Smoooth betaling med Klarna
Søk
Butikken Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Daiwa Tanacom 800 Elektrisk Havfiskesnelle

9 299,-
8 499 ,-
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
  Betal enkelt med eller
  Estimert levering: tirsdag 25.06 - onsdag 26.06 info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Hent i butikk – info
  Ordren din kan hentes i butikken vår – Fjordgata 37 i Trondheim sentrum Les mer
  Få varen levert på døren – info
  Vi tilbyr hjemkjøring innenfor disse områdene: Væretrøa - Hommelvik, Klæbu, Melhus og Byneset. Les mer
  Beskrivelse

  Det er ikke ofte Daiwa slipper en ny elektrisk snelle, og det er uten tvil ikke noe navn som er mer kjent i kategorien enn Tanacom. Tanacom 800 er en total overhaling fra grunnen av, og er et prosjekt som har foregått i over 5 år mellom Daiwa Japans ingeniører og forskjellige team i Australia og Amerika. Denne snellen har en rå kraft på hele 35,1kg og drar inn vanvittige 140m pr. minutt! Med denne kan man fiske svært dypt og dra opp de virkelig store beistene. Daiwa er et verdensomspennende merke som oser kvalitet i hvert ledd. Det gjelder selvfølgelig også Daiwa Tanacom.

  Introduksjon

  Hvordan komme i gang

  Et helt nytt design som omfatter motoren som er plassert inne på spolen, har gitt Daiwa-ingeniørene muligheten til øke effektiviteten til den kraftige motoren, den samme pålitelige enheten som har blitt brukt på Tanacom 1000 tidligere. Installert i den nye rammen, generer motoren enda mer kraft takket være en forbedret drivlinje som har blitt fullstendig omgjort med kraftigere gir og interne komponenter for å forbedre holdbarheten og minimere strømtap.

  Mer kraft er også ledsaget av mer fart, en prestasjon som ofte er vanskelig å oppnå siden en raskere henting uungåelig betyr lavere dreiemoment, det samme prinsippet om hvorfor sykler er lettere å sykle opp en bakke i lavt gir i motsetning til høyt. Den raske sveivehastigheten til Tanacom 800 er en flott funksjon når du fisker på dypt vann, ettersom du får muligheten til å sjekke agnet mye raskere og sveive opp raskere for å finne en ny fiskeplass. En annen fordel med det nye designet er økt snørekapasitet. Med Tanacom 800 får man plass til hele 600m med 0,42mm snøre. Å sette opp Tanacom 800 er også enklere enn noensinne, med et redisignet menysystem som er forenklet og nøye designet for å tilby enkel brukeropplevelse for førstegangsbrukeren og kjennskap for langvarige Daiwa dendoh-fans.

  Dot Monitor LCD-skjermen har også blitt forbedret, men en lysere skjerm og bedre synsvinkler når du bruker polariserte briller. Alle områder av snelledesignet har blitt adressert med utviklingen av Tanacom 800. Fra små livskvalitetsforbedringer som aluminiumskule håndtaket, til enormt funksjonelle endringer som har økt hastigheten og kraften. Tanacom har kontinuerlig satt standarden for kvalitet og verdig for pengene i det elektriske snellemarkedet, og den nye Tanacom 800 er satt til å hevere standarden igjen. Dominer dypet med Tanacom 800!

  Spesifikasjoner

  Kropp i aluminium

  - Kraftbrems

  - Stjernebrems

  - Vanntett karbonbrems

  - Manuell clutch

  - Skjerm med bakgrunnsbelysning

  - Vaskbar

  - Automatisk stoppfunksjon

  - Frispole funksjon

  - Medfølgende strømkabel

  - Oversize SIC snørefører

  - Strømforsyning spenning: DC12 - 16.8V

  - Maks hastighet: 140m/min

  - Maks effekt: 35,1kg

  Forbruk

  Liten belastning: 4,5A

  Normal belastning: 6A

  Høy belastning: 33A

  Snørekapasitet

  Braid

  0,35mm - 800m

  0,42mm - 600m

  0,51mm - 500m

  Nylon

  0,47mm - 500m

  0,57mm - 350m

  ModellUtvekslingSnøre pr. sveivKulelagerSnørekapasitetVektBremsSveivehåndtak
  8002,1:158,7cm40,42mm - 600m1910g25kgRund aluminium
  12002,1:158,7cm40,42mm - 1200m2040g25kgRund aluminium

  Kontakt oss