll til din Garmin autopilot og på utvalgte Fusion produkter. For å få sjøkart på skjermen trenger man BlueChart g3-kart (tilleggsutstyr). Genial liten sak som er utmerket til bruk på vannscooter og lignende. Med GPSMAP 86i kan du bruke inReach-satellittkommunikasjon. Med denne kan du sende og motta toveis tekstmeldinger, spor og del reisen din og sende om nødvendig et interaktivt SOS for å få nødhjelp.
kr 5 999,00

Garmin GPSMAP 86s

NYHET! Garmin GPSMAP 86s er en maritim håndholdt GPS. Den er vanntett, flyter og har en 3" skjerm som man kan lese på i sollys. Du kan også parkoble den med smarttelefonen din slik at du får smartvarsler på skjermen. Denne kan du bruke som en fjernkontroll til din Garmin autopilot og på utvalgte Fusion produkter. For å få sjøkart på skjermen trenger man BlueChart g3-kart (tilleggsutstyr). Genial liten sak som er utmerket til bruk på vannscooter og lignende.
kr 3 999,00