Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Regatta Flyteklær/redningsvester

REGATTA FLYTEDRESSER, FLYTEJAKKER OG REDNINGSVESTER

REGATTA FLYTE- OG REDNINGSVESTER

Alle som ferdes i båt har nødt til å ha redningsvest. Her finnes det et hav av muligheter og små detaljer kan være avgjørende.

Hos oss finner du et bredt utvalg fra Regatta. Vi har både flyte- og redningsvester for de aller minste til de aller største. For de minste er Regatta Soft Orange å anbefale. Disse er utstyrt med en stor og myk krage, skrittstropp, klikkspenne og en godt synlig oransje farge. Disse finnes i baby-versjon og opp til 90kg+.

De mest brukte redningsvestene er oppblåsbare. De er svært behagelig å ha på da de tar svært liten plass på kroppen. Vi har oppblåsbare redningsvester til barn mellom 18-40kg og voksenvester som passer til de på 40kg og tyngre.

REGATTA OG IMAX FLYTEJAKKER, FLYTEVESTER OG FLYTEDRESSER

Flyteklær har blitt svært populært og er noe som flere og flere tar i bruk. Hvis man bruker enten flytejakke, flytevest eller flytedress så er dette et godkjent flyteplagg som gjør at man ikke trenger å ha på redningsvest i tillegg. Skal man derimot utaskjærs, så er redningsvest anbefalt.

På sene høstkvelder og på vinterhalvåret er flytedress et genialt plagg. Man har noe man er sikker i, noe som varmer svært godt og noe som beskytter mot vær og vind. Toppmodellen, Regatta Active 911 er en bestselger. Her har Regatta tenkt på alt av detaljer som skal gjøre tilværelsen på sjøen optimal!

Sorter etter
Vis per side

Regatta Coastline 953 flytedress

En flytedrakt for både voksne og barn! Med en egenvekt på kun 1,4 kg og ventilasjons-åpninger under armene er denne flytedrakten den letteste på markedet og svært komfortabel å bruke. Et minimum av utvendige detaljer hindrer at man hekter seg fast i båt- og fiskeutstyr. Kraftig nylon ytterstoff, doble tapede sømmer og kraftig glidelås i front gjør at drakten er svært slitesterk og passer de fleste formål. Ekstra lange åpninger på beina gjør den rask å ta av og på. NB! STOR I STØRRELSEN!! De fleste må gå ned en størrelse..
kr 2 199,00 kr 1 799,00

Regatta Sportline 954 flytedress

Siste generasjons flytedrakt! Markedets letteste, med en overlegen passform og komfort. En svært solid og holdbar flytedrakt med en rekke funksjoner, bl.a forsterkninger på knær, doble tapede sømmer, og ekstra lange glidelåser på beina for effektiv av- og påkledning. Et sikkert valg for både proff- og fritidsbruk! Størrelse 128cm-XXXXL. NB! STOR I STØRRELSEN!! De fleste må gå ned en størrelse..
kr 2 590,00 kr 2 349,00

Regatta Active 911 flytedress - Utgående modell

Regatta Active 911 er en robust og fullspekket flytedrakt. Drakten har doble tapede sømmer med kile i skritt, kraftig glidelås, mansjetter i neopren og ventilasjonsåpninger under armene. Justerbar hette i alle retninger gir god beskyttelse og synsvinkel. Terningkast 6 i Jakt og Fiske 2018! Denne dressen har ikke innvendige seler, forsterket yttermateriale for kne og sete eller lommer for pute for kne. NB! STOR I STØRRELSEN!! De fleste må gå ned en størrelse..
kr 3 199,00 kr 1 599,00

Regatta Active 911 flytedress

Regatta Active 911 er en robust og fullspekket flytedrakt. Drakten har doble tapede sømmer med kile i skritt, kraftig glidelås, mansjetter i neopren og ventilasjonsåpninger under armene. Justerbar hette i alle retninger gir god beskyttelse og synsvinkel. Terningkast 6 i Jakt og Fiske 2018! NB! STOR I STØRRELSEN!! De fleste må gå ned en størrelse..
kr 3 199,00 kr 2 699,00

IMAX ATLANTIC RACE TODELT FLYTEDRESS

FISKERENS FØRSTEVALG! BESTSELGER! *Komfortabel 2-delt flytedress* Lett i vekt* 100% vanntett* Innebygd membran gjør at du ikke blir klam* Stor og god fleecekrage på jakke* Avtagbar justerbar hette* Rikelig med praktiske lommer* Kraftige beslag på albu, kne og bak OBS. STORE i størrelsen!
kr 3 899,00 kr 2 500,00

Regatta Aquasafe junior pink 18-40kg

Regatta Aquasafe Junior er en oppblåsbar redningsvest for barn og unge. Et lett og komfortabelt alternativ til de klassiske redningsvestene. Vesten har skrittstropp og fløyte, samt justerbart belte med solid klikkspenne. Anbefalt for svømmedyktige barn/unge, innenfor 18-40kg og minste brystmål 55cm. Det er viktig at vesten sitter godt på! Husk opplæring og test av vesten, slik at brukeren vet hvordan en oppblåsbar redningsvest fungerer.
kr 1 159,00

Regatta Aquasafe junior turquise 18-40kg

Regatta Aquasafe Junior er en oppblåsbar redningsvest for barn og unge. Et lett og komfortabelt alternativ til de klassiske redningsvestene. Vesten har skrittstropp og fløyte, samt justerbart belte med solid klikkspenne. Anbefalt for svømmedyktige barn/unge, innenfor 18-40kg og minste brystmål 55cm. Det er viktig at vesten sitter godt på! Husk opplæring og test av vesten, slik at brukeren vet hvordan en oppblåsbar redningsvest fungerer.
kr 1 159,00

Regatta ShoreSafe 170N Sort

Regatta ShoreSafe 170N er en flott redningsvest til fritidsbruk. Redningsvesten er både lett og komfortabel. Med klikkspennen blir ShoreSafe veldig enkel å ta av og på. Beltet rundt livet er justerbart. Dette er en allround redningsvest til voksne/barn som er over 40kg. Det anbefales at de som bruker oppblåsbare redningsvester er svømmedyktige. Regatta ShoreSafe finnes i sort. Kommer med skrittstropp.
kr 1 159,00 kr 899,00