wave2
wave2
wave2
wave2
Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Soromap Bunnstoffjerner DCP 500 1 L

494 ,-
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Betal enkelt med eller
Estimert levering: onsdag 27.09 - torsdag 28.09 info
Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
Hent i butikk – info
Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
Få varen levert på døren – info
Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
Beskrivelse

Soromap bunnstoffjerner er et miljøvennlig og nedbrytbart produkt for å fjerne eksisterende bunnstoff. DCP 500 er i geleform, som medfører at DCP 500 bunnstoffjerner kan påføres vertikale flater. DCP 500 er mer miljøvennlig enn tidligere bunnstoff- og malingsfjernings produkter. Man fjerner produktet med bruk av rikelig med vann. Skader ikke Gel coaten. DETTE PRODUKTET ER KUN TILGJENGELIG I BUTIKK I FJORDGATA.

Forberedelser:
Legg plast under båten!
Høytrykksspyl bunn- stoffarealet først for å fjerne smuss og løst bunnstoff. La bunnstoffet tørke etter spyling, påfør så DCP 500 Bunnstoffjerner med langhåret rulle eller grov malerpensel.


 Påføring:
Rør godt om i boksen før bruk. Påfør så en tykk ”film” med DCP 500 Bunnstoffjerner med pensel. Pass på at ”ytterhuden” av bunnstoffet er fuktig av DCP hele tiden. Det kan derfor være nødvendig å påføre DCP 500 to eller flere ganger. La det tørke i 1 til 2 timer. Når malingsfilmen er myk, fjern den eksisterende filmen med skrape, og skyll deretter godt med ferskvann til all malingsfilm er fjernet. Her kan høytrykksspyler anvendes. Gjenta operasjonen hvis nødvendig. La overflaten tørke godt før påføring av Seajet primer og bunnstoff.
Bunnstoffjerneren representerer ingen fare for Gel Coat og polyester dersom den er brukt i henhold til ovennevnte instruksjon, og fjernet innen 24 timer etter påføring. 

Kontakt oss