wave2
wave2
wave2
wave2
Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

SHIPSHAPE JORDSLAGFJERNER 1L

319 ,-
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
  Estimert levering: mandag 05.06 - tirsdag 06.06 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer

  Kjøp nå, betal senere.

  Med Klarna betaler du ingenting før du har mottatt varen og bestemt deg for å beholde det. Ingen ekstra kostnader. Trygt. Enkelt.

  Beskrivelse

  For vask og fjerning av jordslag og grønnalger på båtkalesjer, båtseil, markiser, campingvogntilbehør, vinyl, skai og på alle fargeekte stoffer. Egner seg ypperlig til rengjøring av plastmøbler og fendere.

  Påføring:

  Når det gjelder kalesjer og markiser, bør de helst være tørre før påføring av ShipShape. Middelet påføres enklest med dusjsprøyte eller svamp. Virketid: 5-15 minutter avhengig av dosering og hvor hardt gjenstanden er angrepet av jordslag. For å kontrollere at jordslaget slipper gjenstanden, gni med en klut, myk skurekost eller svamp som er fuktet med jordslagsfjerner. Skyll deretter med vann. OBS! Hvis gjenstanden ikke er tørr kan den missfarge på ikkefargeekte stoffer. Holdbarhet ca 24 mnd. uåpnet ved oppbevaring mørkt og kjølig. NB! Gjør alltid en test på materialet før bruk. Middelet kan bleke dersom materialet ikke er fargeekte. Bruk arbeidsklær og hansker. ShipShape bør ikke brukes på gjenstander som er innsatt med fett/oljeholdige stoffer som linoljeimpregnering, da dette vil føre til fargeendringer. Kommer ShipShape i kontakt med glass, skyll omgående med mye vann.

  Kontakt oss