Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Opphengersett/Tackel

Sorter etter
Vis per side

Maxi kroksett

Kvalitets kroksett fra Sølvkroken! * 6 Sølvkroken gummimark på Mustad krok * Ypperlig til fiske etter torsk, sei og lyr!
kr 169,00

Sølvkroken Gummimark og Rykk -Storharpa nr1

Sølvkrokens Storharpa nr1 Kroksett er et bra hjelpemiddel til et mer effektivt fiske. Veldig fin til torsk og sei. Settet er komplett med tre rykk og tre gummimark i fargene rød, grønn og gul i størrelse 4/0 og sene ferdig knytt med svivler. Her er det bare å hekte på lodd/pilk og slippe ut snøret.
kr 99,00

Sølvkroken Gummimark -Storharpa nr3

Sølvkrokens Storharpa nr3 Kroksett er et bra hjelpemiddel til et mer effektivt fiske. Veldig fin til torsk og sei. Settet er komplett seks gummimark i fargene rød, grønn og gul i størrelse 4/0 og sene ferdig knytt med svivler. Her er det bare å hekte på lodd/pilk og slippe ut snøret.
kr 99,00

Sølvkroken Gummimark og Rykk -Storharpa nr5

Sølvkrokens Storharpa nr5 Kroksett er et bra hjelpemiddel til et mer effektivt fiske. Veldig fin til torsk og sei. Settet er komplett med tre rykk og tre røde gummimark i størrelse 4/0 og sene ferdig knytt med svivler. Her er det bare å hekte på lodd/pilk og slippe ut snøret.
kr 99,00

Sølvkroken Sildehekle - Treble krok

Sølvkrokens hekle med treble krok er perfekt hvis man skal fiske mye sild. Settet er komplett med seks kroker i størrelse 6, sene på 0,60mm som er 390cm lang med svivler. Her er det bare å hekte på lodd/pilk og slippe ut snøret.
kr 79,00

Sølvkroken Makrell-/Sildehekle - Tyttebærkrok

Sølvkrokens hekle med tyttebærkrok er perfekt hvis man skal fiske mye makrell og sild. Settet er komplett med seks kroker i størrelse 1/0, sene på 0,60mm som er 390cm lang med svivler. Her er det bare å hekte på lodd/pilk og slippe ut snøret.
kr 79,00

Sølvkroken Makrellharpe - Flecto

Sølvkrokens Harpekroksett Flecto er perfekt hvis man skal fiske mye makrell. Settet er komplett med fem kroker i størrelse 3/0, sene på 0,60mm som er 200cm lang med svivler. Her er det bare å hekte på lodd/pilk og slippe ut snøret.
kr 79,00

Sølvkroken Kroksett Makrellharpa

Sølvkrokens Makrellharpa Kroksett er perfekt hvis man skal fiske mye makrell. Settet er komplett med seks kroker i størrelse 4/0, sene ferdig knytt med svivler. Her er det bare å hekte på lodd/pilk og slippe ut snøret.
kr 99,00