Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Det meste innen fiske og båtliv

Siden 1917

Pioner båtpakker m/motor

Sorter etter
Vis per side

Pioner 8 Mini m/Yamaha F2,5BMHS

Pioner 8 Mini er en båt med mange bruksområder. Legg den på biltaket, og vær sjødyktig hvor dere enn drar. Bruk den til og fra moderbåt, ha den på slep eller la barna lære båtvett med denne stødige båten. Kan dras enkelt opp på fjæresteinene uten skader på båt. Pioner 8 Mini gjør god fart med liten motor, og den er lett å ro. Langsgående sete gir god sittekomfort. Årene kan sikres med stropper under slep. Båten blir levert med Yamaha F2,5BMHS påhengsmotor. Motoren har manuell start og er utstyrt med innebygd bensintank. Årer følger med båten. Pioner 8 leveres i hvit, rød, lime og Dark Line (grå). Prisen gjelder ferdig montert og klargjort båtpakke klar til bruk levert vårt lager i Trondheim. OBS! Bildene kan avvike noe. Tar forbehold om feil i annonsen.
kr 21 140,00 kr 19 000,00

Pioner 10 Classic m/Yamaha F6CMHS

Nye Pioner 10 Classic er en snerten og sikker båt som er lett å håndtere og manøvrere og som passer perfekt for barn og voksne. Den moderne modellen er selvdrenerende, solid, lettplanende og fin å ro. Pioner 10 Classic føles veldig trygg og er samtidig egnet til mange forskjellige bruksområder, noe både store og små vil sette pris på. Båten har plass til tre personer og er godkjent for 9,9HK. Båten blir levert med Yamaha F6CMHS påhengsmotor. Motoren har manuell start og er utstyrt med innebygd bensintank. Årer følger med båten. Pioner 10 leveres i hvit, rød, lime og Dark Line (grå). Prisen gjelder ferdig montert og klargjort båtpakke klar til bruk levert vårt lager i Trondheim. OBS! Bildene kan avvike noe. Tar forbehold om feil i annonsen.
kr 32 900,00 kr 29 600,00

Pioner 12 Maxi SE m/konsoll og Yamaha F9,9HEL Sport (20hk)

Bestill nå og få båten levert til avtalt dato til våren/sommeren! Levering fra april 2019 og utover. I Nye Pioner 12 Maxi Special Edition (SE) får du en moderne og sikker flerbruksbåt. Den er selvlensende, lettplanende, meget stabil og solid. Pioner er ledende i markedet innen rotasjonsstøping, og med nye Pioner 12 Maxi er denne konstruksjonen tatt til nye høyder. Med sitt dobbeltskrog er båten ekstremt sikker, og full kontakt mellom dørken og skroget gjør båten stivere og mer robust. Båten blir levert med Yamaha F9,9HEL påhengsmotor. Dette er en "Sport-utgave" som er ferdig oppjustert til 20 hester (forgasser skiftet). Motoren har elektrisk start og bensintank/slange følger med. Årer følger med båten. Pioner 12 Maxi kan leveres i hvit, Dark Line (grå), rød eller Lime . Prisen gjelder ferdig montert og klargjort båtpakke klar til bruk levert vårt lager i Trondheim. OBS! Bildene kan avvike noe. Tar forbehold om feil i annonsen.
kr 70 400,00 kr 63 600,00

Pioner 13 m/Yamaha F6CMHS

Pioner 13 gjør det enkelt å eie båt. Den planer, er stabil og lettkjørt. Gode sjøegenskaper verdsettes av både ferske båteiere og erfarne båtfolk. Båten egner seg til mindre 4-taktere og roing.Pioner 13 krever utrolig lite vedlikehold og man trenger ikke å være redd for å skade båten når man trekker den opp på fjæresteinene, dette er de lagd for! Standardmodellen er romslig med god plass til fem personer. Bagasje, utstyr og bensintank får plass i to låsbare oppbevaringsrom. Båten kan utstyres med rekkesett og putesett. Båten blir levert med Yamaha F6CMHS påhengsmotor. Motoren har manuell start og er utstyrt med innebygd bensintank. Årer følger med båten. Pioner 13 leveres i hvit og Dark Line (grå). Prisen gjelder ferdig montert og klargjort båtpakke klar til bruk levert vårt lager i Trondheim. OBS! Bildene kan avvike noe. Tar forbehold om feil i annonsen.
kr 38 900,00 kr 35 900,00

