Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

YAM 310S GUMMIBÅT

13 100 ,-
Tilgjengelighet: Få på lager
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: fredag 21.06 - mandag 24.06 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  For mest mulig moro til vanns; ikke noe er som en YAM Sport. Ideell for campingturer, vannsport, familieferier, innsjøturer eller ganske enkelt bare for å utforske kystlinjen. Gummibåt av skikkelig Yamaha-kvalitet!

  En virkelig sportslig oppblåsbar båt

  Fordi disse tøffe og sporty oppblåsbare båtene også er smarte og stilige, er de et godt valg som hjelpefartøy for en større båt, enten en seilbåt eller motorbåt. Fra den minste 275S til den større 380S. Disse båtene er lette å håndterer og de er utformet for mer alvorlig arbeid også.

  Så hvis du ser etter en båt som er lett å manøvrere, og som vil takle familiens eventyr med letthet – sleping av baderinger og andre leker – men som er like hjemme som en stabil fiske-, dykke- eller arbeidsbåt, da er en YAM Sport lagd for deg.

  Lengde: 308 cm

  Bredde: 154 cm

  Størrelse på oppbevaringsrom: 112 x 66 x 34 cm

  Maks rørdiameter: 42 cm

  Antall kammer: 3 + 1 (kjøl)

  Maks antall personer: 4

  Maks motor: 15 hk

  Stammelengde: Kort

  Maks lastekapasitet: 600 KG

  Skrogvekt: 50,2 KG

  KJEKT Å VITE 

   • Tøft aluminiumsdørk (baugpanel vanntett multiplex)
   • Tøffe, allsidige gummireimer
   • Ideell for vannsport og sleping av leker
   • Seriøst ekstrafartøy for tøffere jobber
   • Veldig lett å kontrollere og manøvrere
   • Spesiell tubeform gir stor innvendig plass

  TRYGG OG SIKKER

  YAM S-serien båter leveres med en sterk reim for feste av drivstofftanken til aluminiumsdørken - ute av veien og med ekstra sikkerhet for personene om bord.

  BYGD FOR Å VARE

  For å få best mulig styrke og et godt utseende, er alle YAM oppblåsbare båter bygd med siste generasjon PVC-materiale, med de fleste sømmer og skjøter varmlimt, noe som gir best mulig vanntetthet og sikkerhet. Resultatet blir en overflate som er smart og ren utvendig som er svært motstandsdyktig mot slitasje, saltvann og sollys.

  PVC-DEKKET, FORSTERKET HEKKBJELKE

  Viser vår hengivenhet ovenfor kvalitet, og vi har dekket hekkbjelken med svart PVC. Dette gjør hekkbjelken enda mer motstandsdyktig mot slitasje og UV-lys, og det øker holdbarheten. Selvfølgelig er hekkbjelken spesialutformet og testet for bruk av en Yamaha påhengsmotor.

  BYGD FOR Å TA VARE PÅ DEG

  I tillegg til sikkerhetsfunksjoner som sterke og sikre gripehåndtak, setelapper, D-ringer, løfteøyne og andre beslag. Komfort er også topprioritert. De egne oppbevaringsremmene for årer, er et perfekt eksempel - til forskjell fra mange andre oppblåsbare båter, oppbevarer YAM-båter årene peng ute av veien, slik at du kan sitte komortabelt øverst på skroget.

  V-FORMET SKROGOPPSETT

  Alle YAM Sport-modeller bruker et stabilt V-skrogoppsett, noe som gir ikke bare god stivhet og suveren retningskontroll under fart, men også presis håndtering ved sakte fart. Robuste, ripebestandige og stive dørker er standardoppsett - i tillegg til en rekke andre praktiske funksjoner, som for eksempel sterke løfteøyne.

  PERFEKTE PARTNERE

  Yamaha påhengsmotorer er kjent for sin nøkkelferdige pålitelighet, og oppblåsbare YAM er utformet for å være en perfekt match, fra undervannsprofilen til den optimale vinkelen og høyden på hekkbjelken. Med et stort utvalg av Yamaha påhengsmotorer å velge mellom, er det lett å finne den perfekte kombinasjonen av motor og oppblåsbar båt.

  YAM 310S

  Hopp opp i en YAM, og bli én av tusenvis lykkelige eiere som cruiser rundt i havneområder, marinaer, innsjøer og elver i Europa. Kjent for sin enkle, stilige utforming, brukervennlighet og gode valuta for pengene, og den hjelper folk med å komme seg ut på vannet på en enklere måte – og ha det morsommere.

  Denne båten finner du utstilt i butikken vår i 2. etasje. Velkommen innom!

  Kontakt oss