Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Hurricane fotokromatiske og polariserte briller - klar

499 ,-
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: mandag 27.05 - tirsdag 28.05 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Nye briller fra Hurricane med fotokromatiske og polariserte glass til en svært god pris! Brillene leveres i et flott etui.

  Hva er fotokromatiske briller?

  Fotokromatiske glass, eller fargeskiftene brilleglass, tilpasser seg automatisk til lysforholdene. Når man er innendørs er de lyse, mens når man er ute i sollys blir de mørke. Dette gjør at man slipper å ta av og på brillene mens man er ute på sjøen. Disse kan man bruke under alle slags lys- og værforhold!

  Det er UV-strålene i sollyset som sørger for fargeforandringene i glassene, og brilleglassene blir mørke i løpet av kort tid dersom de utsettes for UV-stråler. De vil bli enda mørekere i løpet av de neste 10-15 minuttene. Ved lysforandring som gjør at glasset ikke utsettes for UV-lys mer, vil man innen 1-2 minutt se stor forskjell på glasset.

  Hva er polariserte briller?

  Polariserte briller vil gjøre øynene dine mer avslappet fordi de gir god beskyttelse mot reflektert lys og skarpt sollys. Dette fordi de har et filter som filtrerer bort reflektert lys med opptil 99 prosent. De vil også redusere gjennskinn fra vann som er en stor fordel når man fisker. De reduserer også gjennskinnet fra våt asfalt som gjør de til gode kjørebriller.

  Kontakt oss