Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Garmin Striker Vivid 9sv Utstillingsmodell

6 399,-
4 479 ,-
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Betal enkelt med eller
Estimert levering: tirsdag 23.04 - onsdag 24.04 info
Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
Hent i butikk – info
Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
Få varen levert på døren – info
Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
Beskrivelse

Garmin Striker Vivid 9 SV er et 9-tommers ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi. Den har flere hendige verktøy i Quickdraw for konturkarttegning, Clear Vü og Side Vü som er et søkeekkolodd som gir et nesten fotografisk bilde og ActiveCaptain-appen med flere fine funksjoner. Striker Vivid 9 SV leveres komplett med brakett og strømledning. Den er vanntett ned til 1 meter, og tåler sjøsprøyt, vann og snø meget godt. Striker-serien er selvfølgelig lik andre produkter fra Garmin i forhold til deres brukervennlighet. Utrolig lett å lære seg og lett å bruke med norske menyer. Utstillingsmodell som er så god som ny.

Fiskeekkolodd med 9-tommers skjerm, GPS, bransjeledende ekkolodd og Quickdraw-programvare for konturkarttegning

 • Med innebygd Quickdraw-programvare for konturkarttegning kan du opprette og lagre kart med konturer på 30 cm (1 fot) for opptil 2 millioner hektar.
 • Innebygd Wi-Fi® for tilgang til ActiveCaptain™-appen, slik at du kan motta smartvarsler, få tilgang til fellesskapet for Quickdraw-konturer, overføre veipunkter og få varsler om programvareoppdateringer.
 • Med innebygd GPS kan du merke veipunkter, opprette ruter og se båtens hastighet.
 • Den lyssterke skjermen på 9 tommer kan leses av i sollys, brukergrensesnittet er intuitivt.

Fiskeekkoloddet STRIKER™ Vivid 9sv har en lyssterk 9-tommers skjerm og innebygde GPS-funksjoner Quickdraw-programvaren for konturkarttegning lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd gir krystallklare bilder med enestående målseparasjon. Få nesten fotografiske bilder av hva som passerer under og ved siden av båten med CHIRP ClearVü- og CHIRP SideVü-søkeekkolodd. Bruk innebygd Wi-Fi for parkobling med ActiveCaptain-appen for smartvarsler1, tilgang til konturdata fra Quickdraw-fellesskapet og mye annet.

Garmin Quickdraw™-konturer

Ingen kjenner vannet du fisker i, bedre enn deg selv og andre fiskere. Mens du dorger langs kysten eller ute på dypet, oppretter Quickdraw-programvaren for konturkarttegning HD-fiskekart over stedene du har vært på. Ingen spesialkunnskap kreves. STRIKER™ Vivid 9sv kan nå lagre opptil 2 millioner hektar med Quickdraw-kart med konturer på 30 cm (1 fot).

Quickdraw-konturer

ActiveCaptain-appen

STRIKER™ Vivid 9sv har innebygd Wi-Fi, slik at du kan parkoble enheten med ActiveCaptain appen (gratis). Når enheten og appen er parkoblet, kan du motta smartvarsler1 på skjermen. Du får også tilgang til fellesskapet for Quickdraw-konturer de du dele noen av de nye kartene dine eller laste ned nye data. Du kan også oppdatere fiskeekkoloddet ditt ved hjelp av Wi-Fi-tilkoblingen og ActiveCaptain-appen.

ActiveCaptain

Tydelige søkeekkoloddbilder

Garmin ClearVü™-søkeekkolodd gir deg et nesten fotografisk, bredt bilde av det som passerer under båten. Garmin SideVü™-søkeekkolodd gir deg et skarpt, klart bilde av det som befinner seg på hver side av båten. Du kan tydelig se strukturer, fisk og objekter under vann. Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd gir enestående målseparasjon. All denne ekkoloddteknologien er kombinert i én svinger for å hjelpe deg med å få mer fisk.

Ekkolodd

Fiskeekkolodd med GPS

Den innebygde og svært følsomme GPS-funksjonen finner og opprettholder posisjonen din uansett hvor du er på vannet. Med GPS-funksjonen kan du merke veipunkter for ulike posisjoner. Så hvis fisken biter på ett spesielt sted, kan du merke det og reise tilbake dit neste gang du skal på fisketur. Merk brygger, båtramper og andre posisjoner på innsjøen, og opprett ruter til dem for din neste reise.

GPS gjør det også mulig for STRIKER™ Vivid 9sv å vise hastigheten din på skjermen, slik at du kan være sikker på at du dorger i riktig hastighet for agnet du bruker, eller i områder med fartsgrenser.

Laget for deg

Med fiskeekkoloddet STRIKER™ Vivid 9sv blir fiskingen en lek, og det er laget for å fungere i alle miljøer. Den lyssterke skjermen kan leses av i sollys, og den gir deg en klar visning av hva er under båten – selv på de lyseste dagene. Og den større skjermen gir deg en bedre oversikt over hva som skjer under båten. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt å navigere til funksjonen du trenger, slik at du er klar for hva som helst på vannet.

1 Når parkoblet med en kompatibel telefon

Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance.

Generelt

FYSISKE MÅL28,2 x 16,5 x 6,0 cm
SKJERMSTØRRELSE, B X H9 tommer
SKJERMOPPLØSNING, B X H800 x 480 piksler
SKJERMTYPEWVGA, farge
VEKT1,1 kg
VANNTETTHETSVURDERINGIPX7
OVERFØRINGSKRAFT500 W (RMS)

Funksjoner og spesifikasjoner for ekkolodd

FUNKSJON FOR EKKOLODD MED DOBBEL FREKVENSJA
FUNKSJON FOR EKKOLODD MED DOBBEL STRÅLEJA
STØTTEDE FREKVENSER
 • Tradisjonelt: 50/77/200 kHz
 • CHIRP (middels og høy)
 • ClearVü og SideVü 260/455/800 kHz
OVERFØRINGSKRAFT500 W (RMS)
BUNNLÅS (VISER RETUR FRA BUNNEN OPP)JA
VANNTEMPERATURLOGG OG -GRAFJA

Fishfinder-funksjoner

DELT SKJERM MED ZOOM
ULTRASCROLL® (VISER FISKEMÅL I HØYERE BÅTHASTIGHETER)
FISKESYMBOL-ID (HJELPER TIL MED Å IDENTIFISERE FISKEOBJEKTER)
AUTOGAIN-TEKNOLOGI (MINIMERER STØY, MAKSIMERER OBJEKTER)
JUSTERBAR DYBDELINJE (MÅLER DYBDEN PÅ UNDERVANNSOBJEKTER)
A-SKOP (SANNTIDSVISNING AV FISK SOM PASSERER GJENNOM SVINGERSTRÅLEN)
VANNTEMPERATURSENSOR ER INKLUDERT

Ekstra

EKSTRA
 • Integrert GPS
 • Merke veipunkter
 • Kurs over land (COG)
 • Strømforbruk @ 12 V: 0.75 A
 • Svinger
I ESKEN FINNER DU

 • STRIKER™ Vivid 9sv-fiskeekkolodd
 • Strøm-/datakabel
 • Adapterkabel for 12-pinners til dobbel 4-pinners svinger
 • Vippebrakett
 • Garmin-klistremerke
 • Dokumentasjon

Tilbehør

For å montere hekksvinger er det lurt å bruke tec7 for å lime fast svingerbraketten, i tillegg til å tette skruehullene.

Vi anbefaler å kjøpe til et beskyttelsesdeksel for å beskytte skjermen din mest mulig mot riper og andre skader.

Kontakt oss