Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Garmin kartplotter

ECHOMAP Plus-serien - Innovasjon av ypperste klasse!

Kartplotter/ekkolodd-kombinasjoner som er enkle å bruke og enkle å installere, med knappeassisterte berøringsskjermer, utrolig tydelig CHIRP-ekkolodd, CHIRP Clearvü- og Sidevü-skanningsekkolodd. Tilbyr avansert navigering og innebygd Wi-Fi for parkobling med gratis ActiveCaptain-appen. Velg mellom 4-, 6-, 7- eller 9 tommers modeller med sollysvennlig skjerm, bransjeledende tradisjonelt CHIRP-ekkolodd, søkeekkolodd, kystkart og innlandskart.

Sorter etter
Vis per side

Garmin ECHOMAP Plus 42cv

Garmin Echomap Plus 42CV er en 4,3-tommers kombinasjonsplotter med både kart og ekkolodd. Skjermen er vanntett ned til 1 meter i 30 minutter og tåler sjøsprøyt, regn og snø. Lysstyrken på skjermen kan enkelt justeres slik at det kan leses i sterkt sollys. Med Quickdraw-funksjonen kan du opprette dine egne kart som for eksempel dekker fiskeplassene dine. Da får du nøyaktige konturer av bunn. Med Garmins G3-kart kan du raskt lage en autoveiledningsrute som lager den raskeste og tryggeste ruten. Man kan enkelt justere ruten underveis. Når man er ferdig med båtturen kan man enkelt koble skjermen av braketten og ta den med seg hjem.
kr 2 999,00

Garmin ECHOMAP Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv er en 7-tommers kombinasjonsplotter med både kart og ekkolodd. Skjermen er vanntett ned til 1 meter i 30 minutter og tåler sjøsprøyt, regn og snø. Lysstyrken på skjermen kan enkelt justeres slik at det kan leses i sterkt sollys. Med Quickdraw-funksjonen kan du opprette dine egne kart som for eksempel dekker fiskeplassene dine. Da får du nøyaktige konturer av bunn. På Echomap Plus 72sv kan man velge mellom BlueChart g3 og g3-Vision. Begge har Garmins flotte Auto Guidance der du enkelt kan lage og justere ruten slik du vil. På g3-Vision får man blant annet 3D-visninger av bunn fra forskjellige vinkler. Super funksjon til fiskeren. Når man er ferdig med båtturen kan man enkelt koble skjermen av braketten og ta den med seg hjem.
kr 7 799,00

Garmin Echomap UHD 62cv

Nyhet! Garmin Echomap Plus 62CV er oppgradert. Nå kan du se krystallklare bilder av det som skjer under båten med UHD-programmet. For dette trenger man en UHD-svinger. Kartplotteren har en 6-tommers sollysvennlig skjerm, som er vanntett ned til 1 meter. Tåler sjøsprøyt, regn og snø. Med BlueChart g3/g3-Vision får man navigasjon og sjøkart som er svært enkelt å bruke. Med Echomap UHD 62CV kan man blant annet tegne egne kart med Quickdraw og bruke en egen Garmin-app med flere flotte funksjoner. For å finne fisk har man Garmins bransjeledene ekkoloddteknologi som gir nøyaktige bilder av det som befinner seg mellom båt og bunn.
kr 6 399,00 kr 6 099,00

Garmin Echomap UHD 92sv

Nyhet! Garmin Echomap Plus 92SV er oppgradert. Nå kan du se krystallklare bilder av det som skjer under båten med UHD-programmet. For dette trenger man en UHD-svinger. Kartplotteren har en 9-tommers sollysvennlig skjerm, som er vanntett ned til 1 meter. Tåler sjøsprøyt, regn og snø. Med BlueChart g3/g3-Vision får man navigasjon og sjøkart som er svært enkelt å bruke. Med Echomap UHD 92SV kan man blant annet tegne egne kart med Quickdraw og bruke en egen Garmin-app med flere flotte funksjoner. For å finne fisk har man Garmins bransjeledene ekkoloddteknologi som gir nøyaktige bilder av det som befinner seg mellom båt og bunn.
kr 10 999,00 kr 10 499,00

Garmin GPSMAP 722XS

Opplev en avansert navigasjonsløsning med denne kompakte 7 tommers GPSMAP 722xs berøringsskjermen. Trådløse tilkoblingsfunksjoner for Garmin-mobilapper, NMEA 2000-støtte og Garmin Marine Network-funksjonalitet for radar og Panoptix-altseende ekkolodd, inkludert FrontVü-ekkolodd for å unngå kollisjoner. Den har også innebygd Garmin CHIRP- og CHIRP ClearVü-ekkolodd.
kr 9 999,00 kr 8 999,00