Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

VINTERKUPP! Steady

Steady båtene rotasjonsstøpes i Polyetylen – et meget sterkt materiale som er tilsatt UV stabilisator. Båtene støpes i ett stykke og tåler enorme påkjenninger som støt og slag, streng kulde, høye temperaturer og sollys – alt uten å ta skade. Alle Steady båtene er godkjent av det Norske Veritas, DNV, som et tillegg til CE merking. DNV overvåker vår produksjon, tester og godkjenner samtlige båtmodeller for å kontrollere at CE-regulativet overholdes.

Sorter etter

VINTERKUPP! Steady 260

Stor bæreevne, stabilitet og god å ro gjør denne modellen like velegnet som jolle for voksne som til barnas og ungdommenes favorittbåt. Konstruksjonen gir høy oppdrift og trygg kjøring. Enkel styrekonsoll kan leveres som ekstrautstyr. Sikkerhetsline på esingen og feste for å sikre årene under transport leveres som standard. Dreneringsplugg i akterspeilet. Alle Steady båtene leveres i fargene rød og mørk grå.
kr 15 187,00 kr 12 900,00

VINTERKUPP! Steady 320

Dark Line 2018-mod Steady 320 er komfortabel, sikker og stødig! Modellen er drenerende, har stor lastekapasitet og supre kjøreegenskaper med en 9.9/15 hk motor. Aluminiumsrekker er standard og under aktertoften er det et stort, låsbart stuverom for tank og utstyr. Styrekonsoll med vanntett stuverom og plass for instrument fåes som ekstrautstyr. Konsollen kan enkelt ettermonteres og forvandler jolla til en mini skjærgårdsjeep.
kr 23 718,00 kr 19 900,00

Steady 400

Steady 400 er kanskje markedets mest stabile og sjøsikre lille landstedsbåt! Modellen er drenerende og har god plass til fem personer. Svært god lastekapasitet, stabilitet og kjøre-egenskaper gjør dette til den ideelle hytte-, bruks- eller arbeidsbåten. Minimalt med vedlikehold sikrer deg mer tid på vannet. Konstruksjonen gir høy oppdrift, myk gange og trygg kjøring. Steady 400 kan enkelt oppgraderes til tøff skjærgårdsjeep med ekstrautstyr som rustfrie rekker, rattkonsoll med plass for batteri, vindskjerm, vindskjermbøyle, polstret ryggstøtte samt targabøyle med lanterner. Alle Steady båtene leveres i fargene rød og mørk grå.
kr 39 493,00