Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Havfiskesett

Vi har komplette havfiskesett som gir deg fine fiskeopplevelser. Uansett om du er nybegynner eller garvet fisker, har Skibs- & Fiskeriutstyr riktig havfiskeutstyr for deg i vår nettbutikk. Velg blant havfiskesett fra kvalitetsleverandører som Penn og Shimano.  

Komplette havfiskesett 


Havfiskesettene er komplette med stang, snelle og firelinesnøre. Vi spoler også på snøret uten ekstra kostnad. Her finner du havfiskesett som er velegnet for nybegynnere
mer erfarne fritidsfiskere, og havfiskesett til erfarne havfiskere, som skal fiske på store dyp. 

Vi i Skibs- & Fiskeriutstyr setter vår stolthet i å tilby havfiskeutstyr som du blir fornøyd med å investere i. Vi har derfor valgt å luke bort de billigste havfiskesettene, og heller satset på de havfiskesettene som ikke vil svikte deg når drømmefisken biter på. Havfiskeutstyret som vi fører i nettbutikken, er nøye utvalgt fra våre leverandører gjennom mange år. 


Havfiskesett fra Penn
 


Skibs
- & Fiskeriutstyr er glade for å kunne tilby våre kunder havfiskesett fra den amerikanske kvalitetsleverandøren Penn til konkurransedyktige priser. Penn har blitt den foretrukne utstyrsleverandøren til mange fornøyde havfiskeentusiaster, og har vært en ledende leverandør av havfiskesett i Norge i en årrekke. 


Kjøp havfiskesett hos 
Skibs- & Fiskeriutstyr 


Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig og trygg handel hos 
Skibs- & Fiskeriutstyr. Om du har spørsmål til produktene i nettbutikken, eller ønsker anbefalinger på hvilket havfiskesett som passer best for akkurat degta kontakt med oss. 

Sorter etter
Vis per side

Penn Havfiskesett 4.0 Komplett

Penn havfiskesett 4.0 komplett. Warfare 30LW er en robust snelle med snørefører, stor senekapasitet og et bremsesystem for temming av selveste drømmefisken. Abu Garcia Zodium er en kraftig 6 fot stang, beregnet for pilker opp til 600 gram. Med Abu Lucas pilk og opphengerkit er du klar for å lokke storfisken til hugg. 0.39mm 250m FireLine sørger for sikker kroking av fisken og berger storfangsten med sin ekstreme styrke. Vi har spolemaskin. Hvis du vil spoler vi gjerne på lina på snella mens du venter! Om du ønsker bedre utveksling på snellen, så kan vi også sette på backing.
kr 2 855,00 kr 1 995,00

Penn Squall Level Wind havfiskesett

Penn Squall Level Wind 20LC er en kompakt og solid snelle med en god snørefører og telleverk. Den har en god utveksling på 4.9:1. Den robuste stangen Penn Regiment XT7 fot 15-40lbs. En havfiskestang med meget følsom tupp og råsterk rygg. I tillegg har den et solid håndtak som gir et godt grep. Stangen er 2-delt og kommer med en stangtube. 270m Fireline 0,32mm sørger for sikker kroking av fisken og berger storfangsten med sin ekstreme styrke. Vi har spolemaskin. Hvis du vil spoler vi gjerne på lina på snella mens du venter! Om du ønsker enda bedre utveksling på snellen, så kan vi også sette på backing.
kr 4 177,00 kr 2 499,00

