Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Fiskestenger

Sorter etter
Vis per side

Daiwa Sweepfire 20-30lb

Sweepfire er et rimeligere alternativ fra Daiwa. Stangen er tredelt og er optimal for å ta med seg på tur. Modellen har et unikt fremre håndtak som er designet for maksimalt grep. En stang som er veldig lett i vekt og som tåler en real fight. Perfekt for vertikalt fiske i fjord og hav.
kr 325,00

Daiwa Sealine X Travel Boat 15-30lb

Stengene har korrekt blitt stemplet som "X-treme" og er bygget for å være på farten og jage etter fisk i alle vannlag og størrelser. Takket være de unike spigot holkene, er disse tredelte stengene så jevne at de føles som en udelt stang. Stengene har formede stanghåndtak. Dette gir et spesielt godt og retningsstabilt grep om stengene. Den kraftige aluminiums kryssholken sørger for maksimalt kraftoverføring når den brukes i en havfiskekopp. Stang som tar veldig liten plass når den ikke er i bruk (65cm).
kr 595,00

Daiwa Super Kenzaki 6-12lb

Super Kenzaki Boatstengene trenger ingen introduksjon blant erfarne båtfiskere. Den nå legendariske stangserien dekker over enorme bruksområder, enkeltvis og som stangserie. Stengene er unikt lette og balanserte med mengder av tilpasset kraft i kliningen. Daiwas Super Kenzaki 6-12lb stang er for deg som skal fiske på grunnere dybder og som er etter lettere fiskearter. Med en såpass lett stang så gir det en masse fiskeglede når fisken først biter på. DETTE PRODUKTET ER KUN TILGJENGELIG I BUTIKK I FJORDGATA.
kr 1 195,00

Daiwa Super Kenzaki 12-20lb

Super Kenzaki Boatstengene trenger ingen introduksjon blant erfarne båtfiskere. Den nå legendariske stangserien dekker over enorme bruksområder, enkeltvis og som stangserie. Stengene er unikt lette og balanserte med mengder av tilpasset kraft i kliningen. Daiwas Super Kenzaki 12-20lb stang er for deg som skal fiske på grunne og rolige fiskeplasser etter medium/lett fisk. Med en såpass lett stang så gir det en masse fiskeglede når fisken først biter på. DETTE PRODUKTET ER KUN TILGJENGELIG I BUTIKK I FJORDGATA.
kr 1 195,00

Daiwa Super Kenzaki 20-30lb

Super Kenzaki Boatstengene trenger ingen introduksjon blant erfarne båtfiskere. Den nå legendariske stangserien dekker over enorme bruksområder, enkeltvis og som stangserie. Stengene er unikt lette og balanserte med mengder av tilpasset kraft i kliningen. Daiwas Super Kenzaki 20-30lb stang er for deg som skal fiske på dypere sjø med sterkere strøm og etter stor fisk der man trenger kraftigere stang. DETTE PRODUKTET ER KUN TILGJENGELIG I BUTIKK I FJORDGATA.
kr 1 195,00

Penn Regiment II Travel 30lb

Regiment II er Penn's toppserie for kyst og havfiske. Travel 30lb er utmerket til å ha med på reiser, og er svært populær å ha med på blant annet lofotfiske. Stangen er 5-delt og tar da svært liten plass når den ikke er i bruk, kun 45cm lengde. Regiment II 215 Travel Boat med sitt karbonmateriale gir svært lav vekt og enorm styrke. Som skapt for hva norskekysten har å by på.
kr 1 599,00 kr 999,00

Penn Regiment II XT 12-30lb

Regiment II er Penn's toppserie for kyst og havfiske. 12-30lb-stangen er en todelt karbonstang som er utrolig sterk, men samtidig veldig myk og som er skapt for blant annet kveitefiske og andre store arter. Her er det ikke stangen det står på.
kr 1 999,00 kr 1 500,00

Penn Regiment II XT 15-40lb

Regiment II er Penn's toppserie for kyst og havfiske. 15-40lb-stangen er en todelt karbonstang som er utrolig sterk, men samtidig veldig myk og som er skapt for blant annet kveitefiske og andre store arter. Her er det ikke stangen det står på.
kr 1 999,00 kr 1 500,00