Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Krabbeteiner, hummerteiner og reketeiner

Sikre deg en gjev fangst og fine opplevelser på sjøen med teiner fra Skibs- & Fiskerutstyr! I vår nettbutikk finner du små og store teiner til fangst av både fisk og skalldyr, og selvfølgelig alt du måtte trenge av hendig tilbehør. Vi fører blant annet et stort utvalg av krabbeteiner og øvrig utstyr til krabbefangst. 

Stort utvalg i krabbeteiner 

Vi i Skibs- & Fiskeriutstyr er glade for å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av krabbeteiner. Handler du teiner hos oss, er du godt rustet for krabbefisket. Våre krabbeteiner er like gode for en dreven sjøulk som for en nyfiken landkrabbe. Krabbeteinene leveres i forskjellig størrelse og vekt, alt etter dine behov og fiskeforhold. Spør oss gjerne til råds, om du er usikker. 

Du kan sette ut krabbeteiner hele året, og du kan fiske med inntil 20 krabbeteiner. Så da er det vel bare å krabbe om bord i båten og sette ut teiner? Med en krabbeteine fra Skibs- & Fiskeriutstyr ligger det til rette for mange fine fiskeopplevelser. 

Alle krabbeteinene er utstyrt med fluktåpninger, slik reglene foreskriver. 

Spør oss om teiner 

Du finner flere detaljer om det enkelte produktet ved å klikke deg inn på produktsiden. Har du spørsmål til produktene, må du gjerne kontakte oss i Skibs- & Fiskeriutstyr

Sorter etter
Vis per side

Krabbeteine, liten

Solid sammenleggbar krabbeteine. Leveres med agnpose og godkjente rømningsveier.
kr 149,00

Krabbeteine, stor

Solid sammenleggbar krabbeteine. Leveres med agnpose og godkjente rømningsveier.
kr 249,00

Carapax Krabbeteine

Kvalitetsteine fra Carapax. Sammenleggbar krabbeteine med stålbunn, noe som gir den et lavt tyngdepunkt. Komplett med Agnpose og fluktåpninger. Bomullstråd må monteres etter Fiskeridirektoratets retningslinjer.
kr 995,00

Carapax hummerteine fritidsbruk

Super hummerteine til fritidsfiske! Dette er en etterligning av yrkesteiner, bare med tynnere stål for å redusere vekten på teina. Gjør det mye mer behagelig å dra teina opp for hånd. Det er åpning på kortsidene. Det er montert på kombinerte fluktåpninger slik at man kan bruke teinen til både krabbe og hummer. Teina er montert med bomullstråd slik at teina åpner seg om man mister teina. Totalvekt er 9 kg.
kr 895,00

Hummerteine rektangulær 7kg

Ny hummerteine med flat topp! Den flate toppen gjør det enklere å stable teinene. Teinen veier 7kg og tillaget med råtnetråd.
kr 799,00

Krabbe/Hummerteine

Solid krabbe/hummerteine. Leveres med agnpose og godkjente rømningsveier(60 og 80mm). Teina veier 6 kg, så her trenger en ikke å legge inn noe særlig vekt.
kr 795,00

Carapax Sjøkrepseteine

Effektiv teine for fiske etter sjøkreps. Lett og solid teine som fisker meget bra. Super sjøkrepsteine fra svenske Carapax. Teina er utstyrt med kammer som gjør at agnet ikke blir spist opp så fort, som gjør at teina kan stå lengre og fiske mer. Teina er laget av 5mm varmgalvanisert stål som er plastbelagt, og nettingen på teina er laget av UV-beskyttet material. Det er montert plastinnganger og fluktåpninger. Teina er 70 x 40 x 28cm og veier 2,8kg.
kr 495,00

Agnboks

Solid agnboks produsert i PE.
kr 49,00