Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Vinstervinna Oterline med 6 Rapala wobblere

1 149 ,-
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: tirsdag 30.07 - onsdag 31.07 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Vinstervinna til oterfiske med 6 Rapala wobblere. Vinstervinna i tre holder kontroll på linen og wobblerne dine under oterfisket. Rapala Original Floating 3cm er en virkelig storfisker etter ørreten. Bruk Rapalaknuten eller en wobblerhempe for å montere wobblerne på fortommen. Med en wobblerhempe kan du raskt bytte til en annen wobbler. Vinstervinna er 30 cm lang veier 250 gr. Inneholder Original Floating 3cm/2g i fargene PD, YP, GFR, BTR, B og G.

  Fisketeknikk
  En oter kan brukes både fra båt og land. Biter det ofte på en krok kan det lønne seg å sette på flere av samme variant. Forsøk gjerne å dra oteren i forskjellige hastigheter, og merk deg hastigheten fisken biter under. Et annet alternativ er å dra inn de første 10 meterne av oterstrengen og slipp alt, strengen blir slakk og krokene synker litt, fisken biter ofte når strengen strammes opp igjen. På sensommeren og i mørket kan du heve oterstrengen slik at krokene striper på vannoverflaten.

  Rudi oterprodukter

  De originale oterproduktene fra den norske fabrikken Rudi AS. Rudi oterprodukter har en lang og god tradisjon i Norge. Produktene er klassiske eksempler på godt gammelt norsk håndarbeid, og mange har forsøkt å kopiere de, men med vekslende hell. Oteren har fra første stund blitt ansett for å være en av de mest effektive fiskeredskaper i norske innsjøer, og stadig oppdager flere hvor morsomt og spennende oterfiske virkelig er.

  Kontakt oss