Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Vanntette bagger

Vanntette bagger er alltid kjekt å ta med på tur. Enten om det er på sjøen eller til skogs. Baggene holder fiske- og turutstyr, klær og mat beskyttet mot vær og vind. Alle baggene er utstyrt med skulderreim slik at de er enkle å ta med seg.

Sorter etter
Vis per side

Vanntett bag 10 liter

Vanntett bag med skulderreim. Ekstra rom i front med vanntett glidelås. Veldig fin til å ta med på båttur for å holde klær og elektronikk tørr fra sjøsprøyt og regn. Eller for å oppbevare båt-/fiskeutstyr fra skitt og smuss. Denne bagen rommer 10 liter. Finnes også som 15 og 25L.
kr 219,00

Vanntett bag 15 liter

Vanntett bag med skulderreim. Ekstra rom i front med vanntett glidelås. Veldig fin til å ta med på båttur for å holde klær og elektronikk tørr fra sjøsprøyt og regn. Eller for å oppbevare båt-/fiskeutstyr fra skitt og smuss. Denne bagen rommer 15 liter. Finnes også som 10 og 25L.
kr 263,00

Vanntett bag 25 liter

Vanntett bag med skulderreim. Ekstra rom i front med vanntett glidelås. Veldig fin til å ta med på båttur for å holde klær og elektronikk tørr fra sjøsprøyt og regn. Eller for å oppbevare båt-/fiskeutstyr fra skitt og smuss. Denne bagen rommer 25 liter. Finnes også som 10 og 15L.
kr 329,00

Mustad vanntett bag 40 Liter

Vanntett bag fra Mustad som rommer 40 liter. En robust bag som er perfekt til å oppbevare klær, mat og fiske- og båtutstyr. Baggen er utstyrt med en praktisk skulderreim, og har en diameter på 25cm og er 75cm lang. Denne får plass til det aller meste du trenger på tur! OBS. Prisen gjelder én bag.
kr 449,00

Mustad vanntett bag 60 Liter

Vanntett bag fra Mustad som rommer 60 liter. En robust bag som er perfekt til å oppbevare klær, mat og fiske- og båtutstyr. Baggen er utstyrt med en praktisk skulderreim, og har en diameter på 32,5cm og er 80cm lang. Denne får plass til det aller meste du trenger på tur! OBS. Prisen gjelder én bag.
kr 499,00

Vanntett Duffel bag 20 liter

Vanntett Duffelbag i PVC. Liten og hendig, perfekt for korte båtturer, camping, fritid og trening. En egen vanntett lomme på innsiden kan passe på nøklene, lommeboka og mobilen din. Liten ytterlomme med glidelås. Glidelåsene har en hendig snor i kontrastfarge. Leveres med kraftige håndtak samt bæresele som kan kan klipses på. Volum: 20 l Mål: 46 x 25 cm
kr 249,00

Sammenleggbar bøtte 15 liter

Smart sammenleggbar bøtte som rommer 15 liter. Fin til å samle fiske- og teinefangsten i, eller transportere vann og lignende.
kr 154,00