Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Pioner Båtpakker

Pioner Båter

Skibs- & Fiskeriutstyr ble «Årets forhandler 2019» av Pioner-båter! Å ha så mange fornøyde kunder betyr mye for oss, og det gjør oss ekstra motivert til å gi deg supre priser på Pioner-båter og båtpakker i 2021. Skibs- & Fiskeriutstyr har solgt Pioner-båter i over 50 år, og vi har opparbeidet bred kunnskap og erfaring om båtene. Velkommen til et trygt og godt kjøp av Pioner-båt! 

Hvem passer en Pioner-båt for? 

Pioner-båtene er svært anvendelige og passer like ypperlig for hytteeieren som for fiskeren, og like godt for den som liker fart og vind i håret, som for den som vil nyTe late dager på sjøen. En Pioner-båt tåler røff behandling, den er enkel å manøvrere, den trenger lite vedlikehold, og den får dertil lang levetid. Disse egenskapene har gjort Pioner-båtene populære hos båtfolk over hele verden! 

Pioner-båtene tåler store påkjenninger: En Pioner-båt tåler å bli dratt eller kjørt opp i fjæra. Den tåler støt og slag, streng kulde, høye temperaturer og sollys, alt uten å ta skade. Det er fordi Pioner-båtene rotasjonsstøpes i polyetylen, et meget sterkt materiale som er tilsatt UV-stabilisator. Båtene støpes i ett stykke, noe som gjør dem bemerkelsesverdig solide. 

En Pioner-båt har gode muligheter for enkel montering av fiskehjulstangholderebåtelektronikk som ekkolodd og kartplottere, og annet båt- og fiskeutstyr. Pioner-båtene kan leveres med mye nyttig ekstrautstyr, alt fra syrefaste rekkesett, til konsoller og putesett. 

Få et tilbud på Pioner-båt 

Kom gjerne innom butikken eller send oss en e-post på post@skibsogfiskeriutstyr.no, så kan vi gi deg et svært godt tilbud på både båt og motor – skreddersydd for deg! 

Klikk her for veiledende priser på båter og ekstrautstyr til Pioner-båtene

Skibs- & Fiskeriutstyr har alle modellene av Pioner-båtene på mellom 8 og 15 fot utstilt på vår butikk i Fjordgata 37, 7010 Trondheim. Velkommen innom! 

Sorter etter
Vis per side

PIONER 12 Maxi Limited Edition

I Nye Pioner 12 Maxi får du en moderne og sikker flerbruksbåt. Den er selvdrenerende, lettplanende, meget stabil og solid. Pioner er ledende i markedet innen rotasjonsstøping, og med nye Pioner 12 Maxi er denne konstruksjonen tatt til nye høyder. Med sitt dobbeltskrog er båten ekstremt sikker, og full kontakt mellom dørken og skroget gjør båten stivere og mer robust. Med full utstyrspakke i kombinasjon med en sprek Yamaha F9,9Sport (15HK) blir dette en knalltøff båt.
kr 81 000,00

PIONER 14 ACTIVE Special Edition

Her får du en velutstyrt båt til en fornuftig pris. Pioner 14 Active har vært en storselger i flere år. Flott design, selvlensende dørk, praktiske finesser som koppholdere, innstøpte gjennomføringer for tauverk er noen av grunnene til nettopp det. I tillegg er båten ekstremt stødig og sikker. En super fritidsbåt som er perfekt til fisketurer og flotte dager på sjøen. Med en solid utstyrspakke i kombinasjon med en sprek Yamaha påhengsmotor, så er man klar for båtsesongen 2021!
kr 119 000,00

Pioner 15 Allround Special Edition

Fjorårets store nyhet fra Pioner ble tatt godt imot av våre kunder, og ble vår soleklare bestselger! Pioner 15 Allround er en super fritidsbåt som er perfekt til fisketurer, vannsport og late sommerdager på sjøen. Med en solid utstyrspakke i kombinasjon med en sprek Yamaha påhengsmotor, så er man klar for båtsesongen 2021!
kr 139 000,00

Pioner 16 Explorer Special Edition

Pioner har i år kommet med en skikkelig godbit av en båt. Pioner 16 Explorer er nesten 17 fot og har plass til rundt 6 personer (all info har ikke kommet). Båtens materiale, Polyetylen gjør at du får et svært enkelt båthold. Polyetylen tåler hard påkjenning som støt og slag, store temperaturforskjeller, i tillegg til at det er svært enkelt å rengjøre. En super fritidsbåt som er perfekt til fisketurer, vannsport og late sommerdager på sjøen. Med en solid utstyrspakke i kombinasjon med en sprek Yamaha påhengsmotor, så er man klar for båtsesongen 2021!
kr 201 500,00

Pioner Multi III m/Yamaha F80DETL

Det ligger i navnet. Pioner Multi er designet så smart at bruksområdet strekker seg fra beredskapsbåt til fiskebåt, fra dykkerbåt til landstedbåt. Profesjonelle aktører på sjøen har lagt sin elsk på denne båten som har en mengde finesser og en enorm lasteevne. Baugporten som nå er hele 92cm bred senkes med rustfri vinsj og letter av-/påstigning og lasting/lossing. Den er lettplanende og meget sjødyktig. Det er langt flere enn yrkesbrukere som har behov for en Pioner Multi.
kr 275 000,00