Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Rule lensepumpe automatisk

Automatisk kvalitetspumpe med innebygget nivåkontroll. Denne svært avanserte pumpen vil starte ca. et sekund når strømmen settes på. Hvis det er vann (den reagerer på motstand i impelleren), går den til vannet er tømt. Ellers vil den sjekke etter vann 5 ganger hvert annet minutt, deretter hvert tiende minutt. Dagsforbruket av strøm er minimalt, (ca 0,2 /0,25 Ah). Beskytter mot overbelastning.
kr 1 089,00

Spenning: 12v

Slange: 3/4''/19mm

Kapasitet: 1900 l/t

H x Ø: 100x60mm

Bestiller du før kl. 15:00, sendes pakken samme dag.
Sikker betaling. Ingen opplysninger lagres.

Spenning: 12v

Slange: 3/4''/19mm

Kapasitet: 1900 l/t

H x Ø: 100x60mm

Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
*
*
Dårlig
Perfekt
*
*
*

Noe du lurer på?

Bare ring oss på telefon 73 51 21 55 eller send oss en epost hvis du har spørsmål om dette produktet.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Gelcoat Sealer Polish

-CLEAN -POLISH -SEAL. Rengjør, polerer og forsegler gelcoatoverflater. Gir ekstremt høy glans og en hard overflate som er lett å holde ren. Nanobehandle en overflate er langt enklere og raskere enn alle andre former for overflatebehandling. Stoffet skal bare smøres lett på med en klut, og tørkes lett over med en tørr klut. En overflate som er Nanobehandlet blir meget lett å holde ren etterpå - man trenger bare spyle bort urenhetene.
kr 384,00

Kroksett Seirigg

Kroksettet Seirigg kommer som harpekroksett med fem opphengere og spesialkroksett med tre opphengere. Harpekroksettet skal imitere en liten stim med fisk som har vist seg å være svært effektivt. Spesialkroksett er ypperlig til stangfiske fra båt. Både atraktor perlene og slangen er selvlysende. Dette gjør det mer interessant for fisken på mørkere dyp. Fint allroundsett som er spesielt fin til sei. Alle settene kommer komplett med svivler i begge endene. Plug and Play!
kr 79,00