X
Du har ingen varer i handlekurven.

Det meste innen fiske og båtliv

Siden 1917

Søk
Filter
Logg inn

Pioner Båter

Pioner båtene tåler røff behandling, er brukervennlige, trenger lite vedlikehold og har lang levetid. Det er nettopp disse egenskapene som har gjort Pioner båtene så populære hos båtbrukere verden over! Pioner båtene rotasjonsstøpes i Polyetylen - et meget sterkt materiale som er tilsatt UV stabilisator. Båtene støpes i ett stykke og tåler enorme påkjenninger som støt og slag, streng kulde, høye temperaturer og sollys - alt uten å ta skade.

Pioner er svært anvendelige og passer perfekt til hytteeieren, fiskeren, de som liker fart og spenning og samtidig til de som ønsker å nyte herlige dager på sjøen. Laget av et utrolig hendig materiale der man fint kan dra/kjøre båten opp i fjærestenene uten skader på båten! Pioner båtene har også gode muligheter til enkel montering av fiskehjul, stangholdere, ekkolodd, kartplottere og det som skulle ønskes av båt-/fiskeutstyr. Båtene har svært mange gode alternativer når det kommer til ekstrautstyr, alt fra syrefaste rekkesett til konsoller og putesett.

Kom gjerne innom butikken eller send en henvendelse på mail (post@skibsogfiskeriutstyr.no) for et svært god tilbud på både båt og motor skreddersydd for deg!

Her finner du en oversikt over veilende priser på båter og ekstrautstyr til Pioner:

Prisliste Pioner båter og ekstrautstyr 2019

 

Vi har alle Pioner båter 8 til 15 fot utstilt på butikken i Fjordgata 37, 7010 Trondheim

 

 

 

 

Sorter etter