Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Stangholdere til båt

En stangholder til båten er et glimrende verktøy for deg som fisker med flere stenger på én gang. Skibs- & Fiskeriutstyr tilbyr stangholdere i høy kvalitet. De fiskestangholderne til båt som vi fører, er produsert i syrefast stål for ekstra lang levetid. 

Fiskestangholdere av høy kvalitet 


Skibs
- & Fiskeriutstyr er en erfaren forhandler av utstyr til fiske og båtliv, og de produktene vi fører, er nøye utvalgt fra våre leverandører gjennom mange år. Stangholderne kommer derfor også med betryggende garantiordninger fra fabrikantene. Skibs- & Fiskeriutstyr tilbyr stangholdere til båt fra kjente merkevarer som Wiggler, T-Bar og Ron Thompson.  

Velg blant stangholdere i ulike størrelser og utforminger, etter hvilket behov du har når du er på sjøenDet er gode justeringsmuligheter, for de fleste med vinkling og rotering. Alle fiskestangholderne er enkle å montere i båten, så du kommer raskt i gang med å prøve fiskelykken. 

Kjøp stangholder til båt på nett 


Vi i 
Skibs- & Fiskeriutstyr ønsker deg velkommen til en hyggelig trygg handel i vår nettbutikk. Skulle du være i tvil om hvilken fiskestangholder som passer best til ditt bruk, eller har spørsmål til noen av produktene, så vil vi gjerne hjelpe deg. Ta kontakt med oss her. 

Sorter etter
Vis per side

Wiggler stangholder 4 rør

Solid stangholder i syrefast stål. Lengde:70cm, Høyde:20cm, Innvendig diameter: 4,2cm.
kr 1 095,00

Stangholder ett rør

Kraftig stangholder i 316 syrefast stål. Bestselger! For rekkemontering. Lengde: 23cm, Diameter utvendig 5,4cm, Diameter innvendig: 4,2cm.
kr 599,00

Stangholder ett rør 24-34mm

Kraftig stangholder i 316 syrefast stål. Bestselger! For rekkemontering. Lengde: 23,5cm, Diameter utvendig 5,4cm, Diameter innvendig: 4,2cm.
kr 629,00

Wiggler stangholder

Solid stangholder i syrefast stål/glassfiberarmert plast *Kan snues 360 grader *Lett å demontere *Leveres komplett med skruer/muttrer *5 års garanti
kr 550,00

T-Bar Stangholder

En solid oppgradering fra de klassiske stangholderbeltene. En av de mer geniale og praktiske stangholderne på markedet. Enkelt å koble av og på stangen når fisken biter. Med denne blir det utrolig behagelig å kjøre fisk. I stedet for å få den harde stangbutten inn i magen eller låret, så kan du støtte T-bar inntil kroppen der det passer seg. Røret på T-bar er skumbelagt for komfortens skyld. Med avtagbar gummiring på innsiden, gjør det at T-bar passer til de aller fleste fiskestenger. Innvending diameter er 29mm, uten gummiringen er diameteren 32mm.
kr 395,00

Wiggler stangholder

Populær stangholder i solid glassfiberarmert plast* "Made in Sweden"
kr 299,00 kr 199,00

RON THOMPSON HAVFISKEBELTE

Havfiskebelte er et supert redskap til tungt havfiske! Med et havfiskebelte slipper man at stangbutten presser hardt inn mot mage eller lår under fisket. Dette redskapet gjør fisketuren mye mer behagelig.
kr 299,00