Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Rudi juniorsett oter 5 fluer

999 ,-
Tilgjengelighet: Få på lager
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: fredag 26.04 - mandag 29.04 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Valdresfjøla Junior er lett og snu fartsretningen på. Settet inneholder Vinstervinna med 5 fluer. Refleksfarget orange stripe gjør det lett å se oterfjøla ute i vannet.

  • Lengde 50cm
  • Vekt 750g
  • Hovedsene 0,60mm
  • Leader 0,40mm
  • Fluer: Telemarkskongen, March Brown Silver, Valdresdronninga, Zulu Silver, samt Butcher bloody el. Valdresdronninga golden el. Heckan peckan  De originale oterproduktene fra den norske fabrikken Rudi AS. Rudi oterprodukter har en lang og god tradisjon i Norge. Produktene er klassiske eksempler på godt gammelt norsk håndarbeid, og mange har forsøkt å kopiere de, men med vekslende hell. Oteren har fra første stund blitt ansett for å være en av de mest effektive fiskeredskaper i norske innsjøer, og stadig oppdager flere hvor morsomt og spennende oterfiske virkelig er.


  Fisketeknikk
  En oter kan brukes både fra båt og land. Biter det ofte på en krok kan det lønne seg å sette på flere av samme variant. Forsøk gjerne å dra oteren i forskjellige hastigheter, og merk deg hastigheten fisken biter under. Et annet alternativ er å dra inn de første 10 meterne av oterstrengen og slipp alt, strengen blir slakk og krokene synker litt, fisken biter ofte når strengen strammes opp igjen. På sensommeren og i mørket kan du heve oterstrengen slik at krokene striper på vannoverflaten.

  Kontakt oss