Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Bag/Oppbevaring

Sorter etter
Vis per side

Hurricane fiskebag

I Hurricanes fiskebag har man plass til det meste man trenger av utstyr når man skal på fisketur. Denne fiskebagen har 6 lommer/rom på yttersiden og et stort rom på innsiden. Her har man plass til slukesker, kniver, tenger, hansker, lommebok og lommebok. Fiskevesken er utstyrt med bærehåndtak og skulderreim. Fiskevesken er 35cm lang, 19cm høy og 25cm dyp.
kr 499,00

Hurricane fiskeveske

I Hurricanes fiskeveske har man plass til det meste man trenger av utstyr når man skal på fisketur. Det er to ytterrom i front til mindre redskaper som tang, kniv og fiskesnøre. Man har også tom store rom i vesken med flere innerlommer. På siden av vesken har man en praktisk flaskeholder. Fiskevesken er utstyrt med bærehåndtak og skulderreim. Fiskevesken er 36cm lang, 28cm høy og 16cm dyp.
kr 499,00

Spro pilkebag

Spro pilkebag - Norway Expedition. Ligger pilkene dine slengt i en boks? Da er denne for deg. Her er det en praktisk bag med 16 plastrør som man legger pilkene i. Her får man system over pilkene sine. Mål: 27x18x18cm.
kr 599,00

Tackelrull m/oppbevaringsbokser

Lindy Rigger X-treme. Genial tackelrull med seks vanntette oppbevaringsbokser på innsiden. Få system og orden på svivler, perler, krok og tackler med denne. Den er 21,5cm lang og har en diameter på 7,5cm.
kr 295,00