Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Garmin Ekkolodd

Striker Plus - Ekkoloddet med GPS som gir deg mulighet til å lage dine egne fiskekart!

Den bransjeledende ekkoloddserien med innebygd GPS, tradisjonelt CHIRP-ekkolodd og CHIRP-skanningsekkolodd tilbyr nå karttegning med Quickdraw Contours og innebygd Wi-Fi på 7- og 9-tommers modeller for tilgang til den gratis mobilappen ActiveCaptain.

Den robuste STRIKER PLUS-serien er ikke bare laget for å se fisk og strukturer under båten, men også for å markere favorittstedene dine og enkelt navigere tilbake til dem. Med GPS om bord har du også tilgang til nøyaktig SOG-data (hastighet over grunn).

Velg mellom 4-, 5-, 7- eller 9- tommers fiskeekkolodd med GPS, sollysvennlig skjerm, bransjeledende ekkolodd og kartprogramvaren Garmin Quikdraw Contours.

Sorter etter
Vis per side

Garmin Striker 4

Striker 4 er enkel i bruk, har justerbar hurtig-brakett, god fargeskjerm, GPS-funksjon og ekkoloddhistorikk. Dette følger med i esken: Striker 4, svinger med dobbeltstråle, hekk- eller dorgemotorfeste, vippe-/dreiebrakett, strømkabel og dokumentasjon.
kr 1 399,00

Garmin Striker Cast

NYHET! Finn og fang mer fisk med den robuste STRIKER Cast ekkoloddenheten. Bare kast den ut, og sveiv den inn igjen for å vise ekkolodd med en rekkevidde på 60 meter via en app på smarttelefonen eller nettbrettet. Perfekt for deg som fisker i ferskvann eller på sjøen på mindre dyp. Enkelt å ta med - enkelt å sette opp - enkelt å bruke!
kr 1 699,00

Garmin Striker Cast GPS

NYHET! Finn og fang mer fisk med den robuste STRIKER Cast GPS-ekkoloddenheten. Bare kast den ut, og sveiv den inn igjen for å vise ekkolodd med en rekkevidde på 60 meter via en app på smarttelefonen eller nettbrettet. Perfekt for deg som fisker i ferskvann eller på sjøen på mindre dyp som ønsker å kartlegge bunnforhold. Enkelt å ta med - enkelt å sette opp - enkelt å bruke!
kr 2 299,00

Garmin STRIKER Plus 4

Garmin Striker Plus 4 er et 4,3 tommers ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi. Den har et veldig kjekt verktøy i Quickdraw for konturkarttegning. Striker Plus 4 leveres komplett med brakett, strømledning og hekksvinger med dobbeltstråle. Den er vanntett ned til 1 meter, og tåler sjøsprøyt, vann og snø meget godt. Striker-serien er selvfølgelig lik andre produkter fra Garmin i forhold til deres brukervennlighet. Utrolig lett å lære seg og lett å bruke med norske menyer.
kr 1 599,00

Garmin STRIKER Plus 4cv

Garmin Striker Plus 4 CV er et 4,3 tommers ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi. Den har to hendige verktøy i Quickdraw for konturkarttegning og Clear Vü som er et søkeekkolodd som gir et nesten fotografisk bilde. Striker Plus 4 CV leveres komplett med brakett, strømledning og GT20-TM hekksvinger med driftsfrekvens på 77/200KHz. GT20-TM´s driftsfrekvens gir et veldig klart resultat på det tradisjonelle ekkoloddet. Den er vanntett ned til 1 meter, og tåler sjøsprøyt, vann og snø meget godt. Striker-serien er selvfølgelig lik andre produkter fra Garmin i forhold til deres brukervennlighet. Utrolig lett å lære seg og lett å bruke med norske menyer.
kr 2 299,00

Garmin STRIKER Plus 5cv

Garmin Striker Plus 5 CV er et 5-tommers ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi. Den har to hendige verktøy i Quickdraw for konturkarttegning og Clear Vü som er et søkeekkolodd som gir et nesten fotografisk bilde. Striker Plus 5 CV leveres komplett med brakett, strømledning og GT20-TM hekksvinger med driftsfrekvens på 77/200KHz. GT20-TM´s driftsfrekvens gir et veldig klart resultat på det tradisjonelle ekkoloddet. Den er vanntett ned til 1 meter, og tåler sjøsprøyt, vann og snø meget godt. Striker-serien er selvfølgelig lik andre produkter fra Garmin i forhold til deres brukervennlighet. Utrolig lett å lære seg og lett å bruke med norske menyer.
kr 3 499,00

Garmin STRIKER Plus 7cv

Garmin Striker Plus 7 CV er et 7-tommers ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi. Den har flere hendige verktøy i Quickdraw for konturkarttegning, Clear Vü som er et søkeekkolodd som gir et nesten fotografisk bilde og ActiveCaptain-appen med flere fine funksjoner. Striker Plus 7 CV leveres komplett med brakett, strømledning og GT20-TM hekksvinger med driftsfrekvens på 77/200KHz. GT20-TM´s driftsfrekvens gir et veldig klart resultat på det tradisjonelle ekkoloddet. Den er vanntett ned til 1 meter, og tåler sjøsprøyt, vann og snø meget godt. Striker-serien er selvfølgelig lik andre produkter fra Garmin i forhold til deres brukervennlighet. Utrolig lett å lære seg og lett å bruke med norske menyer.
kr 4 599,00

Garmin STRIKER Plus 7sv

Garmin Striker Plus 7 SV er et 7-tommers ekkolodd med bransjeledende ekkoloddteknologi. Den har flere hendige verktøy i Quickdraw for konturkarttegning, Clear Vü og Side Vü som er et søkeekkolodd som gir et nesten fotografisk bilde og ActiveCaptain-appen med flere fine funksjoner. Striker Plus 7 SV leveres komplett med brakett, strømledning og GT52HW-TM hekksvinger med driftsfrekvens på 150-240KHz. GT52HW-TM´s driftsfrekvens gir et veldig klart resultat på det tradisjonelle ekkoloddet. Den er vanntett ned til 1 meter, og tåler sjøsprøyt, vann og snø meget godt. Striker-serien er selvfølgelig lik andre produkter fra Garmin i forhold til deres brukervennlighet. Utrolig lett å lære seg og lett å bruke med norske menyer.
kr 5 499,00