Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Nordkyn 415 Selvlysende Havfiskejigg Pink Lantern

Årets jiggnyhet! Nordkyn 415 har vært fantastisk på testfisket og har allerede blitt en favoritt. Den har et solid jigghode med en kraftig krok som takler all rovfisk. Den store halen gir en veldig fin bevegelse og er det som vekker jaktinnstinktet til fisken. Kroppen og halen er i tillegg selvlysende, som gjør denne enda bedre på dypere fiske. Denne er super til blant annet kveite og torsk. For mer effektivt fiske anbefales det å sette på en assistkrok lenger bak på jiggen.
kr 195,00

Detaljer

- Vekt: 415g

- Lengde: 27cm

- Farge: Pink Lantern

Bestiller du før kl. 15:00, sendes pakken samme dag.
Sikker betaling. Ingen opplysninger lagres.

Detaljer

- Vekt: 415g

- Lengde: 27cm

- Farge: Pink Lantern

*
*
*

Noe du lurer på?

Bare ring oss på telefon 73 51 21 55 eller send oss en epost hvis du har spørsmål om dette produktet.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Savage Gear Sandeel Lemon Back

Savage Gear Sandeel er veldig fin å kaste, dorge og jigge med. Svømmer så nært som en ekte fisk som det går an å få det. Topp kvalitets japansk karbon krok, som tåler kraftige angrep av blant annet torsk, sei, lyr og kveite. Det følger med en ekstra kropp som man kan tre på når den første blir slitt.
kr 79,00

Assistkrok til kveitejigg

SPRO Mega Jig Shad Stinger. Denne er et must hvis man skal fiske med jigg. Assistkroken øker sjansen for fisk betraktelig. Fisken "napper" ofte kun i halen, og da er det lurt med ekstra krok. Stingeren kommer ferdig laget med splittring, svivel, sene, klemhylser, krok og "stifter" til å holde senen inn til jiggen. Senen er 1,20mm, kroken er størrelse 5/0 og passer til jigger på 24cm.
kr 149,00

SØVIK KRAFTIG Svivel M/kulelager

Kraftig svivel med bruddlast på 105 kg! RUSTFRI. Søvik svivler er av utrolig høy kvalitet og noe man kan stole på. Søvik rustfri svivel med kulelager er uten tvil det sikreste valget til tungt havfiske. Kommer som 3-pk.
kr 149,00