Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Seilduk

Seilduk er slitesterkt, tettvevet lerret, helt uvurderlig blant båtfolk som materiale til seil og kalesjer. Skibs- & Fiskeriutstyr leverer seilduk som metervare i forskjellige tykkelser og bredder. Her i vår nettbutikk kan vi også tilby maljesett, reparasjonssett og seilhansker. 

Impregnering av seilduk 


Seilduken er produsert i 100 % naturlig bomullsfiber. Om seilduken skal brukes utendørs og bevare sin naturlige styrke og holdbarhet, må den derfor impregneres med 
Seajet kalesjeimpregnering. Vær oppmerksom på at seilduken vil krympe med 3–5 % ved impregneringsbehandling. Vi anbefaler også å vedlikeholde seilduken med Ship Shape jordslagsfjerner, så du unngår misfarging. Alt dette finner du blant 
Skibs- & Fiskeriutstyrs båtpleieprodukter. 


Vær kreativ med seilduk
 


Har du litt seilduk til overs? Seilduk er med sine tettvevede bomullsfibre et meget anvendelig materiale, som kan nyttiggjøres til mange formål, også utenfor båtlivet. Seilduk kan brukes som solskjerming over terrassen, som et såkalt solseil, som presenning, og kan også brukes som trekk til møbler, hundesenger, vindskydd og mye mer. Mange foretrekker til og med å bruke seilduk som underlag til baking av lefser og flatbrød!
 


Har du spørsmål om seilduk?
 


Om du har spørsmål til produktene, må du gjerne 
kontakte oss i Skibs- & Fiskeriutstyr. 

Sorter etter
Vis per side

Seilduk 105cm 1m

God gammeldags seilduk 530gr.pr.m2. Perfekt til underlag for lefse/flatbrødbaking samt hundesenger, møbler, vindskydd mm. Farge: Natur. Produsert i 100% bomull. Skriv inn det antallet du ønsker å bestille i boksen til venstre for kjøpeknappen. Antallet vil bli levert i én hel lengde.
kr 237,00

Seilduk 150 cm 1m

God gammeldags seilduk 380gr.pr.m2. Perfekt til underlag for lefse/flatbrødbaking samt hundesenger, møbler, vindskydd mm. Farge: Natur. Produsert i 100% bomull. Skriv inn det antallet du ønsker å bestille i boksen til venstre for kjøpeknappen. Antallet vil bli levert i én hel lengde.
kr 268,00

SEIL REPARASJONSSETT

Flott sett bestående av nåler (10 stk), voks, tråd og seilhanske.
kr 760,00

Seilhanske

Solid seilhanske i kraftig lær.
kr 302,00

Maljesett

Komplett sett med verktøy. Det eneste du trenger er en hammer. Inneholder 15 maljer med indre diameter 12,7mm
kr 316,00