Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Rapala Shadow Rap wobbler 11cm ROL

189 ,-
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Betal enkelt med eller
Estimert levering: mandag 29.07 - tirsdag 30.07 info
Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
Hent i butikk – info
Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
Få varen levert på døren – info
Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
Beskrivelse

Imitasjon av døende byttefisk. Shadow Rap® imiterer de siste bevegelsene og skjelvingene før den fader ut som en skygge og sakte synker mot bunnen. Shadow Rap® svømmer som en vanlig minnow ved jevn og normal innsveiving, og er spesielt godt egnet til ørret og annen innlandsfisk. Shadow Rap® fikk en hederlig plassering i den store wobblertesten som magasinet Villmarksliv kjørte sesongen 2019. 13 gr - 11 cm.

Fisketeknikk:
Med et lite twitch i stangtuppen, og ved å gi slakk line, vil Shadow Rap® gli over til siden, snu seg mot angriperen, og med en skjelvende bevegelse gli over på siden og ned mot dypet med hodet først. En såkalt death quiver. Dette betyr at du kan holde agnet lenge i bittsonen. Tungsten-kuler og vektbalansering er brukt for å oppnå disse bevegelsene.
VMC® Black Nickel kroker gir god gjennomtrengning.

• VMC Black Nickel krok str. 6
• Svømmedyp: 0,6-1,2m
• Lengde 11cm
• Vekt 13 gram

«The most dangerous moves ever»

STOR TEST 2019
23 testfiskere fra hele landet har fra mai til september 2019 vært på 106 fisketurer, og de har fått 385 ørreter på land. 16 wobblermodeller fra ulike leverandører ble testet av hver testfisker og kravet var at alle modellene skulle brukes like lenge på hver tur og at fangsten ble loggført. Testfiskerne har også registrert antall «sikre» napp. Dommerpanelet bestod av ørreten selv.
Resultatet for Rapala’s 4 modeller av de 16 testwobblerne var overveldende; med 1.plass, 2.plass, 4.plass og 5.plass. En hederlig fjerdeplass til Rapala® Shadow Rap® 7cm ROL med sine 33 ørret på land og 44 sikre napp.
Vi siterer fra magasinet Villmarksliv’s testresultat: «Shadow Rap® er en wobbler vi aldri har testet før, og den utmerker seg i testen. Ifølge produsenten skal den imitere «en døende byttefisks siste krampetrekninger», noe den tydeligvis har klart denne sommeren. 33 ørreter på land, hvorav halvparten veide over en halvkilo, gir den sølvblanke wobbleren en hederlig fjerdeplass.»

Kontakt oss