Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Fortøyning

Hos oss får du komplette utleggspakker skreddersydd til både båten din og til ormådet der den skal ligge. Alle varene våre som brukes til utlegg er av meget høy kvalitet, blant annet norskproduserte sjakler og kjetting. Vi spleiser moringstau etter ditt ønske. Alt av moringsjern, kjetting, sjakler, kauser, tau og fortøyningsbøyer finner du i vår butikk i Fjordgata 37 og kan leveres omgående. Kom gjerne innom for gode råd.

Sorter etter
Vis per side

Fortøyningstau 12mm 6m

Fortøyningstau i flettet polyester i fargen marineblå. Ferdig spleiset løkke i ene enden for innfestning til båten. Tauet er 12mm tykt og 6m langt. Har bruddstyrke på 2000kg.
kr 189,00

Fortøyningstau 14mm 6m

Fortøyningstau i flettet polyester i fargen marineblå. Ferdig spleiset løkke i ene enden for innfestning til båten. Tauet er 14mm tykt og 6m langt. Har bruddstyrke på 3000kg.
kr 230,00

Komplett fortøyningspakke

Komplett fortøyningspakke med alt du trenger til en svært lav pris! Alt kommer i en praktisk vanntett bag. Pakken innholder fortøyningstau, ankerline, ankersjakkel, paraplydregg, fendere, fenderline og en vanntett bag.
kr 1 649,00

Pakkedeal fortøyningstau 12mm

Komplett fortøyningspakke av ekte Roblinekvalitet! Tauet er av flettet polyester/polypropylen. 12mm tau passer til båter på opp til 9m (30fot) og opp til 4 tonn. Pakken inneholder fire tau på fire meter og to tau på ti meter. Alle med spleiset løkke i den ene enden. Bruddstyrken er på 2 tonn. I tillegg anbefales det fortøyningsfjær på tauene.
kr 868,00

Pakkedeal fortøyningstau 14mm

Komplett fortøyningspakke av ekte Roblinekvalitet! Tauet er av flettet polyester/polypropylen. Pakken inneholder fire tau på seks meter og to tau på ti meter. Alle med spleiset løkke i den ene enden. Bruddstyrken er på 3 tonn. I tillegg anbefales det fortøyningsfjær på tauene.
kr 1 033,00

Pakkedeal fortøyningstau 16mm

Komplett fortøyningspakke av ekte Roblinekvalitet! Tauet er av flettet polyester/polypropylen. Pakken inneholder fire tau på seks meter og to tau på ti meter. Alle med spleiset løkke i den ene enden. Bruddstyrken er på 4 tonn. I tillegg anbefales det fortøyningsfjær på tauene.
kr 1 209,00

Fortøyningsfjær gummi small

Prisgunstig fortøyningsfjær i god kvalitet.
kr 95,00

Fortøyningsfjær gummi medium

Prisgunstig fortøyningsfjær i god kvalitet.
kr 109,00