Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Teiner

Sorter etter
Vis per side

Krabbeteine, liten

Solid sammenleggbar krabbeteine. Leveres med agnpose og godkjente rømningsveier.
kr 149,00

Krabbeteine, stor

Solid sammenleggbar krabbeteine. Leveres med agnpose og godkjente rømningsveier.
kr 249,00

Carapax Krabbeteine

Kvalitetsteine fra Carapax. Sammenleggbar krabbeteine med stålbunn, noe som gir den et lavt tyngdepunkt. Komplett med Agnpose og godkjente fluktåpninger.
kr 995,00

Carapax hummerteine fritidsbruk

Super hummerteine til fritidsfiske! Dette er en etterligning av yrkesteiner, bare med tynnere stål for å redusere vekten på teina. Gjør det mye mer behagelig å dra teina opp for hånd. Det er åpning på kortsidene. Det er montert på kombinerte fluktåpninger slik at man kan bruke teinen til både krabbe og hummer. Teina er montert med bomullstråd slik at teina åpner seg om man mister teina. Totalvekt er 9 kg.
kr 995,00

Krabbe/Hummerteine

Solid krabbe/hummerteine. Leveres med agnpose og godkjente rømningsveier(60 og 80mm). Teina veier 6 kg, så her trenger en ikke å legge inn noe særlig vekt.
kr 695,00

Carapax Sjøkrepseteine

Effektiv teine for fiske etter sjøkreps. Lett og solid teine som fisker meget bra. Super sjøkrepsteine fra svenske Carapax. Teina er utstyrt med kammer som gjør at agnet ikke blir spist opp så fort, som gjør at teina kan stå lengre og fiske mer. Teina er laget av 5mm varmgalvanisert stål som er plastbelagt, og nettingen på teina er laget av UV-beskyttet material. Det er montert plastinnganger og fluktåpninger. Teina er 70 x 40 x 28cm og veier 2,8kg.
kr 469,00

Agnboks

Solid agnboks produsert i PE.
kr 49,00

AGNPOSE

Kraftig agnpose med karabinkrok.
kr 79,00