Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Oterfluer Dobbelkrok 8 Stk Str. 10

329 ,-
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: tirsdag 25.06 - onsdag 26.06 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Fluene til Rudi's oterliner er nøye utvalgt blant mønstre som er gjennomprøvd under fiske etter ørret og røye. Andre fiskeslag som harr, sik og abbor lar seg også villig lokke til hugg på disse. Husk å tilpasse fortomstykkelsen på oterlinen etter størrelsen på fluene. 0,30-0,40mm på #8 og #10, og 0,25-0,30mm på #12 og #14. Eksperimenter med forskjellig størrelse på fluene på dager da fisken ikke vil ta. Fluene bør festes med Rapalaknuten for å fiske optimalt. Fluene kan selvsagt også benyttes under tradisjonelt fluefiske med fluestang eller haspelstang med dupp.

  Fisketeknikk
  En oter kan brukes både fra båt og land. Biter det ofte på en krok kan det lønne seg å sette på flere av samme variant. Forsøk gjerne å dra oteren i forskjellige hastigheter, og merk deg hastigheten fisken biter under. Et annet alternativ er å dra inn de første 10 meterne av oterstrengen og slipp alt, strengen blir slakk og krokene synker litt, fisken biter ofte når strengen strammes opp igjen. På sensommeren og i mørket kan du heve oterstrengen slik at krokene striper på vannoverflaten.

  Rudi oterprodukter

  De originale oterproduktene fra den norske fabrikken Rudi AS. Rudi oterprodukter har en lang og god tradisjon i Norge. Produktene er klassiske eksempler på godt gammelt norsk håndarbeid, og mange har forsøkt å kopiere de, men med vekslende hell. Oteren har fra første stund blitt ansett for å være en av de mest effektive fiskeredskaper i norske innsjøer, og stadig oppdager flere hvor morsomt og spennende oterfiske virkelig er.

  Kontakt oss