Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Penn Legion Jig 603 80lb

Penn Legion Jig 603 80lb er en lett og robust stang som er skapt for de største arter. Dette er en svært populær reisestang som mange tar med seg på for eksempel lofotfiske. Stangen er tredelt og er kun 65cm lang når den er oppdelt. Kliningene er konstruert av en blanding med 30- og 40 Ton karbon, er utstyrt med Fuji stangringer og snellefeste, og har et godt EVA grep. Stangen leveres i en kraftig cordura-tube.
Veil: kr 2 499,00
kr 1 999,00

 Teknisk info:

- Vekt: 400g

- Lengde: 6"/180cm

- Klassifisering: 80lb

- Deler: 3

 

 

Bestiller du før kl. 15:00, sendes pakken samme dag.
Sikker betaling. Ingen opplysninger lagres.

 Teknisk info:

- Vekt: 400g

- Lengde: 6"/180cm

- Klassifisering: 80lb

- Deler: 3

 

 

*
*
*

Noe du lurer på?

Bare ring oss på telefon 73 51 21 55 eller send oss en epost hvis du har spørsmål om dette produktet.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Selvlysende blekksprut

Selvlysende blekksprut er en slager! Disse blekksprutene gir et meget sterkt lys når de kommer på dypet, og er noe av det bedre man får tak i. I tillegg til blekksprutene kan man rigget til med selvlysende slange, perler og lys. Blekksprutene finnes som 12 og 15cm, og kommer i 3-pk.
kr 69,00

Gummiperle - Toppringbeskytter

Om man trer på en gummiperle før man knyter på swivelen på fiskesnøret, kan man potensielt spare seg for mye unødvendig arbeid. Hvis man er uoppmerksom når man sveiver inn, og swivelen treffer toppringen i fiskestangen, kan den lage sår i keramikken i toppringen. Dette vil bli meget skarpt og kapper lett fiskesnøret ditt i to. Dette kan spare deg mange meter med kostbart snøre og toppringskifte. Finnes som 10 og 14mm, og kommer i 10-pk.
kr 49,00

Savage Gear 3D Swim Squid Pink Glow

Disse er basert på 3D-skanning av en ekte blekksprut med supre detaljer og en vanvittig realistisk profil. Blekkspruten svømmer og ser akkurat ut som en blekksprut og trigger de mest forsiktige og lureste beistene under vannoverflaten. 3D Swim Squid er svært anvendelig og kan brukes på forskjellige måter, kast og sveiv, rolig jigging, trolling/dorging. På grunn av dens unike 2-delte design kan fiskeren tilsette lukt og blekksprutkjøtt eller lignende på innsiden av blekkspruten. Disse kan man rigge som man vil, enten bruke som opphenger eller rigge opp i et slep. Her kan man bruke både havfiskestang og fiskehjul. Kroppsfinnene pulserer og tentaklene vibrerer livlig under bevegelse som gjør 3D Swim Squid til den perfekte blekksprut imitasjon!
kr 169,00