Pioner 14 Active m/Yamaha F9,9HMHL Sport

Pioner 14 Active er en av våre siste modeller. Den kombinerer klassiske linjer og god kjørekomfort med moderne detaljer og lekker finish. Gjennomføringer for tauverk er integrert i skroget. Et praktisk rom i babord side passer lange gjenstander som båtshake og fiskestang. På styrbord side er det rom til mindre ting som mobiltelefoner, lommebok og lignende. Denne båten har også batterirom, plass til bensintank under aktertofte, samt to oppbevaringsrom under midttoften. Båten har mye oppdrift, høyt dørknivå og egner seg ypperlig til dagens 4-taktsmotorer. Høyt fribord gir tørr og komfortabel båttur selv om det bølger litt. Pioner 14 Active er en romslig båt med plass til fire personer og byr på masse båtglede for aktive båtbrukere. Båten blir levert med Yamaha F9,9HMHL påhengsmotor. Dette er en "Sport-utgave" som kan justeres opp til 15hk uten kostnad. Vil du ha 20 hester kan det skiftes forgasser mot et lite pristillegg. Motoren har manuell start og bensintank/slange følger med. Pioner 14 Active leveres i hvit og Dark Line (grå). Prisen gjelder ferdig montert og klargjort båtpakke klar til bruk levert vårt lager i Trondheim. OBS! Bildene kan avvike noe. Tar forbehold om feil i annonsen.
kr 56 100,00 kr 49 900,00

Pioner 14 active Special Edition med Yamaha 4T 25hk

FULL PAKKE!! Her får du en velutstyrt båt til en fornuftig pris. Pioner 14 active er allerede en bestselger. Flott design, selvlensende dørk, praktiske finesser som koppholdere, innstøpte gjennomføringer for tauverk er en av grunnene til nettopp det. I tillegg er båten ekstremt stødig og sikker. Dette kombinert med minimalt vedlikehold og robusthet gjør Pioner 14 active til ditt førstevalg. Med en Yamaha F25GETL firetaktsmotor blir dette en uslåelig kombinasjon når sjølivet skal nytes! Motor har elektrisk start og hydraulisk tilt. Bensintank og slange følger med. Prisen gjelder ferdig montert og klargjort båtpakke klar til bruk levert vårt lager i Trondheim. Pioner 14 active er tilgjengelig i 3 farger. Dark line, hvit og lime. Bestill nå og få båten levert til avtalt tid til våren. OBS! Bildene kan avvike noe. Tar forbehold om feil i annonsen.
kr 118 520,00 kr 99 000,00

Pioner 15 m/Yamaha F9,9HMHL Sport

Pioner 15 er en av landets mest solgte landstedbåter. Det er ikke overraskende når vi tar i betraktning båtens store anvendelighet. Dra på fisketur eller øyhopping. Familie og venner, dyr og bagasje, fraktes på trygt vis. Pioner 15 er en robust båt du alltid kan stole på. Den romslige 15-foteren har god plass til fem personer og er stabil og sjødyktig. To låsbare oppbevaringsrom bidrar til orden om bord. Båten tåler røff behandling, er lettplanende og vil ha mulighet på å oppnå en fart på maks 22 knop hastighet. Båten blir levert med Yamaha F9,9HMHL påhengsmotor. Dette er en "Sport-utgave" som kan justeres opp til 15hk uten kostnad. Vil du ha 20 hester kan det skiftes forgasser mot et lite pristillegg. Motoren har manuell start og bensintank/slange følger med. Pioner 15 kan leveres i hvit og Dark Line (koks grå). Prisen gjelder ferdig montert og klargjort båtpakke klar til bruk levert vårt lager i Trondheim.
kr 59 100,00 kr 52 500,00

Pioner 15 m/konsoll og Yamaha F9,9HEL Sport (20hk)

Pioner 15 er en av landets mest solgte landstedbåter. Det er ikke overraskende når vi tar i betraktning båtens store anvendelighet. Dra på fisketur eller øyhopping. Familie og venner, dyr og bagasje, fraktes på trygt vis. Pioner 15 er en robust båt du alltid kan stole på. Den romslige 15-foteren har god plass til fem personer og er stabil og sjødyktig. To låsbare oppbevaringsrom bidrar til orden om bord. Båten tåler røff behandling, er lettplanende og vil ha mulighet på å oppnå en fart på maks 22 knop hastighet. Båten blir levert med Yamaha F9,9HEL påhengsmotor. Dette er en "Sport-utgave" som er ferdig oppjustert til 20 hester (forgasser skiftet). Motoren har elektrisk start og bensintank/slange følger med. Pioner 15 kan også leveres i hvit. Prisen gjelder ferdig montert og klargjort båtpakke klar til bruk levert vårt lager i Trondheim. OBS! Bildene kan avvike noe. Tar forbehold om feil i annonsen.
kr 78 940,00 kr 69 000,00