Penn Allround Kombinasjon havfiskesett

Penn Squall Level Wind 30 er en råsterk havfiskesnelle med en av de bedre snøreførerne. Squall Level Wind 30 er liten og lett, men takler lett tøffe kamper med stor fisk. Den har en god utveksling, 4.9:1 og har en enkel og grei tannhjulsbrems. I dette settet følger det med PENN Regiment II XT7 15-40LB. En havfiskestang med meget følsom tupp og råsterk rygg. I tillegg har den et solid håndtak som gir et godt grep. Stangen er 2-delt og kommer med en stangtube. I tillegg til snelle og stang, følger det med Fireline 0,32mm, 270m snøre. Dette er optimalt for snellen. Snøret er helt dødt, som gjør at du kjenner hver eneste bevegelse som skjer under vannskorpa. Vi har spolemaskin. Hvis du vil spoler vi gjerne på lina på snella mens du venter!
kr 4 177,00 kr 2 499,00

PENN PROFF 2-SPEED LEVER DRAG 12-30LBS

Penn Fathom 25 NLD 2-speed er en råsterk snelle med ramme og gavler i aluminium og hoved drev i rustfritt stål. Spakbremsen gir full kontroll og med 2-speed funksjonen kan du gire ned innsveivingshastigheten ved kjøring av stor fisk. Den robuste stangen, Penn Regiment XT 7' 12-30lbs, er noe av det mest følsomme man kan bruke til aktivt havfiske. 600 m (0,25mm) Fireline sørger for sikker kroking og berger fangsten med sin ekstreme styrke. Vi har spolemaskin. Hvis du vil spoler vi gjerne på lina på snella mens du venter!
kr 6 297,00 kr 4 499,00

PENN PROFF 2-SPEED LEVER DRAG 15-40LBS

Penn Fathom 30 LD 2-speed er en råsterk snelle med ramme og gavler i aluminium og hoved drev i rustfritt stål. Spakbremsen gir full kontroll og med 2-speed funksjonen kan du gire ned innsveivingshastigheten ved kjøring av stor fisk. Den robuste stangen, Penn Regiment XT 7' 15-40lbs, er noe av det mest følsomme man kan bruke til aktivt havfiske. 600 m (0,39mm) Fireline sørger for sikker kroking og berger storfangsten med sin ekstreme styrke. Vi har spolemaskin. Hvis du vil spoler vi gjerne på lina på snella mens du venter!
kr 6 397,00 kr 4 599,00

PENN PROFF 2-SPEED LEVER DRAG 20-60LBS

Penn Fathom 40N LD 2-speed er en råsterk snelle med ramme og gavler i aluminium og hoved drev i rustfritt stål. Spakbremsen gir full kontroll og med 2-speed funksjonen kan du gire ned innsveivingshastigheten ved kjøring av stor fisk. Den robuste stangen, Penn Regiment XT 7' 20-60lbs, er noe av det mest følsomme man kan bruke til aktivt havfiske. 600 m (0,39mm) Fireline sørger for sikker kroking og berger storfangsten med sin ekstreme styrke. Vi har spolemaskin. Hvis du vil spoler vi gjerne på lina på snella mens du venter!
kr 6 797,00 kr 4 699,00

Okuma Cortez 20-30LBS Havfiskesett

Okuma Cortez CZ-5CSa snelle og Okuma Cortez 6'6'' 20-30LBS stang er havfiskesettet for den som ønsker et lett, men samtidig sterkt sett der man kan dra stor fisk! Snellen er av gode korrosjonsbestandige deler som gir den en lang levetid med lett vedlikehold. Den har fem kulelagre og en utveksling på hele 6.2:1! Havfiskestangen er i klassen 20-30LBS og er laget av koreansk kvalitets karbon. Havfiskesettet veier totalt kun 683gr som gjør det svært morsomt å få på storfisken.
kr 3 598,00 kr 2 499,00

Penn International VISW 80-130LB tunfiskkombo

Penn International VISW 80 snelle og Penn International INTVI8013060 ARBB 80-130 LB 6 FT Roller er det ultimate havfiskesettet for diger makrellstørje! På jakt etter en helt vill opplevelse? Makrellstørjen vil gi deg tidenes kamp når den biter på, og da er det essensielt med solid stang og snelle. Dette settet vil gi deg de beste forutsetningene for å lande drømmefisken.
kr 18 999,00