wave2
wave2
wave2
wave2
Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

ShipShape Jordslagfjerner 1L

269 ,-
Estimert levering: torsdag 21.10 - fredag 22.10 info
Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
Hent i butikk – info
Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
Få varen levert på døren – info
Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer

Kjøp nå, betal senere.

Med Klarna betaler du ingenting før du har mottatt varen og bestemt deg for å beholde det. Ingen ekstra kostnader. Trygt. Enkelt.

Beskrivelse

For vask og fjerning av jordslag og grønnalger på båtkalesjer, båtseil, markiser, campingvogntilbehør, vinyl, skai og på alle fargeekte stoffer. Egner seg ypperlig til rengjøring av plastmøbler og fendere.

Påføring:

Når det gjelder kalesjer og markiser, bør de helst være tørre før påføring av ShipShape. Middelet påføres enklest med dusjsprøyte eller svamp. Virketid: 5-15 minutter avhengig av dosering og hvor hardt gjenstanden er angrepet av jordslag. For å kontrollere at jordslaget slipper gjenstanden, gni med en klut, myk skurekost eller svamp som er fuktet med jordslagsfjerner. Skyll deretter med vann. OBS! Hvis gjenstanden ikke er tørr kan den missfarge på ikkefargeekte stoffer. Holdbarhet ca 24 mnd. uåpnet ved oppbevaring mørkt og kjølig. NB! Gjør alltid en test på materialet før bruk. Middelet kan bleke dersom materialet ikke er fargeekte. Bruk arbeidsklær og hansker. ShipShape bør ikke brukes på gjenstander som er innsatt med fett/oljeholdige stoffer som linoljeimpregnering, da dette vil føre til fargeendringer. Kommer ShipShape i kontakt med glass, skyll omgående med mye vann.

Kontakt oss