Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Kniver

Sorter etter
Vis per side

Dick filetkniv 180mm

Dick filetkniv, vår KLARE bestselger! Dick fileteringskniv er av skyhøy tysk kvalitet. Skaftet er ergonomisk utformet for enklere jobb, og mindre arbeidsslitasje. Overflaten på skaftet er ru for et bedre grep. Bladet er av rustfritt "high carbon" stål, for skarphet og lang levelengde. Med bladets runde form og gode fleksibilitet blir den svært god å jobbe med. Bladets lengde er 180mm (7").
kr 416,00

Bukåpner 6,5cm

Black Moose bukåpner. Knivens gummierte håndtak sørger for et godt og sikkert grep under bruk. Knivbladet er 6,5cm langt og er laget av rustfritt stål. Det følger med en praktisk slire i ventilert plast. Håndtaket er 14cm. En svært god kniv til en hyggelig pris. Supert redskap til jakt og fiske!
kr 219,00

Dick filetkniv 210mm

Dick filetkniv, vår KLARE bestselger! Dick fileteringskniv er av skyhøy tysk kvalitet. Skaftet er ergonomisk utformet for enklere jobb, og mindre arbeidsslitasje. Overflaten på skaftet er ru for et bedre grep. Bladet er av rustfritt "high carbon" stål, for skarphet og lang levelengde. Med bladets runde form og gode fleksibilitet blir den svært god å jobbe med. Bladets lengde er 210mm (8 1/2").
kr 449,00

Flåkniv 13,5cm

Black Moose flåkniv. Knivens gummierte håndtak sørger for et godt og sikkert grep under bruk. Knivbladet er 13,5cm langt og er laget av rustfritt stål. Det følger med en praktisk slire i ventilert plast. Håndtaket er 14cm. En svært god kniv til en hyggelig pris. Supert redskap til jakt og fiske!
kr 219,00

Utbeiningskniv 14,5cm

Black Moose utbeiningskniv. Knivens gummierte håndtak sørger for et godt og sikkert grep under bruk. Knivbladet er 14,5cm langt og er laget av rustfritt stål. Det følger med en praktisk slire i ventilert plast. Håndtaket er 14cm. En svært god kniv til en hyggelig pris. Supert redskap til jakt og fiske!
kr 219,00

Marttiini Condor Economy Filetkniv 6''

Finske Marttiini Condor Economy 7,5" er en super fileteringskniv til fisk. Skaftet i mønstret gummi gir deg et ekstremt godt grep under filetering av fisk. Bladets fleksibilitet og stål av rustfri kvalitet sikrer deg rene og fine fileter. Kniven kan fint brukes til kjøkkenets andre gjøremål og kommer i en praktisk slire i plast. Lengden på bladet er 15cm.
kr 399,00

Marttiini Condor Economy filetkniv 7,5''

Finske Marttiini Condor Economy 7,5" er en super fileteringskniv til fisk. Skaftet i mønstret gummi gir deg et ekstremt godt grep under filetering av fisk. Bladets fleksibilitet og stål av rustfri kvalitet sikrer deg rene og fine fileter. Kniven kan fint brukes til kjøkkenets andre gjøremål og kommer i en praktisk slire i plast. Bladets lengde er 185mm (7,5").
kr 459,00

Marttiini Condor Martef filetkniv 9''

Marttiini Condor Martef er en fantastisk filetkniv! Det teflonbelagte knivbladet går ekstremt lett og mykt gjennom fisken slik at du sitter igjen med rene og fine fileter. Teflonbelegget reduserer friksjonen til nesten null, mens det i tillegg beskytter mot korrosjon. Det glatte bladet blir da veldig enkelt å rengjøre etter bruk. Det mønstrete gummiskaftet i tillegg til fingervakten sikrer et fast grep til kniven i alle værsituasjoner, både i kulde og i nedbør. Bladets lengde gjør det svært enkelt å håndtere de største fiskene. Filetkniven kommer med en flott lærslire. Knivbladets lengde er 23cm (9").
kr 999,00