Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

YAMAHA MS20 ELEKTRISK PÅHENGSMOTOR

5 650 ,-
Tilgjengelighet: Få på lager
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: mandag 29.07 - tirsdag 30.07 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Denne MS20-modellen er konstruert med et intuitivt, brukervennlig design, og leverer 20,4 kg med kraft og nøyaktig manøvrering Med den batteriforlengende kraften til Digital Maximizer og uovertruffen korrosjonsbeskyttelse. MS20 betyr at fisken ikke har flere steder å gjemme seg. Yamaha vet hva saltvann er, fordi det er det de lever for og av, og MS20 er spesialkonstruert for hvert sekund av det. Massevis av teknologi, ubarmhjertig kraft og spesialkonstruert design som stanser saltvannkorrosjon før den i det hele tatt starter.

  SALTVANN ER NÅDELØST HVIS UTSTYRET DITT IKKE MESTRER OPPGAVEN

  Denne MS20-modellen er konstruert med et intuitivt, brukervennlig design, og leverer 20,4 kg med kraft og nøyaktig manøvrering Med den batteriforlengende kraften til Digital Maximizer og uovertruffen korrosjonsbeskyttelse. MS20 betyr at fisken ikke har flere steder å gjemme seg.

  - Forbruk (ampere): 42

  - Spenning: 12

  - Max fremstøt (kg): 20,4

  - Fart (FDW/REV): Variabel

  - Skaft lengde: 914mm

  - Kontroll: Teleskopisk styrekult

  Avansert korrosjonsbeskyttelse

  Avansert korrosjonsbeskyttelse: De nedre husene i MS-serien er sandblåste og belagt med aluminium for å hindre oksidering og rust. Deretter har de fått et endelig lag av pulverdekklakk som gir den ultimate beskyttelsen.

  FULLSTENDIG INNKAPSLET ELEKTRONIKK

  Kontrollkortene og kretsene i MS-serien ern beskyttet av et lag med gummibelegg av maritim kvalitet. Og alle elektriske tilkoblinger er forseglet med vanntette varmekrymperør for å holde saltvannet ute, uansett hva som skjer.

  Selvoppofrende anode

  Med riktig balanserte metaller og en sammensatt aksel som beskytter mot galvanisk korrosjon, er det bare en lille sinkanoden som er utsatt for saltvannsangrep, og absorberer korrosjon slik at resten av motoren ikke trenger å gjøre det.

  Brakett med hendellås

  Den solide braketten med 10 stillinger har en hurtiglås og et forsterket komposittmateriale som tåler bøying, fordreining og UV-eksponering.

   

  Kontakt oss