wave2
wave2
wave2
wave2
Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Penn International VISW 80-130LB tunfiskkombo

21 999 ,-
Estimert levering: onsdag 07.12 - torsdag 08.12 info
Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
Hent i butikk – info
Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
Få varen levert på døren – info
Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer

Kjøp nå, betal senere.

Med Klarna betaler du ingenting før du har mottatt varen og bestemt deg for å beholde det. Ingen ekstra kostnader. Trygt. Enkelt.

Beskrivelse

Penn International VISW 80 snelle og Penn International INTVI8013060 ARBB 80-130 LB 6 FT Roller er det ultimate havfiskesettet for diger makrellstørje! På jakt etter en helt vill opplevelse? Makrellstørjen vil gi deg tidenes kamp når den biter på, og da er det essensielt med solid stang og snelle. Dette settet vil gi deg de beste forutsetningene for å lande drømmefisken.

Penn International VISW 80

Snellen er proppfull av detaljer som gjør den til en høykvalitets snelle. Anodisert og maskinert aluminiumskropp og sideplater. Hoveddelene og tannhjulsgiret er av rustfritt stål. Quick-Shift II 2-speed system. Dura-Drag bremsesystem. Versa-Strike, justerbar strike-stopper. Kapasitetsringer som hjelper deg å se hvor mye snøre du har ute. Stor og kraftig sveiv som gir kontroll og kraft i hvert sveiv.

Penn International INTVI80130ARBB 80-130LB 6FT Rollers

PENN International VI stengene er konstruert for å kunne legge maksimalt press på fisken, og for å gi deg som fisker en mekanisk fordel i kampen med drømmefisken. Hele stangserien til International VI IGFA er utstyrt med komponenter av topp kvalitet, inkludert Aftco® trinser, Fuji ringer og Stuart® holk og snellefeste i aluminium. EVA grip gir også fiskeren ekstra komfort i lange kamper med havets storvilt og maksimerer grepet.

Penn Stuart Bent Butt

I dette settet følger det med et ekstra endestykke. Stuart Bent Butt er egnet for å kjøre fisk fra stol eller fra rekkefeste.

Vårt klare førstevalg til utstyr etter de enorme makrellstørjene er PENN International VI 80-130 lb utstyrt med bent butt, kombinert med PENN International 80VISW. Komfortabelt høykvalitetsutstyr for både standup-fiske med seletøy eller om du ønsker å kjøre fisken fra ripemonterte fester. Dette er utstyr som er i stand til å håndtere det ekstreme løftetrykket som kreves mot verdens sterkeste sportsfisk!
 
Og som alltid med PENN; Made in the USA. 

Kontakt oss