Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Garmin Striker Vivid 7SV med GT52HW-TM hekksvinger

7 249 ,-
Tilgjengelighet: Få på lager
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: tirsdag 23.07 - onsdag 24.07 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Garmin Striker Vivid 7 SV er et 7-tommers ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi. Den har flere hendige verktøy i Quickdraw for konturkarttegning, Clear Vü og Side Vü som er et søkeekkolodd som gir et nesten fotografisk bilde og ActiveCaptain-appen med flere fine funksjoner. Striker Vivid 7 SV leveres komplett med brakett, strømledning og GT52HW-TM hekksvinger med driftsfrekvens på 150-240KHz. GT52HW-TM´s driftsfrekvens gir et veldig klart resultat på det tradisjonelle ekkoloddet. Den er vanntett ned til 1 meter, og tåler sjøsprøyt, vann og snø meget godt. Striker-serien er selvfølgelig lik andre produkter fra Garmin i forhold til deres brukervennlighet. Utrolig lett å lære seg og lett å bruke med norske menyer.

  Fiskeekkolodd med 7-tommers skjerm, GPS, bransjeledende ekkolodd og Quickdraw-programvare for konturkarttegning

  • Inkluderer svinger for innebygd Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd, CHIRP ClearVü-søkeekkolodd og CHIRP SideVü-søkeekkolodd.
  • Med innebygd Quickdraw-programvare for konturkarttegning kan du opprette og lagre kart med konturer på 30 cm (1 fot) for opptil 2 millioner hektar.
  • Innebygd Wi-Fi® for tilgang til ActiveCaptain™-appen, slik at du kan motta smartvarsler1, få tilgang til fellesskapet for Quickdraw-konturer, overføre veipunkter og få varsler om programvareoppdateringer.
  • Med innebygd GPS kan du merke veipunkter, opprette ruter og se båtens hastighet.
  • Den lyssterke skjermen på 7-tommer kan leses av i sollys, brukergrensesnittet er intuitivt.

  Fiskeekkoloddet STRIKER™ Vivid 7sv har en lyssterk 7-tommers skjerm og innebygde GPS-funksjoner Quickdraw-programvaren for konturkarttegning lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd gir krystallklare bilder med enestående målseparasjon. Få nesten fotografiske bilder av hva som passerer under og ved siden av båten med CHIRP ClearVü- og CHIRP SideVü-søkeekkolodd. Bruk innebygd Wi-Fi for parkobling med ActiveCaptain-appen for smartvarsler1, tilgang til konturdata fra Quickdraw-fellesskapet og mye annet.

  Garmin Quickdraw™-konturer

  Ingen kjenner vannet du fisker i, bedre enn deg selv og andre fiskere. Mens du dorger langs kysten eller ute på dypet, oppretter Quickdraw-programvaren for konturkarttegning HD-fiskekart over stedene du har vært på. Ingen spesialkunnskap kreves. STRIKER™ Vivid 7sv kan nå lagre opptil 2 millioner hektar med Quickdraw-kart med konturer på 30 cm (1 fot).

  Quickdraw-konturer

  ActiveCaptain-appen

  STRIKER™ Vivid 7sv har innebygd Wi-Fi, slik at du kan parkoble enheten med ActiveCaptain appen (gratis). Når enheten og appen er parkoblet, kan du motta smartvarsler1 på skjermen. Du får også tilgang til fellesskapet for Quickdraw-konturer de du dele noen av de nye kartene dine eller laste ned nye data. Du kan også oppdatere fiskeekkoloddet ditt ved hjelp av Wi-Fi-tilkoblingen og ActiveCaptain-appen.

  ActiveCaptain

  Tydelige søkeekkoloddbilder

  Garmin ClearVü™-søkeekkolodd gir deg et nesten fotografisk, bredt bilde av det som passerer under båten. Garmin SideVü™-søkeekkolodd gir deg et skarpt, klart bilde av det som befinner seg på hver side av båten. Du kan tydelig se strukturer, fisk og objekter under vann. Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd gir enestående målseparasjon. All denne ekkoloddteknologien er kombinert i én svinger for å hjelpe deg med å få mer fisk.

  Ekkolodd

  Fiskeekkolodd med GPS

  Den innebygde og svært følsomme GPS-funksjonen finner og opprettholder posisjonen din uansett hvor du er på vannet. Med GPS-funksjonen kan du merke veipunkter for ulike posisjoner. Så hvis fisken biter på ett spesielt sted, kan du merke det og reise tilbake dit neste gang du skal på fisketur. Merk brygger, båtramper og andre posisjoner på innsjøen, og opprett ruter til dem for din neste reise.

