Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Protex Marsjstøvel / Viking Støvel

Sorter etter
Vis per side

Viking Slagbjørn 4.0 - Bestselgeren

Slagbjørn 4.0 - denne gummistøvelen ble først utviklet på 1960-tallet. Med den klassiske designen gjør den til en favoritt også i dag. Du kan bruke den på jakt eller på tur i skog og mark. Hele støvelen er laget av naturgummi, et elastisk, slitesterkt og vanntett materiale. Yttersålen setter ikke merker, og innleggssålen kan tas ut til tørking. Slagbjørn 4.0 er fôret med lett, hurtigtørkende polyester, og har en normal passform. Passform: Normalt skaft og normal fot. Skafthøyde størrelse 41: 375 mm. Vekt størrelse 41: 2,100 g per par.
kr 999,00

Viking Fauna - Jaktgummistøvel

Fauna er en lett og komfortabel jaktgummistøvel. Denne støvelen har høyt skaft og er fremstilt i Vikings letteste gummiblanding, Light Weight Rubber (LWR). Med denne modellen kan du enkelt rulle ned skaftet ved behov. Støvelen har en normal lest og et hurtigtørkende fór i polyester samt formstøpt innleggssåle som gir god støtte til fotbuen. En hælspore gjør det enkelt å ta av støvelen, og Vikings UGC®-såleteknologi gir et godt grep på alle typer underlag. Fauna er en praktisk og allsidig jaktstøvel. Passform: Normalt skaft og normal fot. Skafthøyde størrelse 41: 400 mm. Vekt størrelse 41: 1,600 g per par.
kr 1 099,00

Viking Hedmark - Landbruksstøvel

Bønder har spesielle krav når de skal velge støvler. De må være både komfortable og kunne takle lange dager med arbeid i våt sagmugg og gjørme. Alle modellene i denne samlingen (Hedmark, Oppland, Kunto og Kunto Mid Vinter) er utviklet i vår mest slitesterke gummiblanding og er spesielt godt egnet for tøffe miljøer. Hedmark er en halvhøy støvel med en spesialsåle som hindrer gjørme i å feste seg. Hedmark og Oppland er laget i ekstra slitesterk og urinsyrebestandig gummi som gjør dem til et robust redskap for selv de mest krevende bøndene. Alle Vikings gummistøvler er håndlaget bit for bit i naturgummi. Hedmark har hurtigtørkende for i polyester og formstøpt yttersåle med sikk-sakk mønster. Passform: Vidt skaft. Skafthøyde størrelse 41: 300 mm. Vekt størrelse 41: 1,650 g per par.
kr 899,00

Viking Kadett - Klassisk Seilstøvel

Denne klassiske seilstøvelen fra 60-tallet gir gode assosiasjoner for mange nordmenn. På 80-tallet pleide elevene på ungdomsskolen å brette ned støvelkanten og tegne eller skrive på fôret. Dagens Kadett har fôr i hurtigtørkende polyester. Den har kalander yttersåle og ergonomisk innleggssåle som kan tas ut for enkel tørking. Modellen har normal passform, og hele støvelen er laget av naturgummi - et elastisk, slitesterkt og vanntett materiale. Den naturfargede sålen setter ikke merker. Kadett er en klassisk, nostalgisk gummistøvel som har vært å finne i butikken i årevis.
kr 699,00

Forsvarets marsjstøvel M-77

Dette er den originale marsjstøvelen. * Brukt av det norske forsvaret i en årrekke * Fenomenal allround støvel * Produsert i kromgarvet lær * Såle i sprøytestøpt polyuretan * Den er stødig og sitter godt på foten, og holder deg tørr og varm på beina.
kr 1 490,00