wave2
wave2
wave2
wave2
Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

YAM 275STI Gummibåt

10 200 ,-
Estimert levering: tirsdag 19.10 - onsdag 20.10 info
Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
Hent i butikk – info
Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
Få varen levert på døren – info
Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer

Kjøp nå, betal senere.

Med Klarna betaler du ingenting før du har mottatt varen og bestemt deg for å beholde det. Ingen ekstra kostnader. Trygt. Enkelt.

Beskrivelse

For mest mulig moro til vanns; ikke noe er som en YAM Sport. Ideell for campingturer, vannsport, familieferier, innsjøturer eller ganske enkelt bare for å utforske kystlinjen. Gummibåt av skikkelig Yamaha-kvalitet! Hvorfor ikke komme ut på vannet med en YAM STi, der moroa kommer med ekstra komfort? Dette skyldes i hovedsak den oppblåsbare dobbeltveggsdørken som er ekstra fast og svært komfortabelt for føttene. Likevel er STi-modellene, som alle YAM-modeller, veldig enkle å blåse opp, bære, bruke og oppbevare.

En flott måte å ha det gøy på vannet

Topp ytelse er sikret – selv med de minste Yamaha påhengsmotorer – og håndteringen er bemerkelsesverdig, med utmerket kontroll og stabilitet fra den spesielle oppblåsbare kjølen og V-skrogutformingen (kun for 310STi-V).

Sterke D-ringer og livliner følger med, så vel som en sikker, integrert tankholderreim. Den PVC-belagte hekkbjelken er forsterket med en spesiell støttedel for en Yamaha påhengsmotor. Alt du trenger å gjøre, er å kose deg.

Lengde: 270 cm

Bredde: 152 cm

Størrelse på oppbevaringsrom: 112 x 60 x 32 cm

Maks rørdiameter: 42,5 cm

Antall kammer: 3 + 2 (dørk + kjøl)

Maks antall personer: 3 + 1 (voksne + barn)

Maks motor: 10 hk/7,4kw

Stammelengde: Kort

Maks lastekapasitet: 480 KG

Skrogvekt: 29,2 KG

KJEKT Å VITE 

- Svært lett og enkel å bære

- Dobbelveggs oppblåsbar dørk gir god komfort

- Oppblåsbar kjøl bidrar til retningskontroll

- V-dørk for enda bedre kontroll på 310STi

- Tar komfortabelt en familie på tre eller fire

- Svært stabil håndtering, selv i krapp sjø

- Svært stiv og tøff konstruksjon

Lett å transportere

Alle YAM kommer med alt som trengs for en umiddelbar båtglede. Den sterke bærevesken er praktisk for bortstuing av YAM, i bilens bagasjerom eller på et takstativ - og dørkene, setene og beslagene er alle svært enkle å montere. En kraftfull luftpumpe følger også med, slik at YAM kan bli klar for bruk i løpet av minutter.

Bygd for å vare

For å få best mulig styrke og et godt utseende, er alle YAM oppblåsbare båter bygd med siste generasjon PVC-materiale, med de fleste sømmer og skjøter varmlimt, noe som gir best mulig vanntetthet og sikkerhet. Resultatet blir en overflate som er smart og ren utvendig som er svært motstandsdyktig mot slitasje, saltvann og sollys.

Komfortabel oppblåsbar dørk

I hjertet av hver STI-modell finner du vår enestående og svært smarte oppblåsbare dørk og kjøl. Et komplekst nett av korssting i luftkammeret hindrer forvrengning og holder overflaten stiv - det lover deg den mest komfortable, myke og stabile tur du noen gang har opplevd i en oppblåsbar båt.

BYGD FOR Å TA VARE PÅ DEG

I tillegg til sikkerhetsfunksjoner som sterke og sikre gripehåndtak, setelapper, D-ringer, løfteøyne og andre beslag. Komfort er også topprioritert. Vår sinnrike luftventil av høy kvalitet er et godt eksempel - eksepsjonelt pålitelig og lufttett, og den er lett og betjene, og den er i flukt med overflaten av røret og forebygger oppriving og ubehag.

Bygd for å tåle trykket

Et smart utformet luftdempende system er innlemmet i skrogtubene til alle oppblåsbare YAM-båter. Dette bidrar ikke bare til å holde de enkelte kamrene helt forseglet av sikkerhetsgrunner, det bidrar også til å opprettholde og utjevne lufttrykket gjennom hele tuben. STI-seriens båter leveres med en trykkmåler som sikrer riktig oppblåst skrog og dørk.

PERFEKTE PARTNERE

Yamaha påhengsmotorer er kjent for sin nøkkelferdige pålitelighet, og oppblåsbare YAM er utformet for å være en perfekt match, fra undervannsprofilen til den optimale vinkelen og høyden på hekkbjelken. Med et stort utvalg av Yamaha påhengsmotorer å velge mellom, er det lett å finne den perfekte kombinasjonen av motor og oppblåsbar båt.

PAKKEPRISER

- YAM 275STI + Yamaha M18 elektrisk påhengsmotor: 13.100,-

Link til Yamaha M18: https://www.skibsogfiskeriutstyr.no/yamaha-m-18

YAM 275STI + Yamaha 2,5HK: 18.600,-

Link til Yamaha F2,5B: https://www.skibsogfiskeriutstyr.no/yamaha-f25a

- YAM 275STI + Yamaha 6HK: 23.100,-

Link til Yamaha F6C: https://www.skibsogfiskeriutstyr.no/yamaha-f6a

- YAM 275STI + Yamaha 9,9HK: 30.900,-

Link til Yamaha F9,9J: https://www.skibsogfiskeriutstyr.no/f99j

Kontakt oss