Min side - Logg ut

Du har ingen varer i handlekurven.

Siden 1917

Pioner-båter

Skibs- & Fiskeriutstyr ble «Årets forhandler 2019» av Pioner-båter! Å ha så mange fornøyde kunder betyr mye for oss, og det gjør oss ekstra motivert til å gi deg supre priser på Pioner-båter og båtpakker i 2020. Skibs- & Fiskeriutstyr har solgt Pioner-båter i over 50 år, og vi har opparbeidet bred kunnskap og erfaring om båtene. Velkommen til et trygt og godt kjøp av Pioner-båt! 

Hvem passer en Pioner-båt for? 

Pioner-båtene er svært anvendelige og passer like ypperlig for hytteeieren som for fiskeren, og like godt for den som liker fart og vind i håret, som for den som vil nyTe late dager på sjøen. En Pioner-båt tåler røff behandling, den er enkel å manøvrere, den trenger lite vedlikehold, og den får dertil lang levetid. Disse egenskapene har gjort Pioner-båtene populære hos båtfolk over hele verden! 

Pioner-båtene tåler store påkjenninger: En Pioner-båt tåler å bli dratt eller kjørt opp i fjæra. Den tåler støt og slag, streng kulde, høye temperaturer og sollys, alt uten å ta skade. Det er fordi Pioner-båtene rotasjonsstøpes i polyetylen, et meget sterkt materiale som er tilsatt UV-stabilisator. Båtene støpes i ett stykke, noe som gjør dem bemerkelsesverdig solide. 

En Pioner-båt har gode muligheter for enkel montering av fiskehjulstangholderebåtelektronikk som ekkolodd og kartplottere, og annet båt- og fiskeutstyr. Pioner-båtene kan leveres med mye nyttig ekstrautstyr, alt fra syrefaste rekkesett, til konsoller og putesett. 

Få et tilbud på Pioner-båt 

Kom gjerne innom butikken eller send oss en e-post på post@skibsogfiskeriutstyr.no, så kan vi gi deg et svært godt tilbud på både båt og motor – skreddersydd for deg! 

Klikk her for veiledende priser på båter og ekstrautstyr til Pioner-båtene.

Skibs- & Fiskeriutstyr har alle modellene av Pioner-båtene på mellom 8 og 15 fot utstilt på vår butikk i Fjordgata 37, 7010 Trondheim. Velkommen innom! 

Sorter etter

PIONER 8 MINI

Pioner 8 Mini er en båt med mange bruksområder. Legg den på biltaket, og vær sjødyktig hvor dere enn drar. Bruk den til og fra moderbåt, ha den på slep eller la barna lære båtvett med denne stødige og sikre CE-merkede båten. Pioner 8 Mini krever utrolig lite vedlikehold og man trenger ikke å være redd for å skade båten når man trekker den opp på fjæresteinene, dette er de lagd for! Pioner 8 Mini gjør god fart med liten motor, og den er lett å ro. Langsgående sete gir god sittekomfort. Årene kan sikres med stropper under slep. Prisen gjelder kun båt u/motor.
kr 15 300,00

PIONER 10 CLASSIC

Nye Pioner 10 Classic er en snerten og sikker båt som er lett å håndtere og manøvrere – og som passer perfekt for barn og voksne. Pioner 10 Classic krever utrolig lite vedlikehold og man trenger ikke å være redd for å skade båten når man trekker den opp på fjæresteinene, dette er de lagd for! Den moderne modellen er selvdrenerende, solid, lettplanende og fin å ro. Pioner 10 Classic føles veldig trygg og er samtidig egnet til mange forskjellige bruksområder, noe både store og små vil sette pris på. Båten har plass til tre personer og er godkjent for 8 Hk. Prisen gjelder kun båt u/ekstrautstyr og u/motor.
kr 23 500,00

Pioner 10 Classic Special Edition

Nye Pioner 10 Classic er en snerten og sikker båt som er lett å håndtere og manøvrere – og som passer perfekt for barn og voksne. Pioner 10 Classic krever utrolig lite vedlikehold og man trenger ikke å være redd for å skade båten når man trekker den opp på fjæresteinene, dette er de lagd for! Den moderne modellen er selvdrenerende, solid, lettplanende og fin å ro. Pioner 10 Classic føles veldig trygg og er samtidig egnet til mange forskjellige bruksområder, noe både store og små vil sette pris på. Båten har plass til tre personer og er godkjent for 8 Hk. Pioner 10 Classic Special Edition leveres komplett med konsoll, rekkesett akter og putesett inkludert i prisen. Prisen gjelder kun båt og nevnte utstyr u/motor.
kr 32 200,00

PIONER 12 MAXI

I Nye Pioner 12 Maxi får du en moderne og sikker flerbruksbåt. Den er selvdrenerende, lettplanende, meget stabil og solid. Pioner er ledende i markedet innen rotasjonsstøping, og med nye Pioner 12 Maxi er denne konstruksjonen tatt til nye høyder. Med sitt dobbeltskrog er båten ekstremt sikker, og full kontakt mellom dørken og skroget gjør båten stivere og mer robust. Pioner 12 Maxi krever utrolig lite vedlikehold og man trenger ikke å være redd for å skade båten når man trekker den opp på fjæresteinene, dette er de lagd for! Båten har plass til tre- fire personer, og høyt fribord sikrer alle en komfortabel og tørr båttur. En langsgående innvendig tofte er konstruert for at den skal være best mulig å ro. Prisen gjelder kun båt u/ekstrautstyr og u/motor.
kr 29 500,00

