Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Marttiini Condor Martef filetkniv

979 ,-
*
Tilgjengelighet: Please select required attribute(s)
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: tirsdag 30.07 - onsdag 31.07 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Marttiini Condor Martef er en fantastisk filetkniv! Det teflonbelagte knivbladet går ekstremt lett og mykt gjennom fisken slik at du sitter igjen med rene og fine fileter. Teflonbelegget reduserer friksjonen til nesten null, mens det i tillegg beskytter mot korrosjon. Det glatte bladet blir da veldig enkelt å rengjøre etter bruk. Det mønstrete gummiskaftet i tillegg til fingervakten sikrer et fast grep til kniven i alle værsituasjoner, både i kulde og i nedbør. Bladets lengde gjør det svært enkelt å håndtere de største fiskene. Filetkniven kommer med en flott lærslire. Finnes med to bladlengder; 7,5" og 9".

  To størrelser

  Bladlengde: 7,5"/18,5cm og 9"/22,5cm

  RUSTFRITT KROMSTÅL

  Det rustfrie stålet Marttiini bruker er veldig enkelt å vedlikeholde. Et godt rustfritt stål holder seg bra lenge. Krom utgjør 13% av stål blandingen og hardheten er 53-54 HRC (Rockwell Hardhet). En diamant skjerper er anbefalt ved skjerping av kromstål.

  GUMMIBLANDING

  Denne gummiblandingen passer utmerket som valg av material som skaft. Dette ergonomiske skaftet kan vaskes i oppvaskmaskin, er enkel å vedlikeholde, hygiensik og sikker. Det gummierte skaftet føles behagelig og varmt under dårlige værforhold som kulde og nedbør. Den solide enden og fingervakten sikrer et sikkert og fast grep. 

  LÆRSLIRE

  Lærslirene fra Marttiini lagd av garvet okseskinn. Skinnene er fra både Europa og Sør-Amerika. Slirene er lagd med både farget og naturfarget skinn. De fleste slirene til Marttiini lages fortsatt for hånd for best mulig kvalitet. Sømmene er både limt og sydd. Innsiden på de fleste slirene fra Marttiini inneholder en plast på innsiden for bevare sliren og beskytte knivbladet. 

  Kontakt oss