  GPS gjør det også mulig for STRIKER™ Vivid 7sv å vise hastigheten din på skjermen, slik at du kan være sikker på at du dorger i riktig hastighet for agnet du bruker, eller i områder med fartsgrenser.

  Laget for deg

  Med fiskeekkoloddet STRIKER™ VIvid 7sv blir fiskingen en lek, og det er laget for å fungere i alle miljøer. Den lyssterke skjermen kan leses av i sollys, og den gir deg en klar visning av hva er under båten – selv på de lyseste dagene. Og den større skjermen gir deg en bedre oversikt over hva som skjer under båten. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt å navigere til funksjonen du trenger, slik at du er klar for hva som helst på vannet.

  1 Når parkoblet med en kompatibel telefon

  Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance.

  Generelt

  Fysiske mål23,5 x 14,0 x 5,8 cm
  Skjermstørrelse, B x H7 tommer
  Skjermoppløsning, B x H800 x 480 piksler
  SkjermtypeWVGA, farge
  Vekt0,8 kg
  VanntetthetsvurderingIPX7
  Overføringskraft500 W (RMS)

  Funksjoner og spesifikasjoner for ekkolodd

  Funksjon for ekkolodd med dobbel frekvensJA
  Funksjon for ekkolodd med dobbel stråleJA
  Støttede frekvenser
  • Tradisjonelt: 50/77/200 kHz
  • CHIRP (middels og høy)
  • ClearVü og SideVü 260/455/800 kHz
  Bunnlås (viser retur fra bunnen opp)JA
  Vanntemperaturlogg og -grafJA

  Fishfinder-funksjoner

  Delt skjerm med zoom
  Ultrascroll® (viser fiskemål i høyere båthastigheter)
  Fiskesymbol-ID (hjelper til med å identifisere fiskeobjekter)
  AutoGain-teknologi (minimerer støy, maksimerer objekter)
  Justerbar dybdelinje (måler dybden på undervannsobjekter)
  A-skop (sanntidsvisning av fisk som passerer gjennom svingerstrålen)
  Vanntemperatursensor er inkludert

  Ekstra

  Ekstra
  • Integrert GPS
  • Merke veipunkter
  • Kurs over land (COG)
  • Strømforbruk @ 12 V: 0.67 A
  I ESKEN FINNER DU

  • STRIKER™ Vivid 7sv-fiskeekkolodd
  • GT52HW-TM-svinger
  • Strøm-/datakabel
  • Adapterkabel for 12-pinners til dobbel 4-pinners svinger
  • Vippebrakett
  • Maskinvare
  • Garmin-klistremerke
  • Dokumentasjon

  Tilbehør

  For å montere hekksvingeren er det lurt å bruke tec7 for å lime fast svingerbraketten, i tillegg til å tette skruehullene.

  Vi anbefaler å kjøpe til et beskyttelsesdeksel for å beskytte skjermen din mest mulig mot riper og andre skader.

  SVINGER

  GT52HW-TM-svingeren passer perfekt for ferskvannsfiskere som ønsker et tradisjonelt ekkolodd med CHIRP og et søkeekkolodd med CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü. Denne svingeren til hekkmontering viser klare og skarpe fiskebuer med overlegen målseparasjon samt klar definisjon av strukturen under og til side for båten.

  Denne 12-pinners svingeren leveres med et tradisjonelt ekkolodd med høy-/bredbånds CHIRP (150–240 kHz) og har en effekt på 250 W. CHIRP ClearVü- og CHIRP SideVü (455/800 kHz)-elementene har hver en effekt på 350 W (1050 til sammen).

  GT52HW-TM er ideell for montering på en dorgemotor på grunn av den kompakte størrelsen. Vær nøye med å følge de vedlagte monteringsanvisningene for å unngå skade på båten.

  Generelt

  FREKVENSCHIRP High Wide (150-240 kHz); ClearVü CHIRP 455 kHz (425-485 kHz) & 800 kHz (790-850 kHz)
  STRØMTraditional 250 W; ClearVü/SideVu 350 W
  STRÅLEBREDDETraditional: 24°-16°
  ClearVü/SideVü: 2.0°x50° @ 455 kHz and 1.0°x30° @ 800 kHz
  MAKSIMUMSDYBDETraditional: 800 ft.; ClearVü: 500 ft.; SideVü: 500 ft.
  DYBDE/HASTIGHET/TEMPERATURDepth and Temperature
  ANTALL PINNER12-pin
  KABELLENGDE20 ft.
  STØTTEDE BUNNREIS-/HEKKVINKLER0°-70° degree transom
  Kontakt oss