PIONER 12 MAXI SPECIAL EDITION

I Nye Pioner 12 Maxi får du en moderne og sikker flerbruksbåt. Den er selvdrenerende, lettplanende, meget stabil og solid. Pioner er ledende i markedet innen rotasjonsstøping, og med nye Pioner 12 Maxi er denne konstruksjonen tatt til nye høyder. Med sitt dobbeltskrog er båten ekstremt sikker, og full kontakt mellom dørken og skroget gjør båten stivere og mer robust. Pioner 12 Maxi krever utrolig lite vedlikehold og man trenger ikke å være redd for å skade båten når man trekker den opp på fjæresteinene, dette er de lagd for! Båten har plass til tre- fire personer, og høyt fribord sikrer alle en komfortabel og tørr båttur. En langsgående innvendig tofte er konstruert for at den skal være best mulig å ro. Pioner 12 Maxi Special edition leveres komplett med konsoll, rekkesett akter og putesett inkludert i prisen. Prisen gjelder kun båt og nevnte utstyr u/motor.
kr 38 200,00

PIONER 13

Pioner 13 gjør det enkelt å eie båt. Den planer, er stabil og lettkjørt. Gode sjøegenskaper verdsettes av både ferske båteiere og erfarne båtfolk. Båten egner seg til mindre 4-taktere og roing.Pioner 13 krever utrolig lite vedlikehold og man trenger ikke å være redd for å skade båten når man trekker den opp på fjæresteinene, dette er de lagd for! Standardmodellen er romslig med god plass til fem personer. Bagasje, utstyr og bensintank får plass i to låsbare oppbevaringsrom. Båten kan utstyres med rekkesett og putesett. Prisen gjelder kun båt u/motor.
kr 29 950,00

PIONER 14 ACTIVE

Pioner 14 Active er en av våre siste modeller. Den kombinerer klassiske linjer og god kjørekomfort med moderne detaljer og lekker finish. Gjennomføringer for tauverk er integrert i skroget. Et praktisk rom i babord side passer lange gjenstander som båtshake og fiskestang. På styrbord side er det rom til mindre ting som mobiltelefoner, lommebok og lignende. Denne båten har også batterirom, plass til bensintank under aktertofte, samt to oppbevaringsrom under midttoften. Båten har mye oppdrift, høyt dørknivå og egner seg ypperlig til dagens 4-taktsmotorer. Høyt fribord gir tørr og komfortabel båttur selv om det bølger litt. Pioner 14 Active er en romslig båt med plass til fire personer og byr på masse båtglede for aktive båtbrukere. Prisen gjelder kun båt u/utstyr og u/motor.
kr 39 900,00

Pioner 15 Allround

Sjekk ut NYE Pioner 15 Allround!! Dette er arvtakeren til den populære P-15 som har vært en bestselger i 25 år. Nye P-15 Allround er en moderne og lekker båt med tøffe linjer. Den har blitt 20 cm lengre enn sin forgjenger og både dørk og skrog er forbedret med flotte løsninger. Pioner 15 Allround er helt selvlensende og styrekonsoll er plassert på siden for å få bedre plass i båten. Dette kommer garantert til å bli en ny bestselger! Prisen gjelder kun båt u/utstyr.
kr 49 500,00

PIONER VIKING

Pioner Viking er lettplanende og har veldig gode sjøegenskaper. Båten har høyt fribord og egner seg utmerket som familiebåt. Pioner Viking er en selvdrenerende båt med velprøvd skrog. Standardmodellen har tre låsbare rom til bagasje, utstyr og bensintank. Båten har god plass til seks personer. Ekstrautstyr som targabøyle med lanterner, rustfrie rekker, putesett, vindskjerm og vindskjermbøyle gjør Pioner Viking til en attraktiv båt med godt fartspotensial. Prisen gjelder kun båt og konsoll.
kr 62 900,00

PIONER 17 FLEXI

Pioner 17 Flexi er konstruert for den aktive båtbruker. Båten har blant annet automatisk selvlensing, dobbel midtstilt styrekonsoll og rustfrie siderekker som standard. Den har muligheter for høyt utstyrsnivå med med lanterner, badetrapp, polstrede seter og ryggstøtte som ekstrautstyr. Robust og utrolig sjødyktig allroundbåt med sprek design. Pioner 17 Flexi er både bruksbåt og hyttebåt i tillegg til at den dekker mange forskjellige bruksområder som dykking og vannsport. Flexi har stor dørkplass med mulighet for ettermontering av ekstra seteboks. Prisen gjelder kun båt, dobbel midtstilt styrekonsoll og rustfrie siderekker.
kr 107 500,00

pioner multi III

Det ligger i navnet. Pioner Multi er designet så smart at bruksområdet strekker seg fra beredskapsbåt til fiskebåt, fra dykkerbåt til landstedbåt. Profesjonelle aktører på sjøen har lagt sin elsk på denne båten som har en mengde finesser og en enorm lasteevne. Baugporten som nå er hele 92cm bred senkes med rustfri vinsj og letter av-/påstigning og lasting/lossing. Den er lettplanende og meget sjødyktig. Det er langt flere enn yrkesbrukere som har behov for en Pioner Multi. Prisen gjelder kun båt u/utstyr og u/motor.
kr 106 500,00

Pioner Trio sykkelbåt

Trio er praktisk innredet med 5 seter vendt mot hverandre. To av setene kan legges ned og gjøres om til en stor solseng. Pioner Trio er selvlensende. Det er mulighet for å ettermontere rekker som gjør ombordstigning enkel. En morsom og annerledes landstedsbåt som samler familien til felles aktiviteter. Bøyler foran i båten er ikke inkludert i prisen. Prisen gjelder levering vårt lager i Trondheim. Fraktfri levering før 1. mai.
kr 45